Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes doet zich voor als iemand andersEr is iets vreemds aan de hand met Rachel Hazes. Volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer en een hoop andere personen heeft Rachel op Instagram een schuilaccount waarmee ze continue reactie’s plaatst waarbij ze het opneemt voor Andre Hazes en Monique loopt te bashen.

Rachel doet dit onder de naam ‘Hennie’ en in al haar reactie’s heeft Monique het te verduren. Het account van Hennie heeft 95 volgers en opvallend is dat Bridget Maasland dit account ook volgt.

Bridget kon het heel goed vinden met Rachel Hazes ten tijde van haar relatie met Andre Hazes. Ze gaat zelfs nu nog steeds met Rachel om. Waarom zou Bridget dit account in godsnaam volgen er staan geen foto’s op.

Yvonne Coldeweijer weet het in ieder geval zeker Rachel Hazes beheert dit account en plaatst de walgelijke reactie’s die daarbij horen.

Hieronder een printscreen van Rachel haar schuilaccount ‘Hennie’ op Instagram:

24 Reacties

 1. El

  He van galen jij ben niet goed in je hoofd en dan nog wat andre belt Monique zelf dus je moet niet zeiken mongool

 2. Chica

  Wat een moeder he die Rachel echt aso
  Laat dr met rusy

 3. Truus

  Rachel dat je niet normaal bent weten we onderhand wel laat Monique met rust je kunt er niet aan tippen Elfs niét in de schaduw.

  • Geef die vrouw niet zo veel aandacht. Dood zwijgen geen aandacht meer geven nergens meer op reageren . Dan stopt het vanzelf.

 4. Wat een ziekelijke jaloerse mens is dat ,ik vind het niet zo raar dat ze alleen maar vijanden heb wat een lachertje (Hennie) hoe zielig ben je🤮🤮pak je koffers en neem een enkele reis ver van hier…

  • Gezond verstand

   Hoe is het toch mogelijk dat die rat Rachel Hazes, welke mede haar man en nu haar zoon in de vernieling heeft geholpen van de media zo veel aandacht krijgt.
   Ze blijft de moeder van haar kleinzoon op een schandalige wijze behandelen.Prijst daarom Bridget Maasland en daarna Sarah van Soelen op een onterecht voetstuk.
   Heeft geen contact met haar dochter,omdat die haar slechtheid doorziet.
   Vult haar zakken met de nalatenschap van haar man,terwijl diens kinderen uit zijn vorige huwelijken helemaal niets krijgen.
   Een narcistische in en in slechte vrouw die eigenlijk gewoon doodgezwegen moet worden.

   • Lady

    Balen voor rochel van galen.
    Ze krijgt t maar niet voor elkaar een van dr asociale vriendinnetjes bij dr zoontje te houden.
    Negeer allemaal dat enge,lelijke mens,dan kruipt ze misschien terug onder dr steen.

   • Huskens

    Amen!!!

 5. Will

  Ik zie ze daar wel voor aan om dat te doen!

 6. André Hopsakee

  Hennie Vlaskamp, al jaaaaaren actief op de facebookpagina van Shownieuws en al jaaaaaaaren bezig over Monique. Duidelijk dat Vlaskamp uit de clan van van Galen komt, en grote kans dat het Ratchel zelf is omdat het ook altijd over geld gaat, het favoriete onderwerp van geldwolf Ratchel.
  Vlaskamp bedient zich ook nog van de naam John maar dat is niet belangrijk.

  Er zijn voor zover bekend zeker twee mede-ratten die onder opper rat Ratchel opereren en dat is Guido den Aantrekker van kutblad Story en de ex van Rene Gijp, tevens bestie van van Galen; Jaqueline Laats, die reeds betrapt is met meerdere fake-accounts om Monique zwart te maken.

  Er zullen vast meerdere ratten zijn die naar de pijpen van Ratchel dansen maar bovengenoemde zijn 100% bewezen schuldig!!!

 7. Sjaantje

  Kan je nagaan hoe ziek die Raggel is in haar kop

 8. Wat een droeftoeter zeg 😂😂😂😂hoe ziek kan je zijn!!!

 9. Nel

  Dat wij heeft nog nooit gespoord en zal ook niets veranderen

 10. Sjoerd

  Hoe ziek in je hoofd kun je zijn als je op een gerucht, dat waarschijnlijk nergens op slaat, op onderstaande manieren gaat reageren. En laten wij wel wezen: op Monique is net zo veel aan te merken als op André.

 11. Ook zo’n vies misselijk mannetje die Guido de aantrekker doet ze eigen zo netjes voor,nou als je je eigen met zo’n vies smerige debiel wijf ophoud ben je ook een grote loser!!! Doet je story ook niet ten goede maar als je het niet vol krijg zet je diklip er toch in!!! denk ook dat ze het uit gevonden heb met de pracht foto nou je zie eerst lip dan die rotkop 😂😂😂 love it🤮

  • Minous

   Geen wonder dat die dreetje zo mislukt is Je zal maar zulk ouders hebben En dan nog die grootmoeder van hem, ha ha

  • Lompe figuren .die zo reageren en schelden.Leeg hoofden zijn jullie allemaal.Zeker vrij van onschuld.

  • Ank

   Beste Rachel,
   Een moeder hoort haar kinderen te beschermen. Haar armen altijd om ze heen slaan, alles wat zij jouw vertellen, voor je te houden, en zeker niet ” uit delen”. Een goede moeder geeft advies als de kinderen, hoe oud ze ook zijn, dat vragen.
   Je maakt het veel te bont als het over hun beslissingen gaat.
   Pas nou op, je ziet je kleinkinderen ook niet. Dat is toch heel verdrietig? Ik wens je wijsheid.

 12. Annie

  He Gudo wat ben jij een kwalletje.is Rachel.zo belangrijk voor je.jullie zijn echt aan elkaar gewend alle bij twee ASOS. .

 13. Ja de geschiedenis herhaald zich..pa andre hases senior ingepakt door vrouw
  Zgz verliefd op de veel oudere en niet knappe andre..maar wel beroemd als goed zanger..en geld he..
  Nu monicque. .tja hij moest maar in de ballenbak gaan spelen zei ze hemm
  Maar wel op zijn,21e hem vader laten worden,hem virmen. Verbeteren..ja dan jrijg he het als jongen man veel mee gemaakt. Spaans benauwd..word heen en weer gegooid..maar wel goed voir de roem via de kleuter te hebben…luxe..party s..uitnodigingen in de sterren wereld. De pers aandacht..vacantie s. Nogal eens
  Nee zij gebroken van verdriet..dat maken andere ervan..ze teerd op andre. Steld zich handig op..dit soort vrouwen zijn actricens
  .leuke onschuld ogen..nee als zE hem dan zo ’n jongentje vond. Waarom dan een relatie. Is in tegenstrijd hoor..nniet gelijkwaardig.
  Dan die sarah soelen,wat er nu nog meer naar buiten komt.
  Stiefpa die zich over andre bekommerde..
  In huis haalde. Tja die had andre hiren te waarschuwen om van zijn stiefdichter af te blijven..nee ook op de roem uit..en stiefdochter een leuk beroemd leven..etc..
  Nee andre ga in therapie zodat je je niet impelsief laat beinvloeden..bouw met je zoon wat fijns oo..een timm out kwa relatie s..en hou alle eens op te pesten ..
  Andre lijd hiervan
  Stop met modder smijten..kijk naar jezelf..
  Andre ga naar tibet naar een monnikken klooster..of neem naar elders een tijd de
  Kuierlatten..laat al die vrouwen maar.
  Geen beste omgeving..
  Sterkte en wijsheid..

 14. Ghj

  Holla
  Je verblijft veel in Barcelona van tijd tot tijd ,ben sportief en word resident ,niet resident profiteurs je doet ook de afval weg toch ,maak gebruik van alles ,op de rug van de Spanjaarden, of denk je ik doe het zo dan word er later geen 2 procent van de aow ingetrokken .dat is smerig
  Ben sportief en laat monigue met rust ,zij heeft dit niet verdient toch ,je zoon heeft haar schandalig behandeld ,de moeder van jou kleinzoon ,

Geef een reactie