Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes definitief weg bij SarahWij lieten het al eerder weten dat Andre Hazes niks meer moest hebben van Sarah sinds hij voor de eerste keer naar de afkickkliniek in Spanje ging. Volgens de geruchten neemt Andre het Sarah kwalijk voor de situatie waarin hij is belandt met zijn drugsverslaving. Hij is in Spanje tot het besef gekomen dat hij met Sarah aan zijn zij enkel maar nog verder zal afglijden. Daarom had hij besloten dat het klaar is met Sarah en voor zijn gezondheid moest kiezen.

Nu beweert ook de bekende Youtuber dat het definitief over en uit is tussen Andre Hazes en Sarah. Volgens Yvonne heeft Andre zijn vriendin Sarah gebeld op de avond dat hij terug naar Nederland vloog en op Schiphol aankwam. In dit gesprek heeft Andre zijn Sarah officieel gedumpt.

Volgens Yvonne heeft Andre in Spanje ook te horen gekregen hoe Sarah vroeger was en dat ze met veel mannen heeft gedate en dat ze 2x in een psychische inrichting blijkt te zijn opgenomen. Dit wist Andre blijkbaar niet en dit heeft er dan ook aan bijgedragen dat Andre een eind aan de relatie heeft gemaakt.

Dat betekent overigens niet dat het nu goed gaat met Andre Hazes. Volgens verschillende bronnen ziet Andre er erg slecht uit en gaat het helemaal niet goed mee hem. Andre verblijft op dit moment in de villa van zijn moeder om uit te rusten.

Overigens blijkt het met Sarah ook niet goed te gaan volgens haar stiefvader is ze vrij labiel en is ze ingestort toen Andre het uitmaakte dit beweert Yvonne tenminste.

Nu is het ook de vraag wat er met het nieuwe huis van Andre en Sarah gaat gebeuren. Andre heeft dit samen met de stiefvader van Sarah gekocht. En ze zijn dus beide 50/50 eigenaar van het appartement, omdat Andre niet de volledige hypotheek rond kreeg.

Overigens horen wij ook roddels dat Andre weer terug is bij Monique. Dit klopt voor nu nog niet. Monique zegt enkel een goede band met Andre te willen hebben voor haar zoontje. Monique heeft Andre genoeg kansen gegeven en zal Andre niet terug nemen dit heeft ze zelf aangegeven. Overigens heeft Monique het nu ook leuk met een DJ dus die zit daar blijkbaar niet te wachten op Andre.

Maar dit zou natuurlijk altijd in de toekomst kunnen veranderen. We hebben het gezien met Marco Borsato en Leontine die zijn uiteindelijk ook weer bij elkaar gekomen en Monique heeft Andre al een keer terug genomen na zijn debacle met Bridget Maasland. Maar voor nu speelt het in ieder geval nog niet.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang gratis de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading

38 Reacties

 1. Aan alles komt een end

  Daar sta je dan met je arrogante kop en je rete irritante chica’s met hun troep. Ach, wat voelden ze zich toch belangrijk.
  En ach, wat deden ze toch een moeite om Mo te vernederen.

  >>>Karma has no menu. You get served what you deserve<<>> Hollands next floptokkies.

  • Let op Moon neemt hem weer terug, die mensen kunnen niet zonder problemen.

   • Tja,maby is het beter dat andre hazes
    Eens zichzelf eens een liefdes
    Timm-out neemd.en geestenlijk
    Weer oke te komen
    Hij heeft het ala kind en tiener
    Niet makkenlijk gehad..
    Wilde zijn vaders klek invullen
    Als zirg voor zijn moeder en zus.
    Laat hem zijn verloren jaren wat inhalen..vrij zonder.vrouwen gedoe.
    Maar een band met zijn zoontje
    Opbouwen…en met monique
    Een ouderschap..geen relatie.samen
    Zij wil hem beteutelen veranderen
    Tja haar echte gevoel is twijfel
    Op zo’n jong broekie vallen en hem op 21’e jaar al vader te laten gaan worden..
    Zegt over haar wel wat..
    Na de breuk genoot ze nogal van het
    Van het luxe beroemde in een villa
    Dankzij andre..vacantie’s
    Verdrietig zijn was niet merkbaar.dat
    Maakte andere ervan…..kom kom
    Primotie van woonwagen naar de roem..nee zonder andre’s bekendheid was ze nooit op hem gevallen..
    Zo meer vrouwen kunnen op jacht
    Naar een luxe leven etc. Ware actrices
    Bescheiden zgz..ga weg.
    Nee andre is al gevoelig ..laat dat niet
    Misbruiken…

    • Zou Kunnen

     Het zou kunnen dat hij nog steeds stapelgek is op Sarah (“houden van” zijn te grote woorden na een relatie van een paar maanden. Verliefd zijn en/of grote aantrekkingskracht is niet hetzelfde als liefde. Of er sprake is van èchte liefde weet je pas als je nog steeds voor elkaar kiest als de roze brillen zijn afgezet)… maar inmiddels verstandelijk begrijpt dat zij samen, met allebei hun eigen serieuze problematiek, een destructieve mis-match zijn voor elkaar. Maar soms weet het verstand wat het hart nog niet weet. Dus hij is er nu waarschijnlijk kapot van. Ik vind dit eigenlijk allemaal heel verdrietig voor àlle hierbij betrokken personen..

    • Ik

     Aan Tonny brugmans . N ou de wagens op een woonwagenkamp zijn ook aardige Vila,s hoor. En hij was er toch zelf bij dat hij vader werd? Daar ging een hele procedure aan af. Dus erg onverwacht kwant het niet. Hij had nog geen carrière toen hij bij Monique kwam , zij heeft zeker hem geholpen zijn. Carrière op te bouwen .hij verkloot het steeds zelf.

     • IJsbrand

      Hë IK, beter opletten. André Hazes was op zijn 13e al een b ekende zanger in België en Nederland, dat was hij ook op zijn 20e en eveneens op zijn 27e.Dus wat is de bijdrage van die Monique geweest? Nou, dat hij nu in de vernieling zit.

  • arnold

   Ach, beste Aan alles…., je hoeft geen pogingen te doen om Monique te vernederen, dat kan zij zelf heel goed.
   En weet je wat hè, uit jouw hoek en dat stelletje van die geestverwanten van je heb ik nog nooit een fatsoenlijk woord gelezen over André, Sarah of Chicas, maar wel allerlei verdachtmakingen , rottige opmerkingen en beschuldigingen terwijl deze drie nog nooit iets negatiefs over wie dan ook gepost hebben. Dus Karma krijgt het heel druk, maar dan vooral aan jullie kant. JULLIE ZULLEN HET ZWAAR KRIJGEN.

   • guido

    bla bla bla. waarheid doet pijn he? arnoldje
    hahaha!! bijna voltooid verleden tijd, deze van soelens, hazes en van galens plus hun jaknikkers, en dat hebben ze geheel en alleen aan zichzelf te danken en NIEMAND anders.

    HOOGMOED komt VOOR de VAL
    byebye losers

    • Arnold

     Ach Guido, jammer voor jou, maar je kent nog niet eens het verschil tussen ordinair schelden en proberen de waarheid boven tafel te brengen. Zonder feitenkennis iemand ergens van de beschuldigen is gewoon dom en kortzichtig en kan in ieder geval mij niet raken omdat ik weet dat een dergelijk gedrag bij een bepaald soort mensen thuis hoort .

     • Jaap

      Jij bent duidelijk wel helemaal op de hoogte van alle ins en outs van die in-en-in verrrote familie.
      Vriendje van Van Halen zeker.🤮

    • Peggy

     Goed gesproken Guido!!!!! Chapeau!
     Precies al hun streken gaan nu tegen ze werken.

   • Kim

    Arnold alias Rachel..hahah! Hoe sneu kan je zijn…!!!!!!!!!

   • Otto

    Hihihi ze doen niks anders dan anderen afkraken in hun los te. Oprottuhhhh met die no no’s.

  • kel

   Blij dat ze ogen open zijn gegaan sarah kreeg niet voor niets veel negatieve reacties
   Dit meisje heeft echt heel veel nare streken uitgehaald mensen vreselijk gestreiterd door haar obsessies
   Opzettelijk mensen pijn gedaan en is niks meer dan een afgelikte boterham
   Mening bnr waar zij zo op kickt is er al overheen geweest

   • wijnand

    Beste Kel, het zal jou niet bevreemden dat – niet alleen – ik echt geen hoge pet op heb van jou, maar jouw laatste opmerking gaat werkelijk alle perken te buiten.
    Onder een schuilnaam durf jij op deze site grote woorden te gebruiken, maar ik zie jou echt als een klein, onooglijk en onbenullig mannetje , met een krom ruggetje dat stiekem op zijn zolderkamertje dit soort berichtjes schrijft, maar als bijv. de broer van Sarah een keer voor je zou staan, je als een haas achter je vrouw wegduikt en op je knieen om genade smeekt.

    • Guido

     Wat een fantasie heb jij Wijnand
     😜😆😆
     Knap hoor zo’n heel verhaal uit je duin zuigen.
     Volgens mij ben jij dat zielige vieze ventje.

     • Wijnand

      GUIDO, iemand die anoniem en zonder reden iemand probeert te beschadigen, is per definitie een lafaard. Daar is echt geen fantasie voor nodig. Je bent nog dieper gezonken als je je lange tijd als een zgn. vriend hebt opgesteld, daar vaak wijzer van bent geworden en ook op dezelfde manier bezig bent.

  • Asley

   Mee eens zeker weten 😁😁😁😁

 2. Frans

  Ach wat jammer. Heel Nederland in rouw, maar terug naar Monique hoop ik niet alleen de omgang met jonge André jr dat zal wel goed zijn verder ook niet

 3. E. J

  Wie is de volgende vrouw?
  Ach ach watveen zielige jongen! Wordt eerst eens volwassen!
  Nu echt geen medelijden!

 4. Julia

  Top! Eindelijk die oppervlakkig coke doos gedumpt.
  Zijn carrière, mooie gezin & alles gedumpt. Imago is eraan, alleen omdat zijn ding achterna lopen zijn belangrijkste passie in zijn leven is. Nu is ie alles kwijt door zijn roekeloze levensstijl, dombo!

 5. kel

  Eindelijk besef dat alle reacties over sarah waar waren
  Sarah is een levensgevaarlijk meisje die zo een obsessie voor bnr s en drugs treiteren copieeren heeft
  Sarah heeft andre in nog geen 4 maanden kapot gemaakt
  Sara is geen relatie martiaal maar een one night stand zo als vele al met haar gehad hebben

 6. Will

  Wat handig ook impulsieve Andre dat je samen met dat kind een huis heb gekocht!

 7. Breur

  De familie Hazes wil meeliften op het succes van vader Hazes, stelletje lijken prikkers.

  • Zou kunnen ….Mijn een raadsel met de valse rotkop dat gemene straalt ze helemaal uit niks leuks aan ,aan die junk alles is nep tot de karakter toe 🤮

 8. Cisca

  André is een jonge man van 27 jaar en oud en wijs? genoeg om zijn eigen keuze’s te maken daar heeft/had hij Sarah niet voor nodig. Dus om Sara nu overal de schuld van te geven vind ik iet eerlijk. Hij heeft zelf de keus gemaakt. Hij hoopte met wat hun uithaalde meer bekend te worden terwijl hij door zijn vader al bekend genoeg was, liep allemaal wat anders dan hij gedacht had. En nu zit hij bij zijn “lieve, goede “mama, daar zal hij véél beter van worden !!!

 9. Andre hases kan beter in therapie
  Gaan.zijn kinder en tiener jaren
  Verwerken.zat ook in wat moeilijke
  Periodens..hij moet zich uiten..
  En leren dat er nou eenmaal vrouwen zijn
  Die leuk aardig zgz bescheiden. .maar
  Naar een bekenden n.l’er of betere
  Partij uit zijn..
  Monicque zei ..ga.maar in de ballenbak
  Spelen tegen andre bij hun kennis maak
  Etentje..zegt toch hoe ze hem zag,.
  Nee klonk goed als.een ik ben niet gek
  Zo n broekie te willen..
  Maar intussen wel meteen een relatie..
  En ze snel hem wel eens bemoederen..van luister maar naar mij. Ik weet het
  Tja tja.

  Ook kraakte ze rachel als moeder
  Opvoeding af..omgeving andre..
  Ze liep andre te vormen.tja niet vreemd
  Dat ie naar bridges maasland ging..
  Een verademing ,maar toch weer
  Terug naar zijn cq vriendin..therapeute in de noten dop..
  Die hem nogal op zijn vingers tikten
  Nee geen gelijkwaardige relatie,
  Nee ze pakte hem handig in..
  Tja van woonwagen bewoonster
  En pappie’s geld..naar het beroemdheids leven..luxe. Op party s…uitnodigen
  In de sterren wereld..en was ze
  Echt treurig naar de 2e breuk..door sara..
  Nee dat maakte anderen ervan..
  Ze leefd mooi in andre’s villa..party s
  Etc.. vacantie s.dankzij andre blijft ze
  In de buurt van bekend n.l

  Kan ze weer een goede partij vinden..
  Mvr.onschuld..en wat er nu over sarah
  Naar buiten komt..stiefvader had andre
  Horen te waarshuwen voor labiel
  Junk en pspychiatriche stiefdochter.
  Zgz de aardige 2e pappie voor andre.
  Nee ook op belang dochter uit..en zichzelf..
  Nee over rachel valt ook wel wat te vinden
  Maar nu moet ik haar wel gelijk geven
  Dat ze haar zoon afschermd..
  Moet ze wel..andre is nog gevoelig..
  En beinvloedbaar..hij kan beter een tijd alleen
  Zijn en genieten van zijn zoontje
  Daar was ie op zijn22e volgens monicque
  Wel verstandig genoeg voor.
  Tja. Die ballenbak uitspraak toch in
  Tegenstrijd vind ik..

 10. Hahaha bij die vieze heks bedoel je Ciska ,nou denk alleen maar rotter ze heb van die vieze streken,die diklip alias junk past wel goed bij die heks ze hebben wel wat gemeen die 2!!! Allebei even gek …😂😂

 11. Ik

  En toch toonde hij gelukkiger met Sarah vond ik , maar idd wel door dat hij weer kon en ging feesten , drinken en weinig liet zien er voor zijn kind te zijn. Vaak op vakantie , schoonvader in de wolken omdat andre zijn schoonzoon was , etentje hier , etentje daar , mooi huis waar zij dan weer woonde..en ook deze vader was als een vader voor hem. Heb ik hem vaker horen zeggen. Ik dacht oprecht dat hij gelukkig was en beter in zijn vel zat. Ondanks zijn mooie woorden naar Monique op 12-12-20, zijn Cd met bepaalde nummers. Hij t niet optreden vreselijk vond maar geregeld leven en gezond leven ook wel erg fijn was. Nou wat wordt y volgende hoofdstuk.
  Ik voel een boek en musical / film aan komen .

  • Maike

   Dat laatste hoop ik toch echt niet vlgs mij zit daar niemand op te wachten maar je weet het maar nooit.

 12. Thea

  Eindelijk..eens een verstandig beslissing van André! Had dat eerder gedaan, dan was je imago & carrière niet om zeep geholpen.
  Zij heeft je helemaal meegesleept in haar destructieve drugleven.

  • Rick

   Thea, als je denkt dat André een drugsgebruiker is, lijkt het mij handig en verstandiger als je bij Monique even informeert wanneer Andé hiermee begonnen is. André heeft in februari namelijk in een interview zelf aangegeven dat Sarah 1 1/2 jaar clean was en inmiddels dus 2 jaar. Wel heeft zij en haar familie er voor gezorgd dat aan de problemen (wat deze ook mogen zijn) van André iets gedaan ging worden.

 13. Fatime

  Het was te verwachten. Wat er allemaal gebeurd is is ook zijn schuld maar eendenbek heeft ook flink aan bijgedragen waardoor hij echt naar de klote is gegaan. Ze heeft heel veel voor hem kapot gemaakt. Hij heeft zijn zoontje verwaarloosd door haar. Dus geen medelijden met Sarah duckface slijmbal golddigger van Soelen. Karma kwam bij haar terecht

 14. Mijn naam is haas

  Hopen dat mo
  Zo slim is om
  Enkel een relatie aan te gaan met die domme jongen omdat ie de pa is van die kleine en verders zou ik als ik mo was alles sluiten voor meer, ze heeft hem echt niet nodig en nog steeds zeggen mensen dat ze achter zijn geld aanzat, maar jullie weten niet dat ze altijd haar eigen centen verdiende en voor andre er ook
  Niet slecht bij zat hoor, ieder huisje zijn kruisje en 2 vechten 2 schuld daar ben ik t totaal mee eens …maar di heks van een moeder van hem , die lijkenpikker dat is de ergste schakel van die hele hazes familie, mvr roggel….. ooo wat hielt ze van die ouwe hahaha ga weg gek wijf jullie lagen gvd in scheiding als andre een maand later was overleden had je zijn achternaam niet eens meer gehad gekke koekwous, kwam je goed uit allemaal… die arme man draait zich 30x om per dag in zn graf…. Zijn geweldige lieve vrouwtje pfffff 🤢…….. hij wilde van je af…… en liefst zsm mvr roggel de leugenaar…… vies wijf ….hoop dat die gehele nep familie of die meid na , allemaal ten gronde gaan, karma is dat …..

 15. Haas was het toch

  Och vergeet ik helemaal mvr afgelikte boterham, onze diklip soel….. ach kan ik snel
  Over zijn, die junk moeten ze trug brengen naar dat kliniek , En minstens 10 jaar laten zitten, komop ziet er toch niet uit dat wijf van 24 met nog geen origineel dingetje meer aan der
  Lichaam te vinden….. die stiefpa soelen is net zo gek
  Maar daar hoor je niemand over, welke idioot laat zijn dochter of stiefdochter der eigen zo naar de klote helpen met zijn geld……. Hij is misschien nog gekker als die hele saar, span die moeder die staat net zo strak als saar, ze breken zowat……. Echt zou gevangenis straf op moeten staan, die ouwe gek
  Met zn poen di verbouwd gewoon zijn eigen familie joh….. knap zielig is dat……

  En als je er nou knapper van word ala, maar hahahaha tering zeg t zijn net trollen geworden, eerst lip en dan de rest, zo strak staan dat ze elke miniuut van de lache ander gezichtsuitdrukking hebben ze niet…. Gekke maffe botoxspuiters…. Wil die niet zien van die 2 whahaha

 16. Jochem

  Ha die Haas, nu dacht ik vorige week toch dat ik een van die maatjes van je als de grootste idioot kon bestempelen, maar waarachtig, jij kunt er ook wat van zeg.

Geef een reactie