Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland zwicht voor biologische vader ClaireEen tijdje geleden nam Jaap, de biologische vader van Claire weer contact op met Maxime Meiland.

Jaap liet jaren niks van zich horen en toen Maxime zwanger was van Claire wilde hij er niks mee te maken hebben. Dit veranderde toen Maxime op de televisie verscheen door het succesvolle programma Chateau Meiland. Toen nam Jaap opeens contact met Maxime op, omdat hij toen wel een band wilde opbouwen met Clair. Dit vond Maxime verdacht en ze hield een tijd lang de boot, maar in een interview laat Maxime weten nu toch gezicht te zijn voor de druk van Jaap. Sterker nog ze neemt het zelfs voor hem op en snapt waarom hij haar in de steek liet toen ze zwanger was van Claire.

Maxime zegt het volgende over haar ex Jaap:

“Ik kan me best voorstellen dat hij door mijn zwangerschap in paniek raakte. Als ik dan zie hoe negatief er over Jaap wordt gesproken, dan heb ik het wel met hem te doen. Hij kon het toen gewoon niet aan. Ik ben niet boos. Het ene mens is sterker dan het andere.”

Toen Maxime bevallen was van Vivé kreeg ze ook een berichtje van Jaap.

Gefeliciteerd, hoe vindt Claire het?‘ stuurde Jaap. “Ik heb daar iets liefs op teruggestuurd.” 

Volgens Maxime heeft Claire dit van Jaap meegekregen.

“Claire gaat op voetbal. Dat heeft ze van Jaap, hij kan erg goed voetballen en speelt op hoog niveau.”

“Misschien eindigt Claire wel bij de Oranjeleeuwinnen, ze heeft veel balgevoel en is dol op voetbal.”

Maxime zal binnenkort dus Claire aan Jaap gaan voorstellen en Leroy de huidige vriend van Maxime is hier helemaal niet blij mee. Claire noemt Leroy zelfs papa en als ze straks haar biologische vader ontmoet zal dit volgens Leroy voor veel verwarring zorgen.

35 Reacties

 1. nadege en carolien

  eindelijk volwassen. goed zo

 2. Zal ik niet doen maar je moet het zelf weten claire zegt nu papa tegen leroy en dan komt hij in eens op de hoek kijken laat hij dan eerst de alimentatie zo1000euro permnd dat is dus 12000×4is48000euro betalen en dan nog even nadenken

  • Wilard

   Zo, zo, u weet dus de (rechtelijke) uitspraak hoeveel de alimentatie is per maand?
   Uitgaande van een (voorbeeld)inkomen voor Maxime van € 4.320,- netto per maand en Jaap € 2.160,- netto per maand komt het volgende plaatje naar voren:

   Kinderalimentatie behoefte € 830,-

   Draagkracht Maxime netto inkomen € 4,320,- — > Draagkracht € 1.417
   Draagkracht Jaap netto inkomen € 2.160 — > Draagkracht € 358

   Uiteindelijke bijdrage € 168, echter met het kind om het weekend krijgt Jaap een zorgkorting van € 125. Blijft een te betalen alimentatie van € 43,00

   Dus war zijn de € 1.000,- per maand?

  • Dries

   Maxime laat hij eerst het achterstallige geld voor je kleine meid op haar rekening storten dan is hij echt goed bezig maar ik denk dat het een gold digger is opzouten en jullie met rust laten

  • Sandra

   1000€ per maand??
   Waar haal je dat vandaan??

   En dan nog iets anders, Alimentatie staat los van bezoekrecht.
   Ook al betaald iemand de alimentatie niet, dan nog mag je het kind niet bij de vader weghouden. (Indien er natuurlijk een regeling op papier staat)

   In geval van maxime is het heel anders, want de papa wilde er niks mee te maken hebben. Dus is ze tot nu niks verplicht. Maar als hij nu wel een band wilt opbouwen met claire, dan zal hij moeten zien om een bezoekregeling op papier te krijgen, via rechter bv.

   • Ron

    Als hij kind niet erkend heeft dan is er niks mogelijk alleen claire in verwarring brengen.

    • Fouzia

     Men moet denken aan het kind zelf.
     Band tussen ouders en kinderen kan je nooit verbreken, ook al hebben ze nooit contact gehad, er komt een tijd dat het kind achter zijn ouder gaat zoeken en dan wil je geen verwijten horen dat jij de schuldige bent. Begin het contact in het voordeel van je kind.
     Veel succes

  • Claire heeft nu een veilig leventje met Leroy, ze raakt erg in de war, en je krijgt een onzeker paranoia kind hierdoor.Lopen laten die Jaap en laat hem ook achterstallige alimentatie betalen.Daar hoeft Leroy niet voor op te draaien.En dat Maxime geld genoeg heeft kan ze niet alles met een deken van begrip toedekken

 3. Wilard

  Aha, Leroy weet zijn plek niet en ziet Jaap waarschijnlijk als concurrent. Jeugdzorg zal wel op de loer liggen als de biologische vader omgang wordt ontzegd.

  Er zijn voldoende instanties die hier begeleiding voor bieden opdat Claire met beiden een goede band kan hebben.

  • Fcuk

   Dat is alleen als hij het kind als vrucht erkend heeft en dat heeft Jaap niet.

   • Nu ,,,voor al die jaren dat hij er voor het KIND niet was
    In mijn ogen mag zo iemand zich geen vader noemen
    Het zal om de centjes gaan,,,en op het gevoel van de moeder in praten om haar misschien weer terug te krijgen, want ja ze zitten er natuurlijk warmpjes bij …………

  • Ron

   Jeugdzorg?

   Jaap de verwekker, heeft nooit naar zijn kind omgekeken. Waarom nu wel??

 4. Trudie

  Leroy is slechts een donor, niet meer niet minder. Maxime kijkt naar de bankrekening. Die van Jaap zal beter gevuld zijn dan van Leroy, de simpele cameraman. Leroy is ook niet erg intelligent , dus dat zal madam ook gaan vervelen, hoewel ze zelf ook niet de meest snuggere is he. Het zal idd met jeugdzorg te maken hebben.

  • Karin

   laat die jaap uit je leven blijven. hij wou eerst niks met Claire en nu wel. hij is een sulletje weg lopen en nu na jaren terug. Claire heeft nu nieuwe pappa

  • Rob

   Moet maar eens een keer afgelopen zijn die mensen die altijd wat te mouwen hebben over de meilandjes.. kijk dan verdomme niet. Of jullie altijd zo heilig zijn.

   • Jolanda br...

    Tja…dat is iets waar ze zelf samen uit moeten komen he..in goed overleg is alles mogelijk..

  • Ron

   Domme opmerkjng jeugdzorg staat hier buiten. Je weet niet wat er buiten de opnames gebeurd.

 5. Hans

  Ja dat heb je ervan,kinderen van verschillende vaders.En die zogenaamde (hulp) instanties helpen de boel wel verder naar z,n moer.

  • Tanee

   Hoe kan ze nu die ex nog goed praten, snap die maxinne voor geen reet, en kan Leroy best begrijpen gaat voor verwarring zorgen.

   • Wilard

    Uit eigen ervaring weet ik dat je dit een kind prima kunt uitleggen, maar dat moet je wel kunnen. Gelukkig zijn er diverse personen die hierin gespecialiseerd zijn.

    Leroy is vermoedelijk enkel en alleen bang dat het zijn relatie met Maxime kan beïnvloeden op het moment dat de biologische vader om de hoek komt en deze mogelijk (als dit is vastgelegd) zeggenschap heeft over Claire en Leroy zelf een stapje terug dient te doen.

   • Siets Dons Weekhout

    Wat toch een gezeik hierover, laat Maxime hetzelf uitzoeken. Ze komt zichzelf wel tegen en dan heeft ze spijt

  • Ans

   . Waarom kijk jij die serie muts het zijn geweldige mensen en laten mij iedere keer lachen jij ziet alles negatief je kent ze niet eens doe toch eens noormaal

 6. Buddie for life

  Zou het Leroy allemaal laten filmen , kun je later boek/docu van kleien . Win/Win-situatie toch ?

 7. Pouw

  Je mag vindt ik nooit de kinderen weg houden van hun oorspronkelijke ouder(s

 8. Alien

  Leroy,puppet on a string

 9. Jolande

  Een moeder die alleen aan haar zelf denkt ,Maxime zet eerst je kinderen op de troon , en kijk dan of je een titel als moeder heb verdiend.

  • Jan R.

   In het belang van het kind, dient de biologische vader, genaamd Jaap, zich afzijdig te houden. Mocht Claire op latere leeftijd zelf benieuwd zijn naar wie haar biologische vader mocht zijn dan kan zij daar zelf over beslissen. In dit stadium brengt het alleen maar veel onrust en verwarring met zich mee. Het mag nooit zo zijn, dat de belangen van de biologische vader boven die van het kind gesteld wordt.

 10. Ron Bakker

  Griet zwicht alleen maar voor geld..m

 11. Cora

  Is het in jhet belang van Claire om haar het contact met haar biologische vader te onthouden? Wat zal zij hiervan vinden als ze 18 jaar is?

 12. Xena

  Jaap moet gewoon oprotten
  Hij is gewoon op geld uit
  Maxime trap er niet in
  Meid
  Blijf gewoon met wat je nu heb

 13. Jaap

  Het gaat om geld.

 14. Ger Diamond

  Alles wat ik even gelezen heb kan ik rustig zeggen als oude kerel van 76 wat een domme reacties van sommigen schrijvers kun je merken 0,0 levens ervaring,die meneer Jaap zal het netjes houden die is dom en lomp en Maxim moet haar verstand laten werken en Liroy hij moet rustig blijven dan een koekje van eigen deeg geven.Liroy jongen laat je eigen niet het bos insturen.

Geef een reactie