Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Moet Leroy naar de pijpen dansen van Maxime Meiland?Wij hebben te horen gekregen dat het flink borrelt in de relatie van Maxime Meiland en Leroy.

Gisteren werd Maxime nog uitgekotst door veel kijkers van de serie Chateau meiland vanwege haar diva gedrag. Maxime liep namelijk ontzettend te klagen over hoe klein haar huis van 7 ton wel niet is en dat schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Nu is Leroy een vrij rustige jongen die veel kan hebben, maar ook hij schijnt het diva gedrag van Maxime helemaal beu te zijn. Volgens onze bron bepaald Maxime echt alles in de relatie en heeft Leroy heel weinig te zeggen en dat begint nu flink te schuren.

Leroy probeert nu zoveel mogelijk te werken als cameraman zodat hij Maxime een beetje kan ontvluchten. Als Leroy thuis komt wil hij eigenlijk het liefst alleen nog maar gamen. Ook begrepen wij dat Maxime echt alles bepaalt over de opvoeding van hun dochtertje Vive en dat vindt Leroy ook niet prettig.

Om nog maar te zwijgen over de nieuwe villa die ze hebben gekocht, want ook hier zal Leroy totaal geen inspraak in hebben over de indeling en hoe het er allemaal uiteindelijk uit zal komen te zien. Wij zijn benieuwt hoe lang Leroy die vol gaat houden.

27 Reacties

 1. Pauline

  Denk dat Leroy beter verdiend als zo’n verwende kreng!

  • Trui

   Leroy is gebruikt niet meer niet minder. Die bom barst wel, voorjaar vermoed ik. En Vive gaat met dr vader mee.

  • Billie

   Dat verwend veel eisend kreng . Laat ze maar eens echt voor het geld gaan werken . En eens minder uit de hoogte doen . Leroy is beter af zonder haar .

 2. Dat dacht ik allang, Leroy heeft niets te vertellen en Maxime heeft nu weer een kind en zijn taak zit erop dus opzouten Leroy zo zal het gaan

  • Anneke

   Ben ook bang dat Leroy straks de bons krijgt, omdat madam zo graag nog een 2de wou. En volgens mij maakt het haar niet uit van wie. Dus Leroy is straks game over.

  • Trui

   Idd. Zij houdt alleen van zichzelf. Leroy had ze ff nodig

 3. Truus

  Hét is gewoon een verwende meid waar niemand mee kan leven,heb medelijden met Leroy.

 4. Rob

  Ik denk dat hij tegen gas moet
  Geven anders kan hij fluit

 5. Mariet Derksen

  Maxime laten ze maar kletsen ze zijn gewoon jaloers dat jullie het goed hebben.leroy staat zijn mannetje wel denk ik.hij moet ook nog wennen aan het tv gedoe.gr mariet

  • Anneke

   Nou margriet derksen. Alles behalve jaloers op dat kreng. Die gedachte alleen al.

  • Jolanda

   Krijg niet de indruk dat hij er mee zit ..wel met het in beeld komen. Denk dat ze samen wel gelukkig zijn en hij thuis echt wel zn mannetje staat maar niet voor tv dat is niet zijn ding..

  • Anneke

   AMEN zo is het steeds familie afzeiken maar wel volgen

 6. J.

  Het is gewoon een Strontverwent mormel.

 7. Jaap Aap

  Ik begin steeds meer te geloven dat het Maxime zelf is geweest om Jaap bij zijn kind weg te houden. Gewoon, omdat ze wellicht ooit haar zin niet heeft gekregen……….

  • Mar

   Ze is inderdaad niet erg geliefd.
   Ze komt er nog wel achter. Ontzettend bazig en denkt dat ze leuk en interessant is, mooi niet. Haar zus is veel en veel leuker? tot nu dan.

 8. Die meid spoort niet .Leroy…als je gelukkig wil worden,moet je echt verder met je leven
  Dat strontverwend nest zal alleen maar erger wordt

 9. Erna

  Ik vind het ook een verwend kind 25 jaar 2 kinderen en een leuke man die heeft niets te vertellen zij is de baas 4 dagen werken en weer een nieuwe huis en dan zecht ze ik werk er hard voor nouw er zijn mensen die hart werken maar niet weer een nieuwe huis kopen met 5 slapen kamers die relatie gaat niet langer misschien nog een kindje en die moet ook Mijland heten en dan gaat die relatie tussen hun over de kinderen worden de dupe vind haar een verwend kind

 10. Leandrea

  Vergeet niet dat die verhuizing ook voor een gamekamer voor leroy is. Volwassen man 2 kindjes en dan een gameroom? Als je eenmaal aan een gezin begint is r weinig tijd om te gamen normaal gesproken. En hoe maxime is wist hij van te voren, en ja ze werkt hard zat ervoor.

 11. Linma

  Jullie moeten lekker allemaal naar jezelf kijken met dat negatieve gedoe!!
  Het is leven en laten leven !,

 12. Limna ik ben het met je eens. Leroy is een volwassen vent, die als het hem niet aanstaat vast wel zijn eigen boontjes kan doppen. Ik hoop dat ze het samen positief bekijken en gelukkig zijn. Ik moet er niet aan denken dat half Nederland over mijn schouder meekijkt.

 13. ik

  het is altijd geniet als mensen mis stappen maakt en daar wil heel Nederland van geniet dit is allemaal in scènes gezegd dus de waarheid zien we nooit en een keer gamen kan maar als man zijn doe dat in het weekend lekker zondag een uur niet langer ik leer aan mijn kinderen een uurtje gamen en dan stoppen dus lekker zo een voor beeld en nog ik zeg is niet dat is er af en toe game niet mag gaan game

 14. Elizabeth

  Wist echt niet dat het zo kots mens was zeg. Ze moet helemaal geen man meer krijgen en ook geen kinderen meer. Nu ik dit zie, sorry hoor papa neem de kleine maar lekker mee. Ze is het niet waard dat verwende nest.

 15. Het leukste vind ik erica .de reaktie,s en kalm te blijven ,met die twee idioten verdient een pluim , hij probeerd altijd alle aandacht naar hem toe te trekken ,elke keer als ik hem zie denk ik aan de jeugd serie katwiezel hij lijkt er sprekend op alleen katwiezel had meer verstand dan die ouwe meiland

Geef een reactie