Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Gaat Maxime Meiland weer de fout in?Na haar mislukte kledinglijn genaamd Monciel begint Maxime Meiland nu weer aan een nieuw avontuur.

De kledinglijn Monciel mislukte, omdat alles één op één bij Aliexpress was gekocht. Je kon dus exact dezelfde kleding van Maxime Meiland op Aliexpress kopen tegen een veel lagere prijs alleen stond het merkje Monciel er niet in.

Veel mensen voelde zich hierdoor bedonderd en niemand kocht de kleding meer. Maxime Meiland raakte hierdoor 50.000 euro kwijt. Nu gaat Maxime het opnieuw proberen maar dan met kinderkleding. De naam voor de webshop wordt “Villa Vito.”

Laten we hopen dat Maxime haar lesje heeft geleerd en nu unieke kledingstukken laat maken die je nergens anders goedkoper kunt krijgen. Wanneer de webshop online komt is nog niet bekend.

Overigens gaar Martien Meiland ook de kledinghandel in. Hij gaat namelijk sjaals verkopen zo zagen we in de afgelopen afleveringen van het programma Chateau Meiland.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading

  1. Minous

    Die lui vertrouw ik echt niet Firma List en Bedrog Die bedenken echt niets zelf Martien zegt shawls eigen ontwerp , maar gewoon gekocht dus Niks eigen en ook veel te duur Die dochter is net zo erg Onbetrouwbaar verwend nest

Geef een reactie