Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Is Leroy klaar met diva Maxime Meiland?Eerder hadden we al te horen gekregen dat het flink borrelt in de relatie van Maxime Meiland en Leroy. Maar dat ging meer om het onuitstaanbare diva gedrag van Maxime Meiland naar Leroy toe.

Daar zijn wij als kijker van Chateau Meiland zelf ook getuigen van geweest. Zo mocht Leroy geen wijntje meer drinken met Martien, want volgens Maxime dronk hij te veel. Had Leroy totaal geen inspraak bij het kopen van hun nieuwe villa. Sterker nog hij was nog eens aanwezig bij de bezichtiging. Daarnaast zei Maxime ook dat zij alles bepaald over hun dochtertje Vivé en snauwt ze Leroy ook vaak af in de serie. Nu is dit veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten, maar andere zagen dit ook weer aankomen ze vonden Leroy namelijk veel te lief.

Maar nu Jaap de ex van Maxime ook weer in het spel is en Maxime graag wil dat Claire weer contact heeft met Jaap die de biologische vader is van Claire is Leroy er toch wel klaar mee.

Volgens een insider is Leroy het hier echt niet mee eens en schijnen Maxime en Leroy hier al meerdere keren flink ruzie over gehad te hebben. Eerst moest Maxime niks van Jaap hebben, omdat hij sinds ze zwanger was van Claire hun in de steek had gelaten. Maar kort geleden kwam ze daar op terug en zei ze zelfs dat ze het wel begreep dat Jaap dit gedaan had en dat ze openstaat voor contact tussen Jaap en Claire.

Leroy zou zich steeds meer beginnen te irriteren aan Maxime die enkel naar haarzelf luistert en Leroy zijn mening altijd aan de kant schuift. Kortom Leroy heeft helemaal niks te zeggen in de relatie. Het is of Maxime haar weg of Leroy mag weg. Het is een kwestie van tijd voor de bom tussen die twee ontploft.

24 Reacties

 1. Wil Oostveen

  Die jongen is echt veel te lief . Zonde want het is een leuk stel misschien moet hij toch meer tegengas geven

  • Will

   Sommige mensen hebben het juist nodig! Misschien vindt hij het wel best zo!

   • Is het nu nog niet duidelijk dan wat er m.n in de relaties van de dames Meiland zich afspeelt en als een rode draad door de afleveringen loopt?!
    Die ex, detective pipo waar Erica zogenaamd geen relatie mee zou hebben gehad. Ze hebben deze man puur gebruikt als bliksemafleider wb Erica en Martien vreemde “huwelijk”, er moest een man op de proppen komen, dus dat geschiedde. Bij Maxime was er een kinderwens en wie diende zich aan, wel of niet wetende wat er boven zijn hoofd zou hangen.. Leroy de cameraman, leuk voor de verhaallijn. Hij heeft zijn “bijdrage” geleverd en zie wat er gebeurt, prinses Maxima is hem beu en jij mag gaan met zijn banaan… Volgendeee graag…. Dit is een familie met puur en alleen dollartekens in de ogen en op de weg naar roem en geld maken ze vele slachtoffers, Franse huishoudster, huisvriend, vriend Maxime, ex vriend Erica… zolang ze podium en platform krijgen, gaan ze door met harken en mensen gebruiken… dat is mijn mening dus..

    • Petra

     Shiiiiittttt, daar had ik nog helemaal niet aan gedacht!! Maxime haar kinderwens was idd heel erg groot! Zou ze Leroy alleen daarvoor hebben gebruikt? Of houd ze oprecht van hem!? Begin het me nu toch echt af te vragen!! Hopelijk is het niet zo want Leroy is echt een lieverd met zijn hart op de juiste plaats.

 2. Karen

  Ik betwijfel of hij niet stiekem heel diep in zijn hartje al lang en breed in de gaten had dat hij alleen als donor gebruikt. Maar misschien heeft hij haar net zo hard gebruikt. Paar maanden even uithouden, gelijk nieuwe opdrachten Etc etc. Maxime zal straks echt wel een toontje lager gaan zingen als ze er 2 heeft zal het niet lang duren of die kleinste zal naar papa’s familie gaan.

  • Will

   Misschien zijn ze gewoon wel gek op elkaar? Kan dat ook? Ipv dat hij “een donor “was! Het is een hele leuke knul, en vindt hij het allemaal wel best!
   De media kan zwaar overdrijven!

   • Brenda Kettmann

    ik ken ze natuurlijk alleen maar van de tv
    ja, Maxime heeft best diva gedrag maar daarom kan ze daarbij nog wel ok zijn. de tv laat ons ook alleen maar zien wat we mogen /zien, en daar vormen wij de kijkers een beeld uit. vraag het 100 kijkers, hebben we allemaal verschillende meningen, puur op hoe je t zelf ervaart. de media vergroot ook dingen en meestal niet in het voordeel van in dit geval Maxime.
    ja, ze wilde graag nog een kind..
    ja ze heeft diva gedrag
    ja ze heeft graag de touwtjes in handen
    maar dit zegt niks over de relatie met Leroy.
    daar hebben wij trouwens ook geen reet mee te maken. je moet in t gewone leven hier om ons heen eens weten wat er allemaal achter de voordeuren gebeurd, of juist NIET gebeurd.
    ja, je bent op tv…de consequenties zijn dan vaak helaas dat iedereen er wat van moet vinden…
    WAT EEN GEZEIK😄
    Laat die 2 lekker genieten van elkaar
    en hun dochtertje…
    ik wens hun alle geluk!!!

   • Jolanda

    Ik vind het wel meevallen..leven en laten leven ! Leeroy geeft best wel tegengas en denk zelf dat de liefde wel echt aanwezig is ! Ben wel blij dat ik niet bekend ben..sjonge hebben die mensen nog wel een eigen leven ??

  • Petra

   Hoezo denk je dat ze geen 2 kinderen op kan voeden?? Waar is dat op gebasseerd?

 3. Pauline

  Is heel normaal als je relatie hebt om samen alles te beslissen.
  leroy moet wat harder worden en je kunt een kind nooit bij de vader weg houden!

  • Will

   Leroy kan niet zomaar veranderen! Misschien heeft hij het juist nodig een beetje pittige vrouw! Kan hij ook fijn vinden!

 4. Janet

  Begrijp sowieso niet wat Leroy in die griet ziet heeft een onbeschofte grote bek tegen haar ouders teerd
  op de zakken van haar ouders en verkoopt spullen van de ,,AliExpress onder het mom haar eigen kledinglijn zou me nog maar eens bedenken als ik Leroy was

  • Wilna

   Tja De boel flessen zijn ze goed in bij de Meilands.

   • Christa

    Maxime moet eens wat meer rekening gaan houden met haar partner Leroy.
    Ze heeft in hem een gouden man gevonden, daar mag ze haar handjes mee dichtknijpen.
    Ze heeft het net als haar vader wat hoog in haar bol, en het wordt tijd dat ze op haar voeten land.
    Ze heeft altijd gezegd dat Claire haar vader Leroy is geworden, en nu een 5 jarig meisje in de war maken die dol op Leroy is.
    Niet slim Maxime, dit schaad je dochter dat wil je toch niet.
    Wordt eens volwassen en gedraag je niet zo verwend.

 5. Ina

  Ik begrijp het gedrag wat die maxime in de serie misschien gewoon speeld .want anders is er iets aan. Maar als ze echt zo,n meid met een grote mond is.dan moet liroy maar eens met zijn vuist op tafel staan.en misschien zijn ze achter de schermen wel heel anders.

  • Ria

   Maxine waar ben jij toch mee bezig ,kom nou je hebt zo’n fijne man .Maar jij wilt altijd de baas zijn en allers maar regelen. Wat is dit toch zonde .denk eerst eens goed na .ba .

  • Petra

   Als je reageerd, lees het dan eerst even door. Dan kan je bepaalde dingen nog veranderen, snap je???!!!

  • Inderdaad zo is het maar ze byten daar allemaal mekaar ze neus af ik zou Nie moeten proberen thuis geen opspraak wat je koopt of je eigen relatie ze ga nog meer mannen hebben in haar leven ik vind ze echt onbeschoft en hoe ze soms tegen haar vader praat . Dan doet Erika en maxime nog martien uit lachen pardon Erika je heb 2 kinderen by martien respekt aub en maxime ook haar onbeschoft gedrag tegen over paar mensen die zus is veel aangenamer en vriendelyk ook tegen over haar vader

 6. Esther

  Leroy kan beter krijgen dit is geen liefde. Maxime denkt alleen maar aan zichzelf straks heb ze weer een ander en dan zwanger dan dumpen

 7. Francis

  Laat dat kind toch, het isgewoon jalouzie al die commentaren op haar. Je vindt altijd wel een stok om te slaan leef en laat leven. enne…… mij niet bellen

 8. Corry

  Jammer hoor ..die maxime mag in dr handen knijpen met zo,n lieverd en leuke knul ..hij verdient eigelijk veel beter .maar vind ze toch wel bij elkaar passen..hebben zo,n mooi gezinnetje. En maxime mag dr sterallures wel iets minder uiten…

 9. Ria van Velthuisen

  Maxim doe je ogen open jij hebt zo’n lieve man , ga nu inzien dat jullie gelijken zijn en dat jou lieve mannetje net zoveel inspraak hebt als jij. Neem aan dat jullie samen dit gezin willen behouden. Maxim ik vind jou echt een topper maar verander jou gedrag.

 10. Thom

  Precies… dat heb ik al sinds het begin steeds aangegeven! Weg wezen daar! Die familie is wereldvreemd. Met name de meelopers met Martien. Laten we wel zijn, zou er een serie zijn zonder Martien? De rest zijn allemaal profiteurs. Alles draait om geld… ik ben bang dat het nu te laat is.. De buit is binnen voor Maxime.. we weten toch nog hoe ze zelfs met een donor aan de gang is geweest…

 11. Anneke

  Ik snap niet waarom iedereen zo negatief doet. Door die paar minuten tv kennen we haar echt niet door en door. Ik zie zoveel mannen om me heen die weinig te zeggen hebben thuis maar verder een prima relatie hebben. Maxime is eerder slim bezig. Chateau Meiland zal niet eeuwig op tv zijn en wat ze nu kan ‘binnenharken’ is mooi meegenonen. Als alle azijnzeikers in dezelfde situatie zouden zitten zouden er uiteindelijk maar weinig ‘nee bedankt’ zeggen wanneer er van alles aangeboden wordt. Het klinkt eerder als jaloezie maar dat zal niet worden toegegeven.

Geef een reactie