Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee mag zijn moeder niet zien van vrouwNiet zo lang geleden gebeurde er iets afschuwelijks in het leven van Wilfred Genee. Johan Derksen vertelde namelijk live in de uitzending dat de vader van Wilfred was overleden. Maar daar bleef het niet bij want Johan ging uitgebreid in op wat er precies gebeurd was tegen het zere been van Wilfred in.

Johan vertelde namelijk dat Wilfred zijn moeder van de trap was gevallen en de vader van Wilfred zag dit en die schrok zich letterlijk dood. Gelukkig was de moeder van Wilfred maar licht gewond door haar val van de trap.

Maar nu beweerd Jan Roos dat Wilfred sinds de begrafenis van zijn vader geen contact meer heeft met zijn moeder en dit zou volgens Jan komen door Wilfred zijn vrouw. Die wil volgens Jan dat Wilfred geen contact meer heeft met zijn moeder. Wat de reden hiervoor is wordt niet duidelijk, maar het is toch wel erg triest dat Wilfred zich dit laat opleggen.

Daarnaast wordt Wilfred ook nog steeds beschuldigd door Jan van het vreemdgaan met meerdere vrouwen. Zo wordt er door Jan onder meer beweerd dat een huurder van een appartement van Wilfred een keer de huur niet kon betalen en dat Wilfred dan zei dat dit in natura opgelost kon worden. Het lijkt erop dat zijn vrouw in ieder geval niet op de hoogte is van al Wilfred zijn escapades.

Geef een reactie