Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes gespot in SpanjeWat blijkt Andre Hazes zit niet meer bij zijn moeder Rachel ondergedoken in de villa, maar is gespot in het zonnige Alicantie in Spanje.

Volgens de bekende Youtube Yvonne Coldeweijer is Andre zijn neef Djarno afgelopen vrijdag naar hem toe gevlogen. Yvonne denkt zelfs dat Andre een nieuw traject gaat starten in een kliniek in Spanje. De laatste keer dat hij in een afkickkliniek zat was een paar weken geleden in Malaga toen hield hij het niet lang vol. Wellicht wil hij het deze keer wel afmaken en dat zou heel verstandig zijn van Andre.

Het management heeft in ieder geval de concerten van Andre Hazes voor eind oktober in België afgelast. Dat betekent dat Andre nog wel even aan zichzelf zal willen werken en dat het traject in de kliniek waar hij mee gaat starten dit keer voor een langere periode is.

Overigens beweerd Yvonne ook dat Sarah deze week Andre in Alicante zal gaan bezoeken en dat lijkt ons nou niet echt een verstandig idee.

17 Reacties

 1. Nee die junk moet je nu ff niet bij André in buurt laten want die is niet meer te helpen die aandachtsjunkie

 2. Chica

  Nou laat Sara maar lekker in die nep winkel van dr blijven en ver weg bij André ver vandaan

 3. Doekoe doekoe

  He sarah doe hem een plezier neem wat blowtjes mee.
  Hiermee maak je jezelf onsterfelijk bij hem.
  Denk ook aan jezelf
  Samen blowen is bandversterkend.

  Lang leve de lol weg met al die azijnpissers en zeikwijven.

  Sigaretten alcohol en blowtjes vrij verkrijgbaar in NL.
  Dus waarom niet gebruiken die hele keten heeft ook klandizie nodig

 4. Liza

  Daar zit hij goed daar kan hij geholpen worden maar dan moet die barbiepop hem met rust laten en aan haar eigen zooi laten helpen .Hoop dat je goed gaat na denken .en dat je maar snel opknapt zonder die barbiepop die heeft al zat kapot gemaakt .

  • Yvonne

   Waar maakt iedereen zich toch zo druk over? Hij kiest toch zelf voor dit leven? Daar kan niemand iets aan veranderen, Rachel niet, Monique niet en Sara ook niet, die is zelf ook nog hardstikke jong en kampt ook met verslavingen… hij kiest hier zelf voor en denkt dat hij God (sorry) is… eigen verantwoordelijkheid, er zijn zoveel mensen die een slechte jeugd enzovoort hebben gehad, de keuze om je leven te verpesten en zoveel anderen mee te trekken, maak je nog steeds zelf!

 5. Lekker laten zitten hij zit goed daar ,nooit meer gaan zingen zou lekker lampjes gaan verkopen bij je gladde schoonpapa in ze witte broekkie 🤣🤣🤮🤮

 6. Frank

  Deze persoon moeten ze alle minuut van het scherm halen, walgelijke vent

 7. Laat die junk weg blijven zei heb hem helemaal naar de klote geholpen!!! denk na en geef die 2 Roggel en junk een schop onder kont…

  • Ibrahim

   Esther, wat is dat nou toch een rare gewoonte van jou en enkele anderen om iemand die in een ver verleden iets met drugs te maken heeft gehad en daar nooit geheimzinnig over heeft gedaan, dagelijks voor junk uit te schelden?

 8. Monique

  Hij moet goed voor zichzelf zorgen en Sarah dumpen hij word niet gelukkig met haar laat hij maar zorgen dat het goed met hem gaat want zijn zoontje zal hem ook missen laat hij al zijn aandacht maar aan hem besteden ipv aan die barbiepop

 9. Fred

  Donder toch op met deze verschrikkelijke
  nare familie!!!

 10. arnold

  Een burn-out heb je niet van de één op andere dag, maar daar gaat vaak een langdurig proces aan vooraf. Tot zijn 10e jaar, in de tijd dat zijn vader nog leefde, ging het er in het gezin niet altijd even prettig aan toe en dat heeft vooral in je jonge jaren veel inpact. Na het overlijden van zijn vader bleef het gezin achter met een enorme schuld waardoor Rachel alle bezittingen moest verkopen en er vooral voor wilde zorgen dat de schuld, die toen nog overbleef, betaald werd.. Als je daardoor als alleenstaande moeder dagelijks moet knokken om je hoofd boven water te houden om je gezin te onderhouden en de schuldeisers te betalen, heeft ook dit ontegenzeggelijk een (niet altijd even prettige) invloed op de gezinsleden. Op zijn 20e kreeg hij een relatie met Monique en ondanks alle, mogelijk ,goede bedoelingen, vond André daar waarschijnlijk niet wat hij zocht en kwam het tot een breuk. Toen hij een relatie met Sarah kreeg, werd hij liefdevol opgenomen door de familie van Soelen en was hij in staat om zich te ontspannen en juist daardoor kwamen alle spanningen er uit met als gevolg een burn-out. Hij schijnt nu in goede handen te zijn en het enige dat ik hoop is dat hij hier goed uitkomt en dat hij daarna in staat is zijn carrière verder uit te bouwen en een fijne toekomst tegemoet gaat.

 11. arnold

  Thea, weet jij wat ik niet snap? Dat jij niets snapt!

 12. Thea. Arnold hoort bij de clan dat merk je toch en schandalig om zo over André Hazes sr te praten die man is dood ,als het zo erg was geweest wat jij verteld loser had die smerige Roggel wel gaan scheiden hoor want dat was de bedoeling!!!! Die heks is zelf bar slecht geweest,ze heb ook niet voor niks ruzie met iedereen vieze parasiet ze heb de geld niet zelf verdiend met hard werken want dat ken ze niet…

Geef een reactie