Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Monique Westenberg gaat helemaal los op feestMonique Westenberg de ex van Andre Hazes houdt wel van een feestje. Laatst vertelde ze zelf nog dat ze op het mini-festival de Amsterdamse zomer zoveel had gedronken met de bandleden van Andre Hazes dat ze de hele auto had onder gebraakt op de terugweg naar huis. 


Dit keer is Monique gespot op Bonaire met 16 andere vrouwen om de verjaardag van een vriendin te vieren die 50 jaar werd. Monique gaat helemaal los op het eiland zo laat het onderstaande filmpje zien. 

20 Reacties

 1. Wen

  Geniet er maar lekker van Monique 😘😘😘

 2. Gelijk heeft ze, je bent een kanjer

  • kel

   Lekker vrouw lekker genieten en nog even dit
   JE BENT EEN TOPWIJF EN SUPERMAM
   Respect

   • Christiaan

    Kel, de supporters van FC Barcelona vinden dat dit hun team een top team is, datzelfde vinden de supporters van Ajax van hun team en ook de supporters van Ado/Den Haag vinden hun team een top team is. Het is maar net hoe je het bekijkt.

   • Berkelaar

    Natuurlijk ben je een SUPERMAM als je voor een dag of 8 voor een vage vriendin naar Bonaire vliegt om diens verjaardag te vieren en je zoontje van 4 bij anderen dumpt.Berkelaar

   • Frank

    Nou wanneer is andre weer terug bij je?
    Zo infantiel

  • Doe je goed Monique, jij bent de enige stabiele in het hele Hazes verhaal.
   Wens jou en je zoon het allerbeste. Hoop dat je ooit een man ontmoet die jou verdiend.

 3. Ibrahim

  Voor de vriendinnen is het wel te hopen dat er een paar kotsemmers in de buurt zijn.

  • Ria

   Ibrahim je weet helemaal niet wat ze dronk ze liepen allemaal te dansen de vriendin wordt maar 1 keer 50jaar dus dan mag je uit je slof gaan geniet maar lekker Monique

 4. Chica

  Lekker genieten monique heb je verdient

  • Diederik

   Hallo, we waren de laatste tijd toch met elkaar lekker bezig om aandachtstrekkers eens even lekker op hun plaats te zetten?! Nou, brand maar los.

 5. Teresa

  Ze heeft gelijk. Leven is zo kort 🤣

 6. ikkem

  Elke mand met vakantie, blijkbaar die vervelt zich helemaal niet. 😉

 7. Roxy

  Heerlijk! terwijl ma van Galen en haar verknipte zoon steeds dieper in hun eigen gecreëerde stront zakken is het Monique die LEEF![t] Ha ha ha!

 8. Typisch, als ze een vent heeft dan zit ze een partijtje saai te zijn thuis en als ze single is gaat ze van het ene feestje naar t andere feestje met kotspartijen en al. Moet ze lekker zelf weten maar valt op .Just saying

Geef een reactie