Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

John de Mol ging los tijdens vrijgezellenfeestDat John de Mol stiekem in augustus getrouwd was in Parijs verbaasde vriend en vijand. John had namelijk gezegd nooit te gaan trouwen met zijn grote liefde Els met wie hij al 30 jaar samen is.

Maar John liet laatst weten dat hij verbaasd was dat het zo lang duurde voordat het uitlekte. Hij en zijn entourage zijn nog verschillende Nederlanders tegengekomen in Parijs en John is zelfs met onder andere Jeroen van de Boom helemaal losgegaan op zijn vrijgezellenfeest in verschillende kroegen in Maastricht. Er was niks afgehuurd alles gebeurde gewoon waar andere mensen ook bij waren.

John zegt er het volgende over:

“Een wonder trouwens, dat het geheim gebleven is. Terwijl we ons niet hebben verstopt. Op vrijdag was de plechtigheid in dat De Rothschildt-kasteeltje. Daar hebben wel wat Nederlandse toeristen er iets van meegekregen, heb ik het idee.”

“We hebben daar met z’n allen, met vijftig man, door de stad gefietst en werden er zelfs nog gespot door iemand die hier bij Talpa de sponsoring doet.”

“Die zag eerst Linda, toen Jeroen van der Boom, en toen ook nog Anita Meyer en Johnny voorbij fietsen en dacht: wat is híer aan de hand!? Maar ik heb ook nog een vrijgezellenavond gehad, in Maastricht nota bene.”

“Daar hebben we allerlei kroegen bezocht, waar Jeroen dan meteen Lang zal hij leven begon te zingen. Dus de mensen daar dachten: oh, die is jarig, en schonken er verder geen aandacht aan.”

“Dat ging dus ook goed. Zo zie je maar, als je heel open doet, valt iets nauwelijks op.”

Geef een reactie