Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah uit huis gezet en ondergedoken bij vriendinEr is de afgelopen dagen veel gebeurd omtrent Andre Hazes en Sarah. Zo gingen ze beiden naar een afkickkliniek. Andre zou naar de kliniek gaan vanwege een burn-out en Sarah voor het volgen van een mediatraining. Volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer zijn dat leugens en zatten ze daar om af te kicken van de coke en drank.

Nu blijkt dat Sarah ook niet meer welkom is bij haar stiefvader en moeder thuis. Haar stiefvader had namelijk al eerder ontdekt dat Sarah een terugval had in haar drugsgebruik en hij had haar dan ook een laatste waarschuwing gegeven. Toen hij er volgens Yvonne achter kwam dat ze daarna nog steeds gebruikte heeft de familie een aantal weken terug een interventie gehouden en geëist dat Andre en Sarah beide naar de afkickkliniek zouden gaan.

Dat hebben ze toen gedaan, maar waarschijnlijk is de stiefvader nog niet tevreden want Sarah is nu uit huis gezet en niet meer welkom. Waarschijnlijk omdat ze het maar heel kort heeft volgehouden in de afkickkliniek.

Sarah schijnt nu volgens Yvonne te verblijven bij een vriendin. Inmiddels volgt Sarah haar stiefvader ook niet meer op Instagram. De twee hebben dus een behoorlijke heftige ruzie gehad. En als het goed is heeft ze ook geen contact met Andre Hazes, want mobiele telefoons zijn niet toegestaan in de afkickkliniek. Het lijkt er dan ook steeds meer op dat relatie tussen Andre en Sarah op springen staat.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading

13 Reacties

 1. Mo en Roxy

  dit is toch om te gieeeeeeeeeren!
  en wat is de verbrande rioolrat rochel toch stilletjes.
  wat een schande die zoon van haar en maar wijzen naar Monique, whahaha!
  KARMA knalt als een bulldozer over de van Galen Tokkies heen. HEERLIJK! ZOOOOOOOO DIK VERDIENT!!!
  Zeg maar dag tegen je carriere als ´´´rockster´´´ mwhoehahahaha rockSTER>

  Alle respect naar ma en pa van Soelen, wat zullen zij zich bekocht voelen door deze leugenachtige schandvlekken van misbruikers, ANdré en zijn moer. DE deur VOORGOED dicht en NOOIT meer omkijken is het beste dat ze kunnen doen!!

  • Dorien

   Monique en Roxeanne, wat dachten jullie, ik gooi er aan het eind van de week nog maar een lading bagger uit?! Goed gedaan joh. Je durft zelfs het woordje respect te gebruiken. Volgens mij weet je echt niet wat dit betekent. Fijn weekend

   • Jol

    Dorien,lees jij wel of bral je maar wat.Die Rochel en verslaafde Hazes zijn viezerikken en leugenaars.Dat joch zijn echte vader is John de Wolf en geen Hazes.! .Rochel had al de scheidingspapieren getekend,maar snel weggedaan ,toen die ouwe stierf,kwam haar beter uit!Heeft geld van haar kinderen achterover gedrukt van hun optreden,daarom kon ze er niet tegen,toen Monique alles ging regelen voor dat joch.Roxanne is daar nog boos overeen als er één bagger heeft lopen smijten over Monique dan is het Rochel zelf,die ligt te roosteren in Spanje en geen bal uitvoert en die theekioskje in Amstelveen is een lachertje,er komt geen hond en ze is er nooit.Zij heeft geen “Respect “alleen voor haar zelf En dan die schijnheiligheid over die Barbie Sarah die adapt Monique overal in na,nu met haar kapsel,heel zielig,die onzekerheid.Maar ik lach me dood met zovele ,dat die hele familiebedrijf hopelijk Roxanne bespaard met Monique ,verder in de stront zakken en ze nooit meer horen of zien.En jij bent vast een blindganger van dat joch met zijn overspelige inhalige moer,geniet maar van hun fan zijn zolang het nog kort duurt

    • Dorien

     JOL, als je ook maar een klein beetje fatsoen had getoond, had ik het misschien de moeite waard gevonden jou van repliek te dienen. Nu vind ik jou en je gebrabbel verre van de moeite waard om daar op in te gaan.

 2. Ria

  Inderdaad veel respect voor ma en pa van Soelen. Dat is de enige manier. Ze leren het anders nooit.

 3. Chica

  Dit heet koekje van je eigen deeg
  André wou toch vreemd gaan en nu ligt zijn hele leven op een dikke brand hout stapel haha
  Ze willen volwassenen zijn maar dr komt echt geen klote van te recht zie maar
  Gelijk heb de ouders van Sara lekker buiten je deur houden weg met gebruikers

 4. Monique

  Bah bah lachen om de ellende van anderen kijk maar uit dat karma niet naarjou komt mo en roxy

 5. Mar

  Daarom was Monique een vervelende vrouw. Nu begrijp ik het allemaal wel. Ik heb eigenlijk medelijden met zo’n stelletje domme mensen. Ze verzieken heel hun leven. Ik vind alleen de moeder van Andre zo griezelig stil. Stilte voor de storm misschien?

 6. Sylvia

  Nou je hebt het het goed beschreven …karma komt snel.
  Nu het is stil aan de overkant.

 7. ikkem

  Als maar vriendin niet aan wite poeder zit!?
  Hoe lang hou vriendin vol, Sarah is een veeleisende dame!

 8. Wat een domme mensen allemaal ,denken jullie nou echt dat dit Monique en Roxanne zijn…. Nou die horen niet tot dit niveau hoor die hebben tenminste klasse!!!

  • Hendrica

   Anoniem, , voordat Monique een relatie met André kreeg, werd zij door haar diverse partners mishandeld (omdat zij zo’n goede partner was?), zij werd op de werkplek van Sarah op een niet mis te verstande manier verwijderd, is in het openbaar stomdronken en kotst de hele boel onder, zij schoffeert de school juf van Andreetje, zet haar buurvrouw openlijk voor schut in de hele buurt etc. Dit zijn feiten die zij zelf naar buiten heeft gebracht, en over de andere kwesties wil het het nog even niet hebben.
   DUS DIT BEDOEL JIJ MET KLASSE!?

 9. Fred

  Ga leven met ze allen en laat ze met rust wat een leven alleen kijken wat andere fout doen kijk naar je eigen fouten

Geef een reactie