Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zijn Yolanthe en Donny Roelvink een setje?Yolanthe is al enige tijd gescheiden van Wesley Sneijder en ging tot nu als single door het leven. Donny Roelvink daarin tegen woont samen met zijn vriendin Janice. Tenminste hij woonde samen, want ze zijn al een paar weken niet meer samen gespot. Sterker nog de vriendin van Donny is vaak gezien bij haar ouders en schijnt daar nu in te wonen.

Volgens de geruchten zouden Donny en zijn vriendin een heftige ruzie hebben gehad over een filmpje wat Janice met een vriendin maakte en wat ze op haar TikTok account deelde. In dit filmpje zou Janice en haar vriendin beide een erotisch speeltje gebruiken met een afstandsbediening en gingen de twee daarmee samen op stap. Tijdens het boodschappen doen gebruikte ze de afstandsbediening bij elkaar wat voor hele grappige momenten zorgde. Donny schijnt woedend te zijn geweest toen hij dit filmpje zag en dit leiden er uiteindelijk toe dat Janice haar koffers pakte.

Nu is Donny gisteren in een club gezien met Yolanthe en volgens de mensen daar waren de twee heel flirterig met elkaar bezig en weken ze niet van elkaars zijde. Ze raakte elkaar continue aan en hielde op een gegeven moment zelfs elkaars hand op een innige manier vast.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading

 1. Annie

  Dat is jammer voor hem
  Ik heb er niks mee hoor
  Hij en die opgespoten lip
  Maken elkaar gek.
  Laten zij het zelf uitzoeken
  Eigen schuld dikke bult.🤮🤮🤮🤬🤬

 2. Nik

  Janice Blok is niet zwanger

 3. Marleen Rompelberg

  Hij weet waar hij aan begonnen is , hij had bij Monique en zijn zoontje moeten blijven , het is niet altijd goud wat blinkt 🤔🤔

 4. Anna Fartura

  Het was te verwachten😳 2 junks bij elkaar dat gaat gewoon niet. Beiden hebben acute dringende begeleiding nodig🙏🏼

Geef een reactie