Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chantal Janzen over hele heftige periodeChantal Janzen heeft een tijdlang een stalker gehad en dat ging haar niet in de koude kleren zitten. Ze moest er zelfs voor in therapie.

Chantal Janzen is een keer op de foto gegaan met de 24-jarige stalker toen wist ze uiteraard nog niet waar hij toe in staat was en dacht ze dat het om een fan ging. Al laat ze wel weten dat ze bij de eerste ontmoeting meteen een slecht gevoel had.

Volgens Chantal stond hij altijd na opnames buiten de studio haar op te wachten. Chantal heeft deze stalker daar een aantal keer gesproken en toen zei hij hele angstaanjagende dingen tegen Chantal en toen wist ze dat het foute boel was en durfde ze niet meer alleen naar huis te lopen. . Ze werd er angstig van en had nachtmerries.

Niet veel later kwam ze erachter dat de stalker iemand had vermoord om diens scooter te stelen om naar het huis van Chantal Janzen te gaan om haar wat aan te doen. Gelukkig was Chantal op dat moment in Duitsland, maar ze schrok zich een ongeluk toen ze hierover werd ingelicht door de politie.

Dit heeft ook veel invloed gehad op haar carrière in het buitenland. Chantal zegt er het volgende over.

“Dit incident was echt de reden dat ik dacht, nee, ik wil thuis zijn, bij mijn man, bij mijn kind. Dat heeft even geduurd. Nu ligt het achter me en vind ik het fijn om dat niet meer te voelen.”

  1. Gerard

    Hij heeft niet de persoon van de scooter vermoord, al scheelde dat niet veel, maar in de gevangenis heeft hij wel een mede gedetineerde om het leven gebracht in de recreatie ruimte.

Geef een reactie