Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex Erica Meiland slaat terug en deelt appjesSander de ex van Erica Meiland is woedend en heeft alle berichtjes en mailtjes die de twee tijdens hun relatie hebben gehad gedeeld met de Privé.

Sander is zo boos op Erica, omdat zij in haar biografie ontkent een relatie met hem te hebben gehad. Daarnaast zegt Erica ook nog dat ze Sander behoorlijk vond tegenvallen in het echt.

Zo zegt Erica het volgende:

“Hij heeft nu een bril, is heel erg afgevallen en heeft een longziekte en diabetes, waardoor het eigenlijk gewoon een heel oud opaatje is.”

Eerder liet Sander hierop weten dat als dit in de biografie zal komen te staan hij alle honderden berichtjes en mailtjes tussen hun zou openbaren. Daarnaast beweerde hij al eerder dat veel in de serie Chateau Meiland nep en gespeeld is.

In de appjes en mailtjes lijkt Sander toch het gelijk aan zijn zijde te hebben. Zo staat er onder meer in aan welke kant van het bed Erica op een avond wil slapen en nog meer gesprekstof die eigenlijk alleen stelletjes hebben. De Privé moet nog alle appjes en mailtjes doornemen, maar wat ze tot nu toe hebben gelezen geeft wel duidelijk aan dat de twee een romantische relatie hadden. Dus de conclusie is Erica liegt hierover. Maar waarom zou ze dat in godsnaam doen?

Sander zegt er het volgende over:

Het is beschamend dat deze vrouw mij nu zo’n trap nageeft. De passages over onze relatie zijn voor het merendeel grove leugens. Het is echt schókkend en ik word als een idioot weggezet. Erica en ik hebben zes maanden een intensieve relatie gehad. Klaar! We sliepen heel vaak met elkaar en hadden ook gemeenschap. Hoe durft ze dat te ontkennen? Geen idee wat haar bezielde. In het begin dacht ik dat Erica oprecht was, maar hier toont ze haar ware aard.

Sander laat ook weten waarom het is uitggegaan.

Ik zei tegen Erica dat ik bij mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wilde blijven. Op een gegeven moment stuurde ze me een bericht dat ze het met mij niet meer zag zitten en verdween uit beeld.

Hij is niet van plan Erica voor de rechter te slepen.

Ik stop geen energie meer in dit soort mensen. Over een paar weken is het boek weer uit de publiciteit. Wat heb ik me in deze vrouw verschrikkelijk vergist!

30 Reacties

 1. Over Mon.de ex van andre.word naar van die vrouw.speelt moeder Maria maar zo sluw.zgn.dierenliefhebster doodziek was ze van zieke hond Donja die stervende was.maar ging wel op vacantie.nu vraagt ze volgers voor trap lift voor hond .nou slechte?heeft haar heel goed achter gelaten.kan ze zo kopen.2managers prive fotograaf ff met vriendinnen naar ibisha.Ben niet jaloers en nu je hem terug neemt kan je weer tijdje door over geldwolf gesproken.

 2. Marion

  Sander is een looser en probeert overal een slaatje uit te slaan engerd is het.

 3. Klazien

  Ik blijf Erica steunen hoe dan ook
  Blij dat die Sanderman buiten beeld is gebleven in de serie
  Blijf maar fijn bij je kindjes Sandman en zoek een gezellig grijs omaatje erbij als passend gezelschap voor je opgebrande lijf

 4. Truus

  Wat een kinderachtig gedoe appen naar privée wat er gezecht en gebeurt is in bed hij heefd zekerheid geldig nodige erica zegt oud mannetje kleinkindje dat zijn zin niet kreeg dat is het brr water een zielige

  • Raymond

   Truus als je als oud mannetje wordt neergezet waar ze zogenaamd niks mee gehad heeft, is het toch logisch dat je dat niet toestaat?
   Sneu wijd die Erica, grote leugenaar is ze, alles voor haar bekendheid. Om te kosten!!!

 5. Natasja

  Snap die drang niet zo om te bewijzen dat je een relatie hebt gehad met een vrouw die je zo behandeld. Zou denken gelukkig ben ik daar van af op naar wat beters en dat is niet zo heel moeilijk toch.

  • Kathy

   Ja Natasja maar hij wordt helemaal voor gek gezet met Erica’s leugens.
   Snap dat hij wel moet bewijzen zoals het echt zit.

 6. Nic

  Gek he…dat ik deze Sander vanaf het eerste gezicht een héél eng mannetje vond…zei gelijk,
  Hier komt nog ellende van…
  Misschien dat Erica het daarom snel weg drukt?!

 7. Nellie

  Erica blijf zoals j bent, rechtuit zonder ergens doekjes om te winden.
  Je bent een topper en je hebt een warme familie👍 Lekker iedereen laten kletsen de buitenwereld weet het toch meestal beter.

 8. Het valt wel op dat er heel veel vrouwen op reageren. Ik vind niet gek hoor van Sander dat hij reageerde op het boek. Waarom liegen Erica vertel gewoon, dat het waar is dan krijg je ook geen praatjes achter af

  • Kim

   Precies helemaal mee eens, Frans!!!
   Schandalig zoals Erica haar ex zwartmaakt in haar boek. En keihard liegen.
   Lekker over de rug van anderen je imago oppoetsen. Schandalig Erica!!!

 9. Ton

  Kom op joh ,laat deze vrouw met rust en heb respect voor haar … ze moet man en vrouw tegelijk zijn in dit gezin …. Ken jij een vrouw met zoveel ballen van inzet ? Voor mij is ze een super vrouw met een zeer goed verstand en beide voetjes op moeders aarde !!

 10. C.M.

  So wat, Erika blijft voor mij een geweldige vrouw en die ex van haar is gewoon een zielig mannetje die denkt dat door haar zwart te maken we wel genoeg van haar hebben, nou niet dus.! Ze blijft gewoon een kanjer!

 11. Its me

  Ik heb een woord voor ze.
  KLEUTERS

 12. Christina

  Zo is t! Erica is een topvrouw met idd een fijne familie om haar heen. Ik gun haar en hun alle goeds en iedereen die daar wat van vind in negatieve zin, is gewoon jaloers.
  Ik vind het heerlijk om naar de Meilandjes te kijken. Lachen gieren brullen 🤣😂🤣😂 maar ook heel mooi en liefdevol 💖

 13. Wat een zielig figuur zeg….komt met aapjes die ze naar elkaar sturen.Lekker privé houden Sander (catwiezel)Als iemand mij zoals je beschrijft zoiets zou flikken ….!!!! Aan de kant ermee.Maar jij wil in de belangstelling staan.

 14. Youri

  Smerig wijf die Erica, met alle leugens om haar ex kapot te maken.
  Vreselijke hatelijke harteloze familie
  🤮

 15. joke

  juist zo denk ik er ook over

 16. Ordea

  Actie reactie Erica geld wolf.

Geef een reactie