Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland uitgekotst om diva gedragEr is veel kritiek van kijkers op de aflevering van gisteren van Chateau Meiland. Daar was namelijk in te zien dat Maxime ontzettend klaagde over hoe klein de babykamer en haar huis is. Terwijl Maxime haar huis 139m2 groot is en 729.000 euro heeft gekost. Dit schoot dan ook bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Want veel mensen kunnen op dit moment helemaal geen huis kopen of moeten met een veel kleiner en goedkoper huis genoegen nemen.

Inmiddels heeft Maxime een nieuwe vrijstaande villa gekocht van maar liefst 1,25 miljoen euro. De verhuizing naar deze villa zullen we niet in dit seizoen van Chateau Meiland gaan zien. Wellicht in een volgende seizoen.

De reactie’s van kijkers op het verwende gedrag van Maxime Meiland liegen er niet om. Hieronder een aantal van die reactie’s:

 1. Jan Kleinnagelbrink

  Pappaaaaa ,die is erg Maar die troela slaat alles Wat een vreselijk mens is dat

 2. Caroline en Nadege

  en maar afgeven op de vader van haar eerste kind, in de media. Ze is zelf geen knip voor d’r neus waard. geen ene vent zal het bij haar uithouden. nee, ook Leroy niet.
  die mag sowiezo binnenkort opzouten want zijn taak zit erop.
  voor de vorm mocht hij nog even blijven maar hij zal snel exit zijn.

 3. Ontevreden persoon.nooit genoeg.je grootste rijkdom.is Tevreden zijn.bij hun ligt op.niets Geluk.altijd gezeik.lege mensen.genieten niet echt.er ligt geen Gouden Randje over.nooit echt blij.

  • Gabbermama

   Groot gelijk er zijn mensen die heel veel minder hebben die in armoede moet leven en net net rond kan komen en net net een dak boven hun hoofd hebben waarvan ik er 1 van ben ben een alleenstaande moeder van een zoon van 17 en dochter van 11 bijna 12 en ik moet iedere dag in een zure appel bijten voedselbank krijg ik niet omdat ik 1 euro boven het limiet zit heb een bewindvoering en moet met 80 euro in de week rond komen dus maxje snotaap je weet niet eens wie jij er allemaal mee kwets met je huis te klein enzo enzo vakantie van kweet niet hoeveel geld ga eens nadenken wat je zeg snotaap
   Maar ik weet wel mijn kinderen zijn blij met 50 cent kan je straks niet over jou kinderen zeggen
   En ik ben heel gelukkig want me kinderen zijn gezond en dat is mijn rijkdom in plaats van al dat geld en hoe groot het huis moet zijn maxje

 4. Gabbermama

  O ja ben nog wat vergeten sinterklaas en kerst komt er weer aan maxje sinterklaas vier ik niet me Kids zijn ja snappen jullie wel kerst vier ik wel zo ver het lukt want ja maxje ik met nog heel veel meer mensen kunnen het niet betalen en zie je op sociaal media hoeveel cadeautjes kinderen krijgen zien mijn Kids ook en wat heb ik met heel veel meer mensen niets ja een paar cadeautjes niet zoals bij jullie bv een scooter onder de boom een I pad enzo enzo enzo nee bij ons ligt er onder de boom een geurtje van de action en een klein envelopje met net 10 euro erin meer niet en denk dat heel heel veel mensen daar last van hebben maar mijn Kids zijn er blij mee maar soms en denk dat ik voor meer moeders spreek dat het soms zo pijn doet aan moeders hard om ook niet voor 1 keer een scooter of wat dan ook onder de boom kan leggen dat onze Kids voor 1 keer ook kunnen laten zien aan hun vriendjes jes dit heb ik ook maar dat is alleen nog maar een droom
  Net zoals ik mijn wens is 45 km auto want ja fietsen kan ik bijna niet meer met me heup en knieën maar jullie maxje en de rest van de familie hoeven maar te knipperen met jullie ogen en het is er gewoon terwijl ik al zolang aan het knokken ben er voor maar goed kan wel uren zo door lullen er over maar jullie zijn nep en denken niet na wie jullie kwetsen maxje

Geef een reactie