Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Heftig: Martien Meiland is ooit ontvoerd door foute manMartien Meiland deelt een heftig verhaal in de Vlaamse media. Hij zegt namelijk in het verleden een keer ontvoerd te zijn geweest door foute mannen.

Martien zegt er het volgende over:

Dat was in China. Toen ik op straat aangesproken werd om in een auto mee te gaan naar een gay-bar. Het was negen uur ’s avonds en nog licht, ik was alleen dus ik dacht: leuk!

Het veranderde al heel snel in een penibele situatie. De man met wie Martien meeging wilde hem namelijk ontvoeren.

Toen ging het helemaal mis en werd ik opgesloten in die gay-bar. Ik dacht echt dat ik vermoord ging worden.

 “Gelukkig kon ik ontsnappen. En stond er net een lege taxi voor het rode licht waar ik in kon springen. Ik gilde, en die chauffeur is meteen, hup, door het rood gereden. Wat een avontuur. Achteraf gezien heel dom. Ik zal nooit meer met iemand die ik niet ken in een auto meegaan. Ik was veel te goed van vertrouwen.

 1. Nadege

  Natuurlijk joh, mocht hij willen.
  Leugenaar.
  Alles voor de aandacht, zullen we maar zeggen.

  • Haartje van Smoelen

   Iets moet die man hebben doen besluiten dat jij daarvoor “in” was Martien dus beter iets anders flaneren , sambal 🐝 .

 2. ikkem

  Weliswaar heb ik niet z’n boek gelezen maar door zijn verhaal snap ik dat dit niet in het boek vermeld staat! Hm, hoe kan dat ❓ 😯

 3. In een zin een gillende leugenaar.
  Niemand gelooft dit

 4. Alie Groenewoud

  Wat een aansteller is dat toch!!!Alie

Geef een reactie