Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes wordt binnenkort vaderTenminste dat beweert de Story. Ze pakken vandaag groots uit met hun cover die bijna voor de helft bestaat uit een foto van Sarah, haar moeder en Rachel Hazes die gaan shoppen in een babywinkel.

De bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer beweert dat de 3 dames gingen shoppen voor Djarno de neef van Andre die binnenkort een dochtertje verwacht. Toch beweert de Story dat het anders in elkaar zit en suggereren ze dat Sarah zwanger is en dat Andre en Sarah straks aan een nieuw hoofdstuk gaan beginnen.

Hoewel het er in het begin van de relatie op leek dat Sarah zwanger zou zijn door de toespellingen van Andre en Sarah op Instagram en door hun doen en laten denken wij dat dit toch op dit moment niet het geval is.

We moeten niet vergeten dat Andre en Sarah een paar weken geleden nog een in kliniek zatten om af te kicken van de drank en drugs en dat lijkt ons niet heel handig om te gebruiken als je zwanger bent. Dus wat Yvonne Coldeweijer zegt over dat ze zijn gaan shoppen voor Djarno de neef van Andre zou heel goed kunnen.

Andre zit op dit moment in Spanje en zal volgende week beginnen met een nieuw traject in een kliniek. Dit traject zal veel langer duren en hopelijk maakt Andre het helemaal af en kan hij zijn leven beteren zodra hij er uit komt.

Volgens Evert Santegoed de hoofdredacteur van de Privé heeft Andre zijn zoontje al weken niet gezien en zal dit nog wel even zo blijven. Wij weten wel zeker dat het klopt wat Evert zegt en wellicht is het in de staat waar Andre nu in verkeerd wel beter dat zijn zoontje zijn vader even niet ziet. Waarschijnlijk zou Monique dit ook niet willen al zou Andre zijn zoontje willen zien.

34 Reacties

 1. Fatime

  Wat er allemaal gebeurd met André is niet alleen zijn schuld maar ook van Sarah. Die junk heeft hem goed naar de klote geholpen. Hij heeft bijna niks meer om voor te leven door coke verslaafde Sarah duckface slijmbal golddigger van Soelen. Door haar toedoen gaat het zo slecht met hem. Hij had beter bij Monique kunnen blijven in plaats van een relatie aangaan met een junk als Sarah

  • Leonir

   Ben het er helemaal mee eens gewoon opknappen zijn zoontje opzoeken goed gesprek met moon aangaan ipv snuifdoos en loeder dan komt hij tot rust

  • Maria

   Helemaal met Fatime eens. Die Sarah heeft alles kapot gemaakt !! En als ze zwanger is zo als sommige denken maar wat niet te hopen is..Dan is dat dan heel erg voor de kleine om 2 verslaafde ouders te hebben .Die Sarah profiteerd alleen maar van Andre! Want zonder Andre is ze 3 x niks!!

   • Veronique

    Maria, logisch dat jij het met Fatime eens bent. Maar zou jij mij antwoord kunnen geven op het volgende:
    1. Wat heeft Sarah kapot gemaakt?
    2. Waar baseer jij het op dat beiden verslaafd zijn?
    3. In welk opzicht profiteert Sarah van André?

   • jamy

    wat zijn we allemaal weer lekker aan het raden. mocht andre zich hebben terugvallen in drank en drugs dan is het slim voor andre om zich te laten helpen. ik denk dat andre even alleen verder moet om aan zichzelf te werken en een gezonde jongen te worden ook nog voor andre junijor en als verantwoording naar moniek . Andre als je dit leest kop op laat je niet gekmake ontwikkel jezelf

   • Sheila

    Gelul sorry, ik moet ze niet echt das persoonlijk ze ligt me niet maar IT TAKES 2 TO TANGO , André heeft vaak misgelopen .
    Dit is niet enkel Sarah stop toch met die zever en die meid aan te vallen hij had ook neen kunnen zeggen he hoop dat zij net als André afkickt en beetje met voetjes op de grond komt .er zijn erger zaken die gebeuren in de wereld waar je zo fel op kan reageren.

  • Pica

   Wat een nare reacties allemaal…. kennen jullie die mensen persoonlijk? Laat ieder zijn leven leiden zoals ze dat zelf willen. Wat een oordelen allemaal !

  • diederik

   Fatime, weet jij dat jouw naam zoiets als Moeder van Allen betekent. Nou, ik zou me als kind kapot schamen als ik zo’n moeder had en jou nooit aan een van mijn vrienden voor durven stellen.

  • Chica

   Idd hij heeft toch niets aan dit soort mensen liegen en bedriegen alles bij elkaar

  • Kim

   Zo helemaal met je eens..iedereen geeft Andre de schuld van alles ..maar noway ..is toch echt de verslaafde #saravansoelenduckkieduck
   Fatime hjj had idd bij Moon moeten blijven ..geen geld meer huis kopen van stiefvader zijn geld en helemaal naar ze klote!!!!!@

   • Millem

    Wat een belachelijke reacties hier…dus André komt met alles weg? Die jongen was voor Sarah al zo labiel als de pest dankzij die geweldige jeugd wat hij heeft gehad met zijn verslaafde vader. Ga nu niet de schuld afschuiven op Sarah v. Soelen…die verslaving is erbij hem met de paplepel ingegoten alsjeblieft zeg. En dan die geweldige relaties met die oude vrouwen die zijn moeder hadden kunnen zijjn…dan weet je toch al dat die niet 100,% is. ,.

 2. Niet te hopen dat die junk zwanger is triest voor die baby word al met een verslaving geboren!!!

 3. LYDIA

  Gaat spijtig genoeg dezelfde weg op dan zijn vader. En daar is niemand schuld aan, enkel hijzelf

  • Kim

   🤣🤣🤣🤣
   Wat lul je nou..lees jij wel en lyistwr je wel..of weet je niks te zeggen..dat je dit neer zet..
   En dat nog ergste praten ik over iemand die is overleden..beetje repecht voor Andere cenior graag !!!!!!@
   En kom.met wat nuttigs geaag

 4. Zij is eens een junk altijd een een junk echt die familie van haar ook ze maken andre helemaal kapot zijn moeder deugt niet zij is net zo erg ze had een Spanjaard en hep zogezegd zoveel verdriet over onze held zanger andre Hazes terwijl ze al jaren een een andere man had die vrouw kan goed acteren echt

  • Lydia

   Laat ze toch hun eigen shit oplossen.
   Waar bemoeien we mee.Hoop dat iedereen een keer t licht mag zien.
   Voor zn zoontje vind ik het heel erg.
   Denken jullie ook maar aan dit kindje.
   Alle negatieve reakties schaden .

 5. Ach die sarah doet alles om in beeld te zijn .ze wist dat er een fotograaf was kijk goed na die foto zie je dat ze expres diehand op buik doet..want aan die kop van die ma van der die lacht smerig .van zo weer even wat de wereld in geholpen en dat wil die junkie sarah alleen ma .gewoon die junkie aandacht smerig loeder en rochel past goed in plaatje daar walgelijk vieze mensen maar sarah denk eraan karma…

  • esther

   Jessy, als je ergens over mee wilt praten, moet je je wel goed informeren. Er schijnt vanuit de winkel gebeld te zijn dat zij daar waren. Staat zwart op wit. Bovendien schrijf je 2 x vrijwel hetzelfde stukje en ik heb het idee dat je op dat moment een fles wijn ophad of het door een kind van een jaar of 6 hebt laten schrijven omdat je dit waarschijnlijk zelf niet kunt.

 6. Esther Tetelepta

  Ik ben Pro Moon… Enige wat we kunnen zeggen tegen Hazes Jr….

  Ooit kom je Karma tegen .. En misschien wat je nu moet doorstaan.

  IS al een deel vd Karma….

 7. Esther

  Laat die mensen met rust, veeg je eigen straatje schoon

 8. Jacqueline

  Waar twee zijn zijn er ook twee schuld. Sarah zal niet het laatste slachtoffer zijn van Andre. En ik hoop niet voor Monique dat ze die gozer weer terug neemt, wel jammer voor de kleine dre, maar die is beter af zonder vader. Hoogmoed komt voor de val en van mij mag dat arrogante knallende heel hard op zijn bek gaan. Hij liegt en bedriegt iedereen . En wat andre zijn moeder betreft kan ze alleen niets, ik vind het een sneu wijf dat ze eerst voor haar eigen deur veegt dan heeft ze genoeg te doen.

 9. Je kunt gewoon aan de foto zien dat ze weet dat er een fotograaf is expres de hand op de buik gek wijf .want aan gezicht van die ma kun je zien dat die lacht en die rochel doet leuk mee alles ma om de aandacht vieze junk is het gewoon .die meid heeft hulp nodig die is gewoon ziek in haar hoofd alles voor de aandacht .André blijf uit haar buurt die gaat jou alleen ma meer na de klote helpen ma karma sarah

  • Sasja

   Waar bemoeien die mensen zich mee. Laat ze gewoon met rust,ze hebben al genoeg aan zichzelf, en zitten niet op zulk kometaar te wachten. Ben je niet een beetje jaloers!! Get a LIFE, jessy

 10. Chica

  Nou ze heeft andere ook zijn horloge om omdat ze iedereen om de tand wilt binden zo van zie je ik ben nog met andre maar die had hij toch in de kluis liggen ze belazert iedereen en ze is echt niet zwanger hoor allemaal toneel stuk want hij wou helemaal geen kind van sara ze kan d’r zelf niet eens onder houden
  Nou komt rochel ook nog in shownieuws ben benieuwd met de lieg verhaal

 11. Zou Kunnen

  Het zou mij niet verbazen als ze tòch echt zwanger zou blijken te zijn. ” Ongelukje”. In haar ogen misschien wel dè manier om André aan zich te binden en definitief Monique en kleine Dré naar de achtergrond te dringen zodat al zijn aandacht alleen voor haar en hùn kind zijn. Ik ken haar natuurlijk niet.. maar uit de berichtgeving tot nu toe komt ze op mij over als een manipulatieve, obsessieve jonge vrouw. Misschien voelt André zich hierdoor nu wel aan alle kanten klem en onder druk gezet en was dat het definitieve zetje voor een emotionele burn out.

  • Felix

   ZOU KUNNEN, misschien ontdekte hij wel dat er ook een andere wereld bestond. Een waar echte liefde heerst. En vaak is het zo, dat als je ontspant er dan een reactie ontstaat zoals een burnout. Maar de basis van deze burnout is wel gelegd in de periode vóór Sarah.

 12. Daar zou je best eens gelijk in kunnen hebben!!!

 13. aan alle reacties hier te lezen.. hebben jullie allemaal het perfecte leventje en zitten in de perfecte relatie lekker makkelijk om over een ander zijn shit te schrijven en te oordelen.. hoef je niet aan je eigen trammelant te storen… laat die mensen toch met rust ze zijn volwasssen.. of denk je nou echt dat na jullie reacties ze zich in ene gaan “bekeren”?

 14. kel

  Dit kan nooit goed gaan na 3 maanden verkering zwanger
  Als dat waar is is ze wel heel uitgenarst
  en is andre schaakmat gezet
  Geloof in geen 1000 jaar dat deze zwangerschap gewenst is
  Dat rachel het geweldig zou vinden snap ik ze heeft 2 kleinkinderen die ze niet ziet
  Hele domme set zou ik het vinden Al’s het allemaal waar is
  Al’s het waar is geniet van je zwangerschap maar weet ook dat je een man niet strikken met een kleintje

Geef een reactie