Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon René le Blanc woedend op vaderDe zoon van René le Blanc klapte eerder uit de school over zijn agressieve vader. Hij vertelde namelijk dat René zijn vriendin mishandelde zelfs toen ze zwanger was. De zoon heeft geen contact meer met zijn vader en ook René zijn dochter heeft geen contact meer met hem. Volgens beide kinderen is Rene een walgelijke man die liegt en losse handjes heeft, maar dat ze geen contact meer met hun vader hebben komt door René zelf. René laat namelijk al jaren niets meer van zich horen.

René is bekend geworden door zijn deelname aan het tv-programma ‘Ik Geloof in Mij’ waarbij het hem aardig naar zijn bol is gestegen. Zo zei hij dat hij ontiegelijk veel vrouwelijke aandacht krijgt sinds hij een bn’er is en dat hij een eigen serie zou moeten krijgen op SBS6, omdat hij de grote ster is van het programma ‘Ik Geloof in Mij’ en hij nu eigenlijk alle aandacht wegkaapt van de andere kandidaten die daaraan meedoen.

SBS is daar niet in meegegaan en René krijgt helemaal geen eigen programma sterker nog wij hebben vernomen dat SBS hem probeert te lozen na de onthullingen van zijn bloedeigen zoon.

Zijn zoon en dochter laten nu weten dat ze hadden gehoopt dat hun vader contact met hun had opgezocht na de onthullingen om op ze minst excuus aan te bieden en weer te werken aan een vader kind relatie. Maar René heeft helemaal niets van zich laten horen sterker nog René beweert dat de oorzaak dat hij geen contact meer met zijn kinderen heeft bij de moeder ligt. Dat schoot de zoon en dochter weer in het verkeerde keelgat, want dit klopt volgens hun absoluut niet. De moeder wil juist dat haar kinderen contact hebben met hun vader. Dus het lijkt er allemaal op dat René zijn kinderen gewoon in de steek heeft gelaten.

 1. Johan

  Het klopt dat het Renee Lublanc of wel LUBLANK het naar dat half kalender kopie is gestegen het is een schande ten TOP dat hij niets en niemand spaart en over lijken gaat zowel van zijn mede colegas als wel zijn eigen bloed eigen kinderen om maar de zogenaamde BN er te willen zijn ik kan begrijpen dat iemand zijn hobby heeft en liefde voor muziek maar ik ken geen een Top artiest die zo op zijn mede artiesten afgeeft
  En zijn kinderen dood heeft verklaard ik heb medelijden met zijn kinderen.
  En wil ik elke vrouw waarvan hij zelf zegt zoveel aandacht te krijgen waarschuwen voor Renee hij is gevaarlijk.
  En is net zo’n gek als Martien meiland waarschijnlijk hebben ze dezelfde vader want allebei last van hoogmoed waanzin .

  • Ellen

   Wat jij zegt ben ik niet allemaal mee eens maar we hebben de zelfde mening dat hij misselijk ventje is. Ik begrijp niet dat er mensen zijn die na hem willen luisteren.

 2. Misty

  Die man, houd alleen maar van zich zelf. Hij denkt dat ie heel wat is. Gij is er eentje van, WEL DE LUSTEN, MAAR NIET DE LASTEN.

 3. HANS

  Verschikkelijk dat zulke eikels nog zoveel aandacht krijgen. Maar het is natuurlijk wel een groot artiest, vele zullen jaloers op hem zijn bv engelbert Humperdink. Wat een mafketel

 4. Anenemiek

  René wie???

Geef een reactie