Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Sarah van Soelen lokt het allemaal zelf uit’De Andre Hazes soap blijft voortduren. Gisteren was Sarah namelijk weer Monique de ex van Andre Hazes aan het pesten. Terwijl Andre op dit moment niks van zich laten horen. Hij zit op dit moment in een afkickkliniek.

Volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer zit hij daar om van zijn coke verslaving af te kicken net als Sarah die overigens maar heel kort in de kliniek heeft gezeten deze keer.

Henny Huisman heeft ook wat te zeggen over de Andre Hazes soap en laat in een interview weten dat Sarah het allemaal zelf uitlokt met haar gedrag.

Henny zegt hier het volgende over als er aan hem gevraagd wordt wat hij vindt van de ”mediatraining” die Sarah volgt in de kliniek.

“Mijn vrouw heeft nog nooit mediatraining gehad, zij doet er gewoon niet aan mee. Als je eraan meedoet, dan is de consequentie dat mensen er ook een mening over hebben.”

“Als jij iets vindt, dan vinden andere mensen weer van niet. Dus ik denk dat ze zich een beetje meer op de achtergrond moet houden, dan krijg je al dat gedoe ook niet.”

“Je doet het op die manier wel zélf allemaal een beetje, wie de bal kaatst, kan ‘m terug verwachten. Maar mediatraining voor de vrouw of man van, dat gaat wel heel ver. Dat hoeft allemaal niet joh. Je moet gewoon je plaats weten, denk ik. En dat is meer op de achtergrond.”

25 Reacties

 1. El

  Er is maar 1 plek voor die junk en dat is voor lopig 2jaar in de kliniek douwen en geen bezoek erbij dan kan ze ook niet meer pesten 😂😂😂😂😂

  • Evelyn

   El, vind ik ook. Mensen die een ander pesten gewoon opsluiten. Van Sarah wordt GESUGGEREERD dat zij anderen wel eens pest, maar wat jij dagelijks doet met je ordinaire scheldpartijen richting Sarah is DAADWERKELIJK pesten. Van mij krijg je voorrang bij het opsluiten, maar dan wel langer dan 2 jaar.

 2. Ria

  In de kliniek douwen dan krijg ze de aandacht niet meer wat ze graag wil

 3. Ja maar ze heb ook geen mediatraining gevolgd hoor!!dat meisjes is verslaafd aan coke ,daar door zijn ook die hersens verrot, en weet ze niet zo goed meer hoe ze alles moet doen dus doet ze Monique maar na!!! mislukkeling is het ze kan niks …..

  • Isabel

   Anoniem, wil je mij even uitleggen hoe het kan dat iemand voor een coke verslaving opgenomen wordt in een kliniek na 10 dagen weer thuis is?
   Kijk, dat je van een aantal zaken totaal geen verstand hebt, kan jij niet helpen, maar laat dat nou niet elke dag blijken. En dat je dagelijks op een gore, grove manier commentaar op André en Sarah geeft, zegt meer van jou dan van beide anderen.

   • Suus

    Domme Isabel, heb je nou echt niet door dat die tokkies hun therapie vooraf onderbroken hebben?
    Zij hebben allebei geen motivatie om af te kicken.
    Respect voor ouders van Spelen!

 4. Moon

  Allemaal tegen meid van 25 jaar…

  echt waar jullie sporen om zo iets zegge wat je uit roddel haalt….

  Haar eerlijk wordt ook niet gewaardeerd ze is open over geweest en heeft hulp gezocht en weet bijna wel zeker dat de ouder de echt in hebben geholpen…

  Lieve saar
  ik vind je tof wijffie.. en geniet mop voor je weet ben je weer 10 jaar verder en zit net zo als ik of die andere te zeiken op mensen op Instagram omdat ze niet genieten en zelf saai op de bank zitten mensen afleggen….

  Zulke mensen zoeken Zelf de aandacht net Henny huis jaren niks gehoord en nu klachten over jouw zo dat weer even gezien wordt…

  😘 voor jouw Sarah laat je niet gek maken…

  • Jan Kleinnagelbrink

   Pffffffffffff het is gewoon een stom wijf Is niks wordt niks

  • Moon net zo dom als duckfase !!!met je eerlijk over geweest 😂😂😂 het is een grote leugenaar vind niet zo gek dat ze door iedereen
   gehaat word…en die meid van 25 heb dit allemaal aan de eigen te danken ,en over 10 jaar ja dan ziet ze er helemaal niet…🤮ze laat de eigen niet gek maken hoor wees niet bang dat is ze al

   • Moon

    Dan ben jij ook dom zeker… met mij antwoord terug geven…. hoor wat je zeg het grote leugenaar.. als je als zo goed weet moet je vast ook wel gelezen dat zei heeft verteld dat ze verslaaf is geweest.. geweest ja…. kijk hoe je over iemand wat zeg niet duckfase… hoe zielig ben je… zijn de duizend die dat hebben … wil jouw wel is in echt zien… kijk of jij net zo mooi bent als Sarah.. en je kan terug antwoorden het blijf kat en muis spel…

    team Sarah want ik vind te vergaan hoe iedereen zo meisje afbrand…

  • Chica

   Ze is niet goed bij dr hoofd die Sara namaak mensen en André de coke snuffer die weet van niets

   • Moon zou als eerste je schoolgeld maar eens terug vragen gezien je fouten ,en ik ben blij dat ik er niet zo uit zie als diklip puur natuur ie veeeellllll mooier!!! Maar ik denk dat je net zo kansloos ben… 🙋

    • X

     Bijdehande ANONIEM, jij wilt mij corrigeren? Achter Moon hoort een komma te staan, het woordje EN is een voegwoord zonder komma, dan schrijf je: puur natuur IE
     veel en achter BEN hoort een t te staan . 3 zinnen met 4 fouten. Voortaan mond dicht domkoppie.

  • Maria

   Sarah is net een klein kind. Ze wil alleen maar aandacht.Het is echt een zielig verslaafd figuur.En maar pesten naar Monique toe.
   Nu weer naar de kapper geweest omdat ze het blond wou hebben.Ze zal nooit zo worden als Monique.
   Monique zal ook haar fouten hebben net zo als ons allemaal.Maar die Sarah.??? Kijk eens goed naar haar gezicht met die dikke lippen en gemene ogen!!!

   • Irma

    Maria, op bovenstaande – oude foto – is duidelijk te zien dat ze toen al licht gekleurd haar had. En je kunt wel naar een foto kijken en proberen daar een conclusie aan te verbinden, maar op de daden van die Monique letten kan ook geen kwaad.

    • Maud

     Tjonge jonge wat gaan sommige mensen weer lekker los….
     Kom op laat iedereen zijn leven leven zoals degene zelf wil.
     En laat ze met rust….
     Er zijn wel leukere en belangrijke zaken in het leven dan iemand via een berichtje naar beneden te halen.
     Inderdaad pestgedrag…….
     Kinderachtig gedoe….
     Dus…
     Wie de schoen past trekt hem aan .

    • Thea

     Jaaa Irma licht gekleurd haar toen al..maar nu precies de lengte en kapsel van Monique. Welke zij onlangs had veranderd.
     Bril nodig?

  • Kim

   Moon wat maakt het uit of iemand 25 of 85 is???
   Sarah is een vreselijke ordinaire pestkop & gedraagt zich asociaal naar haar ouders en moeder van stiefkind toe.
   Zij heeft nog heel wat therapie nodig.

 5. Linda

  Toch vind ik er zeker wel een kern van waarheid inzitten van Henny. Ik zeg eerlijk, ik heb niets met Sarah maar vind soms echt te ver gaan hoe sommige op haar reageren. Maar als je jezelf zo belangrijk maakt als de vriendin van, kan je zeker verwachten dat mensen er over vallen, zeker hoe het gegaan is tussen Andre en Monique. Ze hadden beide beter moeten weten. En Andre had haar beter moeten voorbereiden, hij kon als geen ander weten wat Sarah over zich heen ging krijgen na Bridget. En denk ik, dat het goed voor Sarah is als ze een eigen style aanneemt. Of een stylist met de taak een eigen ik en geen Monique.

 6. Derk

  Ja idd daar ben ik het mee eens Henny Huisman zoekt media op eerst Marco nu dit
  Heb hem al eerder geschreven bemoei je met je eigen sores

  • Zozo Isabel behoor jij ook tot die asociale familie je word nogal boos op mensen die zeggen waar het op staat ,nee wil je zeggen dan dat ze een mediatraining heb gehad!!! Dan had ze er nog wel een paar maanden kunnen blijven want vlot van begrip is ze ook niet…om even de haartjes te laten doen nou ze kan aan die kop doen wat ze wil ,het blijf een lelijk eendje 😂😂😂

   • Isabel

    Ik had je toch om uitleg gevraagd, maar waar blijf je nu? Maar ik wist het al, want je weet echt helemaal niets. Je hebt het over asociaal? Kijk maar eens in het woordenboek wat dit betekent en dan naar de commentaren die jij schrijft. Smerige opmerkingen over anderen maken, is het enige waarin jij goed bent En als die Sarah volgens jou een lelijk eendje is, moet je nodig naar de opticien.

    • Sandy

     Zon lelijke opgespoten kop vind jij mooi Isabel?
     Krijg wel een idee hoe jij er zal uitzien.
     Als je nep en gemaakt mooi vindt.
     Ben je blind ofzooooo? 😂😂😂

 7. Ladyscotty

  Zij wou toch zelf zo beroemd worden. Dan niet klagen geen coke snuiven en lippen opspuiten en je als een del gedragen.

 8. Jeannet

  Allebei in de goot nu dus die asoos! Had ook niet anders verwacht.
  Tuig die Hazes/Van Galen-tokkies.
  Allemaal opgenomen geweest en absoluut geen motivatie het af te maken.
  Hoe stom kan je zijn?? Ga eindelijk eens afkicken!!

Geef een reactie