Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wordt dit de opvolger van Rogier Smit als tv-duo naast Frank?Gisteren lieten wij nog weten dat Rogier Smit in grote problemen zit. Hij heeft namelijk nog een schuld openstaan bij Frank van 3,5 ton en de rechter heeft inmiddels beslag laten leggen op zijn goederen.

We kennen Rogier en Frank natuurlijk als succesvol duo van het tv-programma Paleis voor een Prikkie. Dit succes op SBS6 was het startpunt van veel ellende tussen de twee. Volgens Frank werd Rogier een monster nadat ze bekend werden. Rogier heeft Frank zelfs in elkaar geslagen. Dit was uiteindelijk de druppel voor Frank om te gaan scheiden.

Nu laat Frank in een interview weten dat hij benaderd is door Catherine Keyl om Rogier op te volgen en samen het programma voor RTL te gaan doen. Maar Frank zit dat helemaal niet zitten en heeft haar netjes afgewimpeld.

  1. Els

    Catherine kan maar niet verkroppen dat ze nergens meer aan de bak komt….je bent nu wat ouder ga gewoon genieten aan een leven zonder camera’s….sorry ik heb het toch netjes geformuleerd…😉😉

  2. Fokje

    Nou wat maakt het uit als ze dat nog graag doet heb liever Catarine dan dat lelijke mens van een Fiola Hold dat ziet er toch niet uit dat mens spoort niet

Geef een reactie