Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Freek Vonk is een nare ventFreek Vonk is Nederlands bekendste bioloog en bijna iedereen omarmt Freek. Maar Freek schijnt toch ook een duistere kant te hebben, want zijn collega Sterrin Smalbrugge laat in een podcast weten dat Freek helemaal niet aardig is.

De 27-jarige Sterrin Smalbrugge is een rijzende ster. Ze is een ecoloog en reptielendeskundige en heeft verschillende boeken geschreven en heeft een eigen serie op Videoland. Ze is op dit moment ook te zien in Expeditie Robinson. Ze wordt vaak tegen haar zin bejubeld als de vrouwelijke Freek Vonk.

In een interview met Özcan Akyol voor de podcast ‘Onze man in Deventer’ laat Sterren weten vaak met Freek Vonk te hebben samengewerkt, maar dat ze hem echt niet aardig vindt. Ze wil er verder niet teveel over uit wijden terwijl Özcan er wel probeert dieper op in te gaan. Özcan laat weten dat hij wel bevriend is met Freek en dat hij zich niet herkend in wat Sterrin beweerd. Sterren en Özcan besluiten het hierbij te laten, want Sterrin wil niet echt vertellen wat er precies tussen haar en Freek is gebeurd.

 1. Ria

  Heel goed dat Sterrin niet met modder gooit over Freek maar wel haar beknopte mening geeft en dat mag. Want je ziet dus nu al dat vrienden van Freek zich niet herkennen in eventueel commentaar op hem. Voor je het weet keert het dan tegen je.

  • Ed

   Als het over dieren gaat ,gaat het vaak over geld,en dan? Komen de uitwassen in beeld.
   Kijk naar pieterburen zeehonden,geld speelt daar een rol,kijk naar stichting AAP deze willen ,alle dieren in Nederland opvangen,alleen die financieel intressant zijn ,hebben al een vermogen in kas.daarom zitten zij achter het verbieden van dieren aan.
   Ja en wie komt er straks het vaakst op tv ?sterrin, of Freek, ja gaat om geld

 2. Dani

  Ik wist niet dat koeien 🐮ook hun lippen vergroten.

 3. is dit nu weer voor een enorme rare opmerking zeg dan liever helemaal niets

 4. Inge

  Ik vind hem wel arrogant. Op de sociale media gebruikt hij zijn titels professor doctor. Ondanks dat hij dat is komt het bij mij als arrogant over.

 5. Daisy

  Ik ben ook best wel klaar met hem. Dat overactieve ‘dierendierendieren, oooveralll zitten dieren’ en ‘holymoly, wat is dit gaaf.’ Ik snap wel dat hij dat doet voor kinderen, enthousiast maken over wat er leeft in de natuur en hoe interessant dieren zijn, maar dat kan toch ook zonder constant zijn haaienbeet te laten zien op die gespierde arm… Straks willen kinderen ook door een haai worden gebeten. 🥲
  Sterrin vind ik veel rustiger.

Geef een reactie