Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland gaat nu echt veel te verEerder lieten we al weten dat Leroy helemaal klaar is met Maxime Meiland, maar ook de fans irriteren zich steeds meer aan Maxime.

Maxime zit namelijk continue reclame te maken op haar Instagram account voor van alles en nog wat. Er verschijnen bijna geen spontane filmpjes en of foto’s meer op haar account. Alles draait enkel nog om zoveel mogelijk geld binnen harken.

En nu Maxime zelf haar baby Vivé gebruikt in de gesponsorde filmpjes en foto’s is voor veel fans de maat echt vol. Maxime lijkt echt alles voor geld aan te pakken wat ze krijgt aangeboden. Ze schijnt één van de bn’ers te zijn met de meeste gesponsorde berichten op Instagram. En voor elk gesponsord bericht op haar Instagram account krijg ze natuurlijk duizenden euro’s.

Hieronder een aantal reactie’s van fans op deze uitbuiting van Maxime.

Lotte:

“Wel makkelijk he als je alles maar krijgt.”

Annelies:

“Leuk plaatje maar laat die sponsoring maar achterwege.”

Marcel:

“Goh het zou weer eens niet eens gesponsorde post zijn. De bekender je bent, des te meer gratis spullen je krijgt.”

Bliss:

“Waarom moet je je hele leven te koop zetten?”

Daarnaast zal Maxime volgend jaar haar biografie uitbrengen in navolging van Erica en Martien. Veel mensen snappen dit niet, omdat Maxime pas 25 jaar is en zien het dan ook weer als een manier om geld binnen te harken.

11 Reacties

 1. Cisca

  Waarom mag ze dit niet ? Het schaadt de kleine niet en zo kunnen ze er lekker van leven, in ieder geval zonder zorgen zoals zoveel mensen tegenwoordig. Eens houd het op dat ze bekend zijn en dan heeft ze nu in ieder geval een spaarpotje. Mensen kunnen niks meer hebben als ze het zelf niet hebben, jammer !!!

 2. Jenny

  Geld wolven noe. Ik dat ze zijn gewoon heel belachelijk bezig

 3. Ik wou dat ik zoveel kon binnenharken ongeacht als je maar niet in de bajes terecht komt. Ze heeft groot gelijk en nu nog een groter en mooier huis. Wie doet het haar na ? Alleen mensen die ondernemen en ze is af en toe wel kribbig tegen Leroy wat ik niet tof vind. Maar zakelijk doet ze het gewoon goed. Lul maar allemaal lekker verder. Jullie zouden het niet doen toch ????
  Rob

  • Will

   Goed gezegd! Het is alleen maar jaloezie van kneuterige mensen die zelf niks ondernemen en alleen en grote bek hebben!

 4. ikkem

  Verschrikkelijk hoeveel jalouse mensen rondlopen, misselijkmakend.
  Deze jonge vrouw doet niets verkeerds, houd op met lelijke opmerkingen.

  • Klazien

   Ik hou mijn hart vast over hun relatie
   Ik krijg een angstig gevoel dat Leroy alleen even nodig was voor een nieuwe baby
   Dat Jaap die niks van Clairtje wilde weten ineens weer in beeld verschijnt…..dat onderkruipsel ruikt alleen hoge bergen geld
   Is Maxieme misschien weer stiekum verliefd op haar oude jeugdliefde? Ze gaat met al dat plamuren en spuiten aan haar lijf steeds minder op zichzelf lijken zelfs glimlachen lukt bijna niet meer want haar huid staat te strak
   Je kunt al goed het verschil zien naast haar onbespoten en/of bijgeplakte zus en moeder die zijn gelukkig nog helemaal puur natuur
   Arme Leroy….het enige wat hij te bieden heeft is zichzelf en heel veel liefde voor zijn kleine meisjes en dat zou meer dan genoeg moeten zijn in een sterke relatie
   Deze relatie gaat het niet houden ik geef het nog hooguit 3 maanden…..zo jammer

 5. Nicole

  Precies dit! Mensen gunnen elkaar in deze tijd werkelijk niéts meer…erg spijtig deze maatschappij waar ieder op zich is en niets meer voor een ander over heeft. Iedereen móet zich vóór ze álles maar klakkeloos typen zichzelf afvragen hoe had IK gereageerd of hoe zou ik me voelen…misschien komt dan het heldere licht!

 6. Verdorie laat de mensen zijn eigen leven leiden en niet mee bemoeien met wat ze doen hoe zou jij het vinden als ze da zo bij jou doen niet leuk toch nou dan laat het bij haar ook tegenwoordig hebben ze niks anders meer te doen get a life

 7. Will

  Ik geef ze geen ongelijk! Ze moeten het hebben van deze jaren! Alles aanpakken! Het kan zo weer voorbij zijn!
  Kneuterige jaloerse mensen zijn er altijd! Ga zelf eens iets ondernemen!

 8. Nell

  Maxime je bent een kanjer , ga lekker door waarmee je bezig bent.🌺

Geef een reactie