Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rogier Smit laat beslag leggen op pand van FrankDe soap tussen Rogier en Frank die we allemaal kennen van het programma Paleis voor en Prikkie blijft voortduren. Eerder liet Frank nog weten dat Rogier een monster is geworden sinds hij bekend is. Rogier heeft Frank zelfs in elkaar geslagen en zit voortdurend aan het bekende witte poeder.

Er hebben inmiddels verschillende rechtszaken plaatsgevonden tussen de twee. Één van de laatste rechtszaken ging over hun hond Coco. Rogier wilde namelijk een omgangsregeling met de hond en kreeg gelijk van de rechter. Frank weigerde dit omdat de hond te oud is om te reizen en Rogier dit gewoon voor het geld deed. Frank is dan ook bereid om de dwangsom te betalen voor het niet meewerken aan de uitspraak van de rechter.

Frank liet ook weten dat Rogier nog een schuld heeft van 3,5 ton. Frank heeft Rogier dit geld ooit geleend, maar heeft hier nog geen euro van terug gezien. Dat het klopt wat Frank zegt blijkt wel uit de stukken van de rechtbank daar staat de schuld namelijk gewoon in vermeld. De rechter heeft inmiddels beslag laten leggen op de goederen van Rogier. Welke goederen dat zijn is niet bekend. 

Maar nu heeft Rogier ook executoriaal beslag heeft laten leggen op het pand van Frank  in de Jan van Nassaustraat in Den Haag. Volgens Rogier moet hij namelijk 22.000 euro per maand van Frank krijgen in plaats van de 7500 euro die hij nu krijgt. Frank heeft namelijk al het geld nog van het lucratieve RTL contract op zijn rekening staan en Frank maakt elke maand 7500 euro daarvan over naar Rogier. De rest zet hij op een tussenrekening voor de belasting, want hij is bang dat Rogier dit anders opmaakt.

De rechter heeft Rogier dus hier weer in het gelijk gesteld en nu moet Frank wel 22.000 euro per maand overmaken anders is hij zijn pand kwijt. Maar er is ook beslag gelegd op de goederen van Rogier in de rechtszaak hiervoor dus het getouwtrek tussen de twee is nog lang niet voorbij.

  1. Henk

    Lijken wel 2 vrouwen die zijn ook altijd zo ranceneus

Geef een reactie