Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland wil zich laten verbouwenMartien Meiland laat in een interview weten dat hij zich ontzettend ergert aan zijn neus. Hij zegt dat hij er een bobbel op heeft zitten en deze graag wil laten verwijderen net als Maxime dat heeft gedaan. Maar omdat hij al 60 jaar is twijfelt hij om dit te laten doen. Zo een operatie brengt toch risico’s met zich mee helemaal als je al wat ouder bent.

Martien liet al eerder weten dat hij zijn tanden compleet heeft laten renoveren. Martien heeft nu zo een witte Hollywood smile en daar is hij heel content mee. Dat koste wel een aardige duit namelijk 20.000 euro. Maar Martien heeft daar geen moment spijt van gehad. Zijn neus daarin tegen had hij gewoon moeten laten doen toen hij jonger was. Voor nu laat Martien zijn neus even voor wat het is, maar dat kan altijd nog veranderen uiteraard.

Gisteren deed Martien ook al een heftige onthulling. Martien liet namelijk weten ontvoerd en bijna vermoord te zijn in China.

Geef een reactie