Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland: Leroy is een zuiplapGisteren was er weer een aflevering van Chateau Meiland te zien op SBS6 en daar zagen we iets onthutsend.

Toen Maxime en Leroy naar een nieuw huis hadden gekeken gingen ze daarna even met Martien en Erica overleggen bij Martien thuis. Zo gastvrij als Martien is wil hij voor iedereen een wijntje inschenken behalve voor Maxime uiteraard omdat ze zwanger is. Maar zodra Martien ook vraagt aan Leroy of hij een wijntje wil en Leroy zegt ja komt Maxime woedend in beeld.

Maxime pakt vervolgens een fles cola en zegt tegen Leroy:

”Jij krijgt helemaal geen wijn meer jij drinkt te veel het is nu eens klaar met de wijn.”

Martien schrikt daarvan en zegt ”Nou ja doe eens gezellig.” Doelend op Maxime die zich ongelofelijk aardig gedraagt tegen Leroy. Je kon bij dit moment goed zien wie de broek aan heeft in de relatie. Leroy had namelijk helemaal niks te vertellen.

Zo zien we Leroy eigenlijk wel vaker in de serie. Maxime heeft altijd het hoogste woord en hij huppelt er een beetje achteraan.

Veel kijkers waren ook verbaasd over het bitchy gedrag van Maxime. De reactie’s liegen er dan ook niet om.

Hieronder een aantal reactie’s van Twitter.

28 Reacties

 1. Fre

  ach, zullen de hormonen wel zijn. maak niet overal zo.n punt van mensen.

 2. peter

  Dat kind is echt niet goed hoor. Het wereldje draait niet alleen om jou. Tijd dat je schoenen weer eens aantrekt i.p.v. ernaast te lopen.

 3. De meilandjes drinken allemaal te veel wijn. Zelf drinkt Maxine wijn terwijl ze net is bevallen van een baby. Hoe gek wil je het hebben. EN zij is een grote baas. Dat ziet iedereen. Leroy is er Mooi klaar mee. Haar zus is veel liever van karakter Dan zij. De kreet wijnen ligt nog vers in mijn geheugen.

  • Wil

   Ik vind Montana het karakter van haar moeder hebben. Vrij rustig!
   Maxime is helemaal haar vader, flapt er van alles uit! Hahaha!

   • Terry

    Te veel alcoholgebruik is ook niet goed voor je relatie. Want voor je het weet ben je een alcoholist. Het sluipt er gewoon in voordat je het door hebt.
    Ik heb een zaak gehad,en als de vertegenwoordigers de orders in de namiddag kwamen inleveren,was er altijd wel een wijntje of biertje bij. Ook ik.! Ik woonde boven de zaak,en als de vertegenwoordigers naar huis waren,stond ik te koken,met nog een wijntje,tot de fles leeg was. Bij het eten was weer wijntje. En s’avonds bij de tv,was weer een wijntje. Tot ik op een moment alle lege flessen zag,en dacht ik,dit wordt toch te gek,3 flessen wijn op een dag.!!! Straks wordt ik nog alcoholist.???
    En ben er mee gestopt,en heb het hele happy uur geschrapt. En alleen nog op vrijdag,maar niet meer dan 2 wijntjes,want op een been kan je niet lopen. En heb er rekening mee gehouden dat de vertegenwoordigers ook nog met de auto naar huis moesten rijden. En met alcohol in de auto stappen is onverantwoordelijk is en blijft. En daar geen schuld aan wil hebben.!!!!

  • Antoinette

   Wat een vreselijk mens is zij toch. Maar we wisten het ook wel. Kink hoe hij er bij hang. Dat verwend nest doet of zij alles weet en moet overal haar zin in krijgen. Montana is leuker!!!!!

   • Ellie L.

    Helemaal geen vreselijk mens. Op dat moment staat ze wel op ploffen. Dus als Leroy haar snel zou moeten wegbrengen naar het ziekenhuis, of erger, een alcoholcontrole, staat hij extra voor paal. Dus alleen maar goed doordacht van Maxime.

  • Naar kind.
   Zij praat ook zo raar.
   Nouweeee papaeee dat irriteert mijeee.

 4. Linda

  Dumpen dat wijf

  • Anne

   Ach als er uitgerust moet worden van n,klusje komt de wijnfles er weer aan.
   Iedereen drinkt zich klem heel de dag door en nu mag Leroy ineens geen wijntje drinken.
   Als Maxime bevallen is doet ze weer net zo hard mee.

  • Claudje

   Wat ik niet zo begrijp, je gaat toch geen alcohol drinken met van die kleine kinderen in huis, als er iets gebeurt kun je beiden niet naar n ziekenhuis rijden…eng…

 5. Wil

  Misschien loopt het de spuigaten uit, dat wij weten wij niet! We zien maar een klein beetje! Ze moeten zelf in de gaten houden of het niet te gek wordt!

  • Ada

   Ja , dit vind ik erg dat zij Leroy zo onder de duim zit, en hoe dat Leroy geen weerstand biedt. Ik heb verschillende keren het voor haar opgenomen maar nu als je ziet hoe Leroy achter haar loopt te sjokken in dat huis. Hoe zij aankwam met babychower dat ze zei van, hoezo krijg ik dan een nieuwe auto? De reactie van haar ,ik kan het verkeerd hebben maar haar reactie. Ze komt aanlopen , als ik dat zou hebben meegemaakt zou de tranen over mjjn gezicht lopen en gelijk naar mijn ouders zijn gegaan om te bedanken . Het is echt zo hoe zij verwend is. Waar ze mee wilt beginnen met kinderkleding en gezamenlijk met haar ouders op dat kantoor te zitten. Hoe zij reageerd op haar vader respectloos. Zij neemt hem niet serieus als vader maar iemand die niet meer door zijn andere kant . Dat heeft volgens mij te maken dat Erica en Martien geen gezamenlijk leven leiden. Ik kan niet begrijpen dat Erica genoegen moet nemen met het kleinste optrek on de woning. Als ze toch in een woning blijven wonen en dan met meerdere kamers kunnen ze ook apart slapen. Het is flauwekul dat je apart gaat koken en alleen eten en tv kijken.
   Wat mij nu hinderd van Martin als hij het over Erica heeft of irriteert dat hij zegt , waar is die vrouw nou of nooit over Erica verteld wat zij doet dan praat hij, die vrouw en hoe hij tegen haar doet met een lelijk gezicht hij draait zich om naar iemand dat hij heel lachend vriendelijk kijkt. En op kantoor dat hij zich aan zijn stutte heeft getrokken om bij Montana pakjes weg brengen. Hij komt terug dat Erica druk aan het werk is dat jij zegt, ik neem koffie willen jullie ook koffie? Ja graag roepen Erica en de hulpen . Hij loopt naar beneden mopperend en zegt ja ik moet weer koffie maken. Wat een onzin, hij heeft zich teruggetrokken dat hij zei, ik moet wat anders doen en verzint dat Montana nog pakjes weg moet hebben. Ik kan daar niet tegen hoe hij tegen Erica doet , hij moet zich is bedenken dat Erica alles doet dat zij alle administratieve lasten doet waar hij geen verstand van heeft. Nu gaat het echt irriteren hoe hij met Erica omgaat en dat zijn dochter Maxime dat ze hem lange noemt. Met Babyshower zo gemaakte reactie. Ja , de luiers zijn heel duur alsof zij dat nu niet kan betalen dat ze nu een huis hebben gekocht van meer dan een miljoen euro. Wijnen wijnen waar zij het over had net zwanger dat ze blij zal zijn als ze weer wijn kan drinken. Vroeg in de ochtend km 11.30 begon ze zelf al met wijn wat de hele dag door ging , en nu mag Leroy geen wijn en dan zegt. Jij krijg geen wijn jij zuipt al genoeg en Leroy laat het zich welgevallen. Leroy laat niet over je lopen, laat zien dat jij ook karakter heb door Maxime aan te pakken dat je net zo goed wat te zeggen heb. Drukt het de kop in.

  • G

   Leroy is er ingetuind ,hij heeft helemaal niets te vertellen.Wat een akelig loeder is die Maxime.Nu gilt ze niet meer,gaat ze gekeee prateneeee.Zelf zuipt ze als een tempelier.

 6. R. Wensink

  De familie Meiland zijn neppers. Hoor Martien nog zeggen, als ik de staatsloterij win, dan……. Die lui hebben geld als water. Hij hoopt op crowdfunding? Enge man met zijn sjaaltjes. Verknipt persoon. Doe normaal nicht Martien. Engert

 7. Astrid

  Triest dat het allemaal te zien
  Is
  De mensen doen nu alleen maar kopen
  Nu werken ze niet veel meer met de handen
  Ik heb begin programma ’s leuk gevonden
  Deden ze leuk met gasten en waren ze welkom
  Nu zie je alleen maar dingen kopen alles is teveel ik erger me daar nu aan

 8. Die Maxime is gewoon een asociaal wijf met haar gevloek en gescheld, De boel besodemieteren, dat is het enige wat ze kan en Leroy heeft niks te vertellen. Hij had beter achter de camera kunnen blijven ipv er voor

 9. Jaap Aap

  Als Leroy zogenaamd weer eens tranen in zijn ogen krijgt is dat niet omdat de biologische vader van Claire graag contact wil met zijn EIGEN dochter, maar dan is is dat omdat Maxime een vreselijk vals kreng is! Bah.

  • G.Gort

   Maxime is een verschrikkelijk arrogante dame, met een vreselijk bekakte stem.
   Kan mij niet voorstellen dat je met zo’n vrouw oud wilt worden.
   Ze lift mee op het “succes van haar ouders”.

  • Ada⁹

   Nee daar ben ik het niet mee eens. Die biologische verwekker zo noem ik dat. Als hij het niet eens is met de zwangerschap van Maxime en waar hij zelf aan geholpen heeft moet hij zojn verantwoording nemen en haar niet verplichten abortus te doen. Daar heb ik voor Maxime wel respect dat zij het kindje heeft laten komen en voor te zorgen. Hij wilde niets te maken hebben met de baby en zich nooit wat van zich laten weten wat Maxime toen dat wel wilde. Hij heeft nooit jntresse getoont om zijn kindje te zien. En nu dat Maxime een relatie heeft en haar het goed voor de wind gaat zal hij ineens nu contact hebben met zijn dochtertje. Dat kind haar leven wordt op haar kop gezet. Zij zou dan met een onbekende man mee moeten gaan en naar andere opa en oma . Zij heeft nu twee oma’s en twee opa’s. Dan zou het zo wel is kunnen dat Claire die man totaal niet wenst en tegenstribbelen om met hem mee te gaan. Claire heeft een onbezorgd leven te hebben en met Leroy die zij papa noemt. Als zij wanneer ze ouder is dan ben je het wel verplicht om haar de waarheid te vertellen , zij moet zelf kunnen kiezen of zij dat wilt. Ik heb hetzelfde meegemaakt en de man met wie we getrouwd zijn waar mijn dochter hem gelijk papa noemde. We hebben toen haar verschillende keren uit willen leggen hoe het zat maar ze wilde er totaal niets van weten. Dan komt ze ineens met het verhaal. Mama tante sonja heeft gezegd dat papa niet mijn eigen papa is. Die tante heeft altijd mij dwars gezeten door mijn dochter weg bij mij te krijgen. Dan trouwen we, mijn dochter is meegetrouwd met ons zo hebben we dat gedaan omdat zij helemaal erbij hoort. Die tante stik jaloers dat zij mijn dochter glaasje heeft laten draaien en dat ze voor de spiegel moest staan met een brandende kaars voor geesten op te roepen. Zij zag in de spiegel iemand gesluierd staan. Dat heeft onze dochter heel veel gedaan en heeft zich tegen gekeerd dat het niet meer dat lieve vriendelijk meisje is geworden. Door de ouders van haar vriend heeft ervoor gezorgd nadat ze contact hebben gehad met die valse vrouw dat ik/wij onze dochter kwijt zijn. Wel hebben we ruim vijfenhalf jaar vanaf de geboorte van onze kleinkinderen voor gezorgd en verzorgd. De vader heeft ervoor gezorgd dat onze dochter hem ook mede het gezag kreeg dat hij de kinderen bij ons is weg komen halen. De kinderen zo erg van streek dat de jongste bleef schreeuwen, oma jou blijven en de oudste zei , oma laten jullie ons nu ook in de steek dat ik hem beloofde dat oma ervoor zal vechten dat we weer bijelkaar komen. Dat vechten wat ik heb gedaan is het die andere opa onze advocaten en jeugdzorg geïndoctrineerd is dat er valse gemene beschuldigimgen over mij zijn gedaan en de kinderen opgestookt. Dat de oudste kleinzoon zei over on de steek laten is doordat moeder haar kinderen altijd in de steek heeft gelaten en dat de kinderen niet beter wisten dat wij alles met ze hebben gedaan. Al vanaf dat zij nog avond en nacht voeding hadden. Ik stond klaar met een warme handdoek om ze af te drogen. Ik was net geopereerd aan mijn nek dat ik mog geen pak suiker mocht tillen maar wat doe je met de baby. In de jaren dat ik bezig ben gegaan ben ik getroffen door een herseninfarct gevolgd door een Darmperforatie weer gevolgd door een Tia en daarna een hartinfarct . Ik heb vanalles aan gedaan om herenigd te worden met onze dochter en kleinkinderen. Mijn dochter heeft niet een keer wat van zich laten horen dat ik tussen hemel en aarde zweefde dat ik het ternauwernood heb overleefd. Alles maar dan ook echt alles heeft zij het te danken aan haar moeder dat ik heb voorkomen dat zij weer in haar leven met de kinderen terug kon komen, daarbij dat we haar vriend hebben opgevangen en alles voor hem hebben gedaan is zijn dank dat hij zich heeft laten opstoken door zijn vader. Ik kreeg daarvoor een telefoontje van hem dat hij zei , ik zal nooit vergeten wat jullie voor mij hebben gedaan en zal de kinderen nooit meer weghouden bij jullie. Nu ben ik weer erg ziek dat het gemis nog erger is dat ik niet meer mijn kind en kleinkinderen te zien krijg.

 10. Dutchie

  De opnames worden gemaakt met goedkeuring van de familie. Er zullen wel voor afgesproken items in zitten om het smeuig te houden. Enne……als je niet wil kijken dan weet je wat je moet doen. Goed weekend!

 11. ikkem

  Aan iemands gezicht kleur zie je wel wie goed bevriend is met de fles wijn (of andere drankjes)…!
  Verder ben ik eens met Dutchie.

 12. Finna

  Maxime is onderhand nog erger dan die vreselijke pa van d’r En die is eeerrrreggg Als die Leroy slim is pleit ie hem met een noodgang Dat kind, want geestelijk is ze echt niet veel verder dan die Clairtje, is een arrogant verwend wijf. Bedondert de boel met haar kleding, met die Jaap, ZIJ wilde perse een kind, hem is vrees ik niks gevraagd ( ook een rotstreek toch?) nu weer met die eigen ontwerp , hahahaha, kinderrotzooi van d’r .

 13. Dutchie

  Als u de kans kreeg ,mevrouw Astrid, zou u dan schrijven ik hoef geen geld of goederen? Laat iedereen genieten van het zijne. Kijk maar eens naar de echte narigheid in de wereld, dat is pas erg. Nooit jaloers zijn dat is erg naar voor uzelf.

Geef een reactie