Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rob Geus was bijna dood in Expeditie RobinsonIn een interview laat de voormalige Smaakpolitie presentator weten dat hij het bijna niet had gered in het tv-programma Expeditie Robinson.

Rob Geus was jarenlang een vast gezicht op SBS6 en trok veel kijkers met zijn programma ‘De Smaakpolitie’ waar hij horecazaken controleerde. Aan de carrière van Rob kwam een abrupt eind en hij was dan ook mega blij toen hij voor een 2e keer aan het tv-programma Expeditie Robinson mocht meedoen.

Maar dit keer is het programma heel zwaar geweest voor Rob. Hij zat wekenlang op een koud eiland in Kroatië met zijn ‘goede vriend’ John de Bever waar hij een haat-liefdeverhouding mee had.

Rob zegt het volgende over zijn deelname voor de 2e keer in Expeditie Robinson:

‘Het was de hel. We gingen heel diep. Op een gegeven moment zie je me haast sterven, echt bizar. Ik maakte me wel zorgen om mijn lichaam, maar ik wilde door. Ik viel veel af. Ik was zo mager, dat was echt niet normaal.’

Zelfs maanden later had Rob thuis nog steeds klachten.

‘Ik heb er zwaar gekneusde ribben aan overgehouden en een scheurtje in mijn meniscus. Het gaat nu pas een beetje beter, vijf maanden later.’

Maar het heeft Rob geen windeieren gelegd, want volgens Johan Derksen een goede vriend van John de Bever wil een producent een reallifesoap van de twee heren gaan maken. Dat betekent dat we Rob Geus en John de Bever wellicht binnenkort gaan zien in hun eigen soap.

 1. Joke

  Liever geen Rob Geus meer op t.v. Vreselijk mannetje en denkt dat hij alles beter weet

 2. Cassiopeia

  Leuk om Rob de Geus van een andere kant te leren kennen, hij heeft mij geraakt toen hij zo emotioneel was en zei dat hij nu een klein beetje had ervaren hoe het voor miljoenen mensen een dagelijkse strijd is om te overleven als je niets (meer) hebt.
  En dat hij zo dankbaar is dat zijn dagelijks leven er niet altijd zo uitziet.

 3. Charlotte

  Rob en John waren de meest irritante Robinsons OOIT. Ik schakelde gewoon weg als zij erop waren. Een soap is NIET wat Nederland nodig heeft..

Geef een reactie