Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jim Bakkum had geheime relatieDe 34-jarige Jim Bakkum die al jaren een relatie heeft met musicalster Bettina Holwerda en inmiddels vader is van 3 kinderen blijkt eerder een geheime relatie te hebben gehad.

Jim heeft namelijk een biografie uitgebracht en daarin doet hij echt alles uit de doeken. Zo begon Jim zijn bekendheid ooit bij het tv-programma Idols en daar blijkt dat Jim een relatie had die door de productie onder de pet gehouden moest worden en niet mocht uitlekken.

Jim had namelijk tijdens die periode een relatie met de toen 23-jarige Marieke van Ginneken die was ook kandidaat van het programma Idols. Marieke is de zus van Aukje en haar kennen we nog van haar rol als Charlie in GTST voordat Lieke van Lexmond deze rol overnam.

De reden dat de productie niet wilde dat de relatie uitlekte was het leeftijdsverschil tussen de twee. Jim was namelijk nog minderjarig. Marieke is later nog best succesvol geweest als zangeres, maar haar bekendheid is inmiddels verwaterd.

Volgens Jim komen overigens al zijn exen aan bod in het boek en doet hij echt alles uit de doeken. Je kunt de biografie van Jim nu bestellen op Bol.com.

Zoon Wendy van Dijk valt buren lastig, ze zijn het zat

Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou eerder aan een vriend hebben verteld dat hij Lees meer

Andre Hazes en Monique officieel weer samen

Yvonne Coldeweijer liet kort geleden geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was Lees meer

Vrouw van Frans Bauer doet heftige onthulling

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben een heel zwaar jaar achter de rug. In januari kreeg Mariska namelijk een Lees meer

Roxeanne Hazes klapt uit de school over haar gestoorde moeder Rachel

Kort geleden brak de pleuris in de familie Hazes uit toen Roxeanne Hazes haar moeder Rachel in het programma Beste Lees meer

Geef een reactie