Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Veel kritiek op kinderkleding Maxime MeilandVanaf vandaag is de nieuwe webshop met kinderkleding van Maxime Meiland online. Na het debacle met haar kledinglijn voor volwassen genaamd Monciel hoopt ze met de kinderkledinglijn toch nog succes te behalen.

Monciel mislukte omdat alles van de Chinese webwinkel AliExpress kwam. Maxime had het daar allemaal goedkoop ingekocht en er verder niks aan veranderd enkel het merk Monciel stond op de kleding. Veel mensen voelde zich dan ook opgelicht door Maxime.

Nu lijkt Maxime haar lesje te hebben geleerd, want er zijn nog geen klachten dat er stukken van de kinderkledinglijn genaamd Villa Vito gevonden zijn op AliExpress. Maar er is wel andere kritiek. Zo vinden veel mensen de kleding ontzettend duur.

Als je kleding voor kinderen koopt kunnen ze het meestal niet lang dragen omdat ze groeien als kool. En de mensen hebben gelijk want de prijzen op de site zijn echt ontzettend hoog. De gemiddelde prijs is 50 euro voor een blouse. De meeste kleding gaat zelfs over de toonbank voor 80 euro met uitschieters naar 250 euro!

Hiermee sluit je natuurlijk wel een hele grote doelgroep uit, want er zullen niet veel mensen zijn die dit kunnen betalen. Even 10 stukken kinderkleding uitkiezen en dan tussen de 500 en 1000 euro moeten afrekenen dat is natuurlijk te gek voor worden.

Verder is er ook kritiek op de stijl van de kinderkleding. Veel mensen vinden het oubollig, maar het komt wel overeen met de kledingstijl van Maxime en ik denk dat dit de bedoeling is ook al zullen veel mensen het dan weer niet mooi vinden.

15 Reacties

 1. Patricia Hodzelmans

  Jezus Christus wat een geld…al zou ik ooit iets moois vinden dan zou nog niet kopen, tot nu toe lelijke kleding ieder z’n smaak maar ze maken de onderscheid tussen arm en rijk erg zichtbaar op deze manier…zo menselijk zijn ze dus niet 🤮

 2. Hj

  Het is enkel geld geld geld binnen halen. Alle maal liften ze mee om geld. Hou er toch is mee op,in deze moeilijke tijd ,en schenk is wat weg,voor diegen die het moeilijk hebben.

  • Trudie

   Nou en of dat deze oubollige kleding van een chineze gigant vandaan komt. Eea al gezien op Aliexpress en Wish heeft zo goed als alles . Beetje kort speurwerk en je denkt omg Hoezo stoot een ezel zich tweemaal aan dezelfde steen. Hoe dom kan je zijn!! Goed voor een nieuwe serie

 3. Fannie

  Waarom moet het allemaal zoo duur zijn Hebben ze nog niet genoeg verdiend. Gun een ander ook eens wat. Doe het eens voor mensen die het niet zoo breed hebben. En hun kinderen ook eens mooi kunnen kleden.

  • Trudie

   Alsof je deze chineze oubillige troep koopt

  • Wil

   “Mensen die het niet zo breed hebben” ? Die kunnen toch ook leuke dingen kopen bij Primark? Wat moeten zij een ander gunnen? Zij zijn niet verantwoordlijk voor iedereen in Nederland! Tuurlijk willen ze geld verdienen! Ze moeten het juist hebben van deze jaren, want alles kan zo weer afgelopen zijn. Waarom denk je dat zoveel acteurs etc. in reklames te zien zijn ?

  • Yvonne A.

   De kleren zijn van foque kids and clothing. Een in Spanje gemaakt merkje.

 4. Huib.

  Deze mensen zijn gewoon ordinaire geldwolven geworden. Vandaag kleding morgen kookboeken en volgende week vliegreizen verkopen.Hier komen we nooit meer vanaf.

  • Ze denkt dat ze het kan maken maar ze doet het wel fout.
   Ze wilt alleen aandacht hebben.
   Het is een kwal geworden.
   Iedereen knapte al af toen ze zwanger was zo zielig doen .anderen vrouwen krijgen ook kinderen maar die hoor je niet en die taal die ze er uit gooit ba na

 5. Joussef Rawitch

  Alleen een mens zonder hersenen gaat nog iets kopen bij die Maxime.

 6. Co

  Wat een gezeur, als je het niet kan kopen
  Koop je het toch op een andere website
  Lijkt wel jaloezie wat ik lees
  Jullie hadden het ook gedaan als jullie de mogelijkheden hadden
  Prijzig oké maar
  GO GIRL

 7. Jantje

  🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 8. Jesje

  Sorry hoor, maar er zijn meer bnners die een kinderkleding lijn hebben en ook ontzettend duur zijn. Waarom wordt nu uitgerekend Maxime Meiland zo negatief neergezet. Bijvoorbeeld Reinders en Nikki zijn ook duur, maar wel kwaliteit en als je het te duur vindt, ga je toch ergens anders shoppen waar het voor jou goedkoper is. Stop gewoon met het afbranden van mensen.

Geef een reactie