Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B is walgelijke nare vent volgens zijn eigen vrouwWe herinneren ons allemaal nog wel de geheime opname die een medewerker van The Voice of Holland had gemaakt waar Ali B zijn collega Waylon verrot schold en met hem op de vuist ging. Toen deze video opdook gingen er de wildste geruchten rond over Ali B. Hij zou verschrikkelijk zijn om mee te werken, uit de hoogte doen en denken dat hij beter en meer waard is dan iedereen.

Nu bevestigen een aantal collega’s waarmee hij gewerkt heeft dit op camera. Zo beweerd Brace een artiest waarmee Ali B heeft gewerkt en Brace is zelf kandidaat in The Voice of Holland geweest dat hij niet meet Ali B kan samenwerken. Hij heeft totaal geen oren voor je en wil enkel zijn eigen mening doordrukken, aldus Brace. Ook Ali B zijn neef Yes-R die jarenlang samen met Ali B in de spotlights stond zegt dat Ali B altijd denkt dat hij gelijk heeft. Zelfs Ali B zijn eigen vrouw beweerd dat hij een nare vent kan zijn die over lijken gaat.

Overigens beweerde Samantha Steenwijk en Johan Derksen al eerder dat Ali B een intimiderende nare vent is.

 1. ARd Jansen

  Inderdaad een over het paard getilde brutale vent, die totaal niet kan zingen/rappen. Als ik hem op de buis zie draai ik hem weg. Hij is alleen maar bezig het persoonlij imago op te poetsen.

 2. De huisjesmelker

  Ali B(agger) heeft mij geleerd waar de switch-knop zit op de rc , preekt veelal wat de link(s)e pleast .

 3. Linda

  En toch is hij het langst bij de voice, als hij werkelijk zo slecht was, zou hij er allang uit liggen, zoals Lil Kleine. Verder komen vele die dit zeggen, wel bij hem voor raad en hulp om aan de top te komen, ja dan als Ali het op zijn manier wilt doen, moet je wel luisteren, hij heeft er al aardig wat flink naar boven gewerkt. Kijk maar naar Boef, voor Ali, alleen maar gezeik en ellende rondom zijn naam, hij komt bij Ali, geen ellende, alleen muziek en bekendheid en nu, weg bij Ali en je hoort niets meer van hem. En als zijn vrouw zo zou praten, dan moet ze bij hem weg gaan. Ik denk dat Ali heel goed weet waar hij mee bezig is en als je hoger op wilt, kan hij wel veel voor een persoon betekenen. En dat het dan his way or the highway is, kiezen ze toch zelf voor. Wel de roem en het geld willen en als ze denken dat ze binnen zijn, hem een trap na geven, stank voor dank, ze wisten alle waar ze aan begonnen.

  • Brigitte

   Wat een verschrikkelijke Moeder is deze vrouw
   Dénkt alleen aan zich zelf .
   Jammer dat jij met haar omgaat Gerath baba

 4. Renate

  Ali B kun je toch geen artiest noemen. Die gast heeft gewoon geluk gehad . Rappen kan hij niet en zingen al helemaal niet. Een verwaand ventje met zijn domme grapjes die nergens opslaan.

Geef een reactie