Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuwe vlam zet Monique voor het blokEerder lieten we al weten dat Monique een hele leuke tijd heeft gehad op Bonaire met een nieuwe vent. Het was Vinny de DJ op de feestjes waar Monique kwam.

Volgens deze bronnen was Monique wel heel erg close en handtastelijk met deze Vinny en zou Monique er zelfs met hem vandoor zijn gegaan na één van de feesten.

Nu liet het management van Monique weten dat het echt onzin zou zijn, maar Vinny heeft inmiddels ook gereageerd en laat weten dat hij het inderdaad heel leuk heeft gehad met Monique en ze inderdaad samen zijn vertrokken op een feestje.

Of Monique ook zo blij is met deze onthulling van Vinny vragen we ons af, maar het is Monique uiteraard van harte gegund.

Overigens heeft Monique het vandaag wat emotioneel zwaar want het was de verjaardag van haar oma die al enige tijd is overleden en waar ze een hele goede band mee had.

24 Reacties

 1. ikkem

  Management van Monique, waar voor?

  • Cisca

   Ik denk voor het uitgeven van haar boek(en) en voor de stukjes die ze schrijft ??? Ik weet dat natuurlijk niet zeker hoor, raad ook maar wat.

  • Lolabeer

   Ja echt hè om te gieren dit, luieren en profiteren als een parasiet. Andrè trap er niet in het is een geldwolf ze profiteert nou al van je centen. Ze wil steeds meer, dus ook trouwen voor de poen na de schriding

   • Cor

    Zou goed zijn als jij je Andre Hazes gordijntjes eens open gooide dan krijg je een ander beeld van dat verwend kind,maar waarom zoek jij geen verkering met dat ventje dan kan je ook het gevoel krijgen van belazerd worden ervaren want daar kan je op wachten SUCCES!

  • Zou ook niet bij zo,nzo een vreemdganger blijven

   Gelijk heeft ze,ik bleef ook niet bij

 2. Truida

  Waarom wordt zo ophef over gemaakt ze toch vrijgezel jullie moet haar met rust laten ga lekker achter rachel andre aan en kaat haar met rust

 3. Nel

  Geef haar groot gelijk en hoop dat ze heel gelukkig wordt met deze vindt en dat ze niet terug gaat naar die junk heel veel geluk monique

  • Smit

   We hopen dat Monique een hele leuke volwassen man treft die haar onwijs gelukkig maakt. Dat verdient ze. Wat een wereld vrouw is het en een geweldige moeder. Petje af!

  • Maria

   Monique is zelfstandig genoeg om haar eigen leven te leiden
   Ze doet het hardstikke goed met kleine Dre
   Ook zij mag leven en genieten zoals zij dat wil !!! En ze weet echt wel wat ze wel en niet moet doen En daar kunnen nog vele een voorbeeld aan nemen !Dus lekker genieten Monique .Je verdiend het want je hebt genoeg voor je kiezen gehad!!!Laat de mensen maar lekker lullen!!!

   • wwillemien

    Maria, jij vindt het toch niet erg als ik aan die Monique géén voorbeeld neem. HELP, je zult maar zo iemand zijn.

  • Sylvia

   Zo lekkere moeder die ook de ene na de andere vent verslindt en dat wat zeggen over andre, medelijden met het kleine ventje

  • Fred

   Hahaaha klare taal Nel 👍👍👍

 4. Sterkte lieve monique, je oma heeft je heel veel kracht en liefde gegeven. Zelfs voor je zoontje. God bles you

 5. Franklin

  Fijn toch voor haar. Leven, feesten en stout doen. Haar levensmotto. Moet dat nou zo uitvergroot worden??
  Gaan we nu van elke lover/1nS die ze heeft van alles over horen?? Nee toch hopelijk!!

  • kel

   Franklin
   Wat een stomme opmerking mag ze even lekker los met vriendinnen
   Haar levens motto is echt niet feesten
   nee daar heeft zij het druk voor Al’s alleenstaande moeder
   Zij doet alles om andre een fijne kindertijd te bezorgen hele leuke activiteiten
   Vind haar een powervrouw en supermam
   En dat van die vinnie is lariekoek
   Nee feesten is levensmotto van andre s andere ex sarah die nu bij grof vuil staat waar ze tuis hoort

  • Stephan

   Franklin, ja, vooral stout doen! Vertel mij wat!

 6. Maria

  Lieve Monique, vroeger was je erg gereserveerd “hou het zo”
  Hou je vuile was binnen.
  Zoek geen publiciteit.

  • Carlijn

   Maria, ze staat graag in de belangstelling, dus laat haar gaan met haar vuile was. Er is niets anders.

   • Lolabeer

    Nee eerst nog een ring van Andre, lekker in de belangstelling. Dan weer scheiden en poen vangen ze leeft als een kamper geld vangen en niks doen parasiet met haar Bert en Ernie wenkies🤣😂

    • Floris

     Kansloos volk, stuk voor stuk. Ze hebben ook nog een kind op de wereld gebracht, da’s gewoon crimineel man.

 7. Gina

  Monique heel veel liefde en sterkte voor jouw en je lieve zoon. Vergeet voor een groot deel de familie Hazes. Hou contact met je schoonzus ROXEANNE. En heel veel geluk met je nieuwe liefde

 8. Smit

  We hopen dat Monique een hele leuke volwassen man treft die haar onwijs gelukkig maakt. Dat verdient ze. Wat een wereld vrouw is het en een geweldige moeder. Petje af! Lekker genieten hoor meis! Iedereen die negatief praat is jaloers.

 9. Slankie

  Ik hoop dat monigue gelukkig word maar niet met die zuiplap verdient ze niet ze verdient beter en trap er niet weer in

  • Zou Kunnen

   Ik denk dat Monique nog steeds van André Jr houdt en in haar hart hoopt op een verzoening met hem. Dan zijn verhalen en speculaties over een “nieuwe liefde”, na wèl of niet een amoureus avontuurtje met deze Vinny, natuurlijk niet wenselijk..

Geef een reactie