Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Plan Rachel Hazes valt in duigen door gedoeWe hebben al een tijdje niks gehoord van Rachel Hazes. Ze houd zich aardig stil en schijnt op dit moment in Spanje te zitten. Opvallend want normaal vraagt ze altijd om aandacht. Ook heeft ze nog niks van zich laten horen over de situatie van Andre Hazes en Sarah.

Dat ze in Spanje zit is niet heel ongewoon ze is daar vaker te vinden vooral in Barcelona. Meestal liegt ze dan over het redden van hondjes op het strand uit de armen van vreselijke mensen.

Maar wellicht zit ze nu ook in Spanje (ze is gezien in een vlucht naar Alicante) om haar zoon te ondersteunen. Vaak is het niet ongewoon dat er in een afkickkliniek ook met familieleden wordt gepraat.

Nog opvallender is dat rachel heeft laten weten dat ze haar boek (dat vol zou staan met allemaal schandalen over bn’ers) heeft uitgesteld. Eigenlijk was de planning dat het boek deze zomer zou uitkomen, maar nu is dat verschoven naar 2022. Volgens een insider heeft het uitstellen van het boek te maken met de negatieve sfeer die op dit moment rond de familie Hazes hangt. Rachel is gewoon bang dat het boek slecht zou verkopen als ze het nu zou uitbrengen.

Het boek schijnt heftige onthullingen te bevatten. Zelfs Andre Hazes de zoon van Rachel heeft gezegd zijn moeder te vriend te houden, omdat hij anders bang is wat er in dat boek zou verschijnen.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading

 1. Ghj van kessel

  Holla
  Op het strand van BARCELONA mogen geen honden komen
  No perro,s

 2. Chica

  Gaat toch weg met die aards leugenaar en dr zoon dr bij

 3. Joke

  Wie koopt er nou een boek over de roddels van Rachel ?

 4. Peter van Dam

  Dit wijf is totaal gek, oprotten uit Nederland en nooit meer terugkomen

Geef een reactie