Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Redacteur Eva Jinek klapt uit de schoolWe herinneren ons allemaal nog wel het moment dat Thierry Baudet wegliep uit de talkshow van Eva Jinek toen komediant Martijn Koning een roast deed over Thierry en zijn familie.

Eva was na afloop woedend op Martijn dat hij zo ver ging. Martijn zei dit niet te begrijpen, omdat hij overeen was gekomen met de redactie van Eva dat het allemaal akkoord was.

Nu werd dit moment weer opgerakeld en Martijn Koning had er nu schoon genoeg van dat hij als de boeman werd gezien. Hij heeft nu de berichten vrij gegeven die hij had met een redacteur van Eva Jinek.

In die berichten is te lezen dat de redacteur van Eva haar een controlfreek noemt en ze volgens hem onzeker en nerveus is. Uiteindelijk stelt Martijn voor dat ze de teksten van de roast over Thierry mogen inzien, maar dat is niet nodig zegt de redacteur.

Hieronder de uitgelekte berichten die Martijn Koning had met de redacteur van Eva Jinek.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading

  1. Frida

    Lekkere redacteur om achter Eva haar rug om zo te praten over haar, tegen een gast van de talkshow! Erg on-professioneel die persoon!!

Geef een reactie