Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes is een misselijk en egoïstisch mensAndre Hazes krijgt het de laatste tijd flink te verduren. Niet alleen de fans spreken zich steeds meer uit tegen het walgelijke gedrag van Andre ook collega’s zijn klaar met hem. Zo walgde eerder al Hans Klok van het gedrag van Andre en Hans nam dan ook geen blad voor de mond in een interview en snauwde Andre volledig af.

Nu laat Racoon-zanger Bart van der Weide in een interview weten al veel langer klaar te zijn met Andre. Volgens Bart irriteerde hij zich mateloos aan Andre en dan vooral aan de teksten in het liedje ‘leef.’ In 2015 bracht Andre Hazes het succesvolle liedje ‘Leef’ uit en waar de zanger van Racoon zich vooral aan irriteert is de volgende zin in het liedje:

“Leef, alsof het je laatste dag is. Leef, alsof de morgen niet bestaat. Leef, alsof het nooit echt af is. Leef, pak alles wat je kan. En ga, a, a, a.”

Vooral het pak alles wat je kan schiet hem het verkeerde keelgat in. Dit is geen boodschap wat je mee kan geven. Kijkend naar de huidige situatie van Andre heeft hij zich natuurlijk wel gehouden aan zijn eigen tekst en letterlijk alles gepakt wat hij kan. Vrouwen, drank en drugs het moge duidelijk zijn Andre leeft letterlijk zijn eigen teksten.

Bart van Racoon zegt er het volgende over:

“Als ik de radio aanzet en iemand hoor zingen: ‘Leef, alsof het je laatste dag is. Leef, alsof de morgen niet bestaat’, irriteert mij dat. Ik sta niet achter die boodschap.”

 “Je moet pakken wat je moet pakken, en niet pakken wat je kan. Als je dat wel doet, ben je een misselijk mens. Van sommige dingen moet je lekker met je poten afblijven. Ik leer dat ook aan mijn kinderen.”

“Respecteer jezelf en een ander te allen tijde. Als iemand het tegendeel bewijst en niet te respecteren valt, dan kun je losgaan. En geniet ten volle, zonder een ander pijn te doen.”

12 Reacties

 1. merlin

  mens wat een gezeik,kijk allemaal naar jezelf en laat iedereen in zijn waarde, als hij een songtekst maakt is geen teken dat mensen het moeten doen,dan kan je ook zeiken over die rappers,hoe die over geld en vrouwen rappen,dat is veel erger,luister maar eens naar dat nummer habiba of zoiets,met zijn stelen voor geld en aanzien….maar wat dre doet is allemaal slecht volgens andere,nou sorrie maar het liedje “leef” is gewoon een mooi en gezellig lied.
  iedereen lijkt wel een haat campagne tegen andre hazes te maken,wie weet uit jaloezie ofzo,maar het is belachelijk. laat die jongen met rust,zodat hij weer uit het dal kan komen.

  • Jan Kleinmagelbrink

   Ben geen hazes fan Maar je hebt gelijk Rappers lallende ook Domme irritante teksten

  • Rocky

   Het is ook een misselijk manneke hij denkt te veel aan zich zelf,,en achteraf altijd terug te kunnen vallen op zijn Monique…..nou dat heeft echt niks met jaloezie te maken mensen maar die jongen spoort gewoon weg niet…….

 2. wasbeer

  geen woord gelogen

 3. Webtyger

  Makkelijk he om als acholiste en drugsverslaafde een ander de schuld te geven.!

 4. Merlin heb hij het niet allemaal zelf gedaan met die Gore junk!!! kijk die heb hem helemaal naar de klote geholpen dat hij zo dom is om het allemaal te doen is zijn keus ,maar dan niet liegen met alles over een burn- out enzo… Hij moet nog 1 ding goed begrijpen ver weg bij ze moer en junk vandaan want anders kom het echt niet meer goed…

  • Dutchie

   Je zou het ook wat beschaafder kunnen schrijven Esther.

  • Liza

   Ik vindt het een leuk liedje wat is daar nu mis mee .laat hem toch met rust .net of dat andere zo perfect zijn .Zet hem op andre je kunt het en laat de rest maar zeuren denk aan je zoontje die je hard nodig heeft

 5. Sorry maar denk dat Rachel een behoorlijke hand heeft in André zijn doen en laten. Toen hij niet met zijn moeder omging , ging het goed met hem. Hij is te goed gelovig en laat zich sturen, zij bepaalt met wie hij beter af is, hmmmm.. kom op Dre , zet beide benen op de grond en laat je in met mensen die het echt goed met je voor hebben. Jij had al kunnen zijn waar andere grote bn ers nu zijn, laat je niet storen door verkeerde goed bedoelde rotzooi. Sta je mannetje en vergeet niet hoeveel vele anderen eerst eens in hun eigen spiegel moeten kijken.

  • Rocky

   Klopt Dutchie die Rachel is ook een gevaarlijke Heks 🧙‍♀️ denkt zich overal mee te bemoeien terwijl ze zelf geen moer waard is…….als je de stem al hoort alsof ze ik weet niet wat!!! Monique had hem beter in de handen dan wie dan ook,,,maar ik zou hem niet meer willen als ik Monique was want hij gaat ook weer een derde keer lopen 🚶‍♀️ hij leert het nooit 👎

 6. Tom

  Het gaat niet om liedjes ..hij is gewoon verkeerd bezig. Niet goed weten wat hij er allemaal mee aan moet. Nooit een fijne veilige jeugd gehad. Zijn moeder die nog steeds een treurende weduwe is en daar steeds mee aan komt . Andre Jr. probeert net zo te zijn als zijn vader . Begrijp me niet verkeerd Andre Hazes senior was een legend , een geweldige volkszanger . Rachel gebruikt haar zoon nu om de aandacht vast te houden voor haar eigenbelang . Ze heeft zowat aan heel de wereld een hekel . Monique mocht ze niet terwijl zij de enigste was die Andre een warm hart toe droeg voor hem en hun zoontje zorgde . Ze is vor de 2e keer hard gedumpt door een meid die niet stabiel is. Wat een ellende , een burnout zal hij vast ook wel hebben maar die jongen heeft zijn verslaving nodig gehad om staande te blijven voor zijn moeder en fans en wie nog meer. Er valt niets te bewijzen Andre . Leef voor je zoontje , leer je lessen dan komt het wel goed . Waar een wil is daar is ook een weg. Laat Sarah en alles gaan , ze is uit op andere dingen. Ze brengt je niets ..
  Monique, hopelijk lees je dit, maar volg je hart , er is zoveel wat je al bereikt hebt . Je zal vast nog veel meer goede dingen tegen komen ipv elke dag in angstte gaan zitten voor een 3e keer . Meer mannen dan kerktorens. Geluk zit in jezelf 🙂

  Succes allemaal !

 7. Frederique

  Tom, je beschrijft het goed. HIJ HAD ZIJN VERSLAVING NODIG ETC.
  En wat heeft die Monique daartegen gedaan? Toegekeken en met zichzelf bezig zijn.
  En wat heeft Sarah van Soelen en haar familie gedaan? Er in ieder geval voor gezorgd dat er iets aan zijn probleem gedaan gaat worden. Scheld met z’n allen maar lekker op deze familie, maar zo liggen de feiten . De hoop is, dat alles op tijd is.

Geef een reactie