Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Erica Meiland komt met heftige onthulling over ex SanderErica Meiland die binnenkort haar eigen biografie uitbrengt schijnt flink uit te halen naar haar ex Sander. Haar ex was te zien in het vorige seizoen van Chateau Meiland.

Veel kijkers vonden de relatie tussen Erica en Sander heel nep overkomen en het leek erop of alles in scene was gezet. Erica heeft altijd ontkent dat de twee een relatie hadden, maar Sander dacht daar klaarblijkelijk anders over. Dus hoe zat het nou precies?

Volgens de schrijver van de biografie Jan Dijkgraaf komen er twee exen aan bod en iemand die zich voordeed als Erica haar vent. Jan Dijkgraaf die overigens ook de succesvolle biografie van Martien Meiland schreef zegt er het volgende over.

 “Er staan er twee in die echte exen zijn, Peter en Ivo, maar ook mensen die zich hebben gepresenteerd als de nieuwe man – als je begrijpt wie ik bedoel.

Volgens Jan Dijkgraaf was Sander “nog geen seconde” de nieuwe man in Erica’s leven. “Iedereen dacht echter dat het wél zo was, omdat hij daarmee de publiciteit opzocht, dus nu moet ze wel de waarheid vertellen.” Erica zal in het boek een aantal heftige onthullingen doen over Sander de privédetective: “Laat ik het zo zeggen: de bladen zouden om dit nieuws vechten.

Wij zijn benieuwd en wachten het in spanning af.

Geef een reactie