Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Flinke ruzie bij de mannen van Veronica Inside over geldVolgens Dennis Schouten is er een flinke ruzie tussen de mannen van het bekende voetbalpraat programma Veronica Inside.

Wilfred Genee zou namelijk tegenover Johan Derksen en Rene van der Gijp hebben gelogen over zijn salaris. Wilfred krijgt namelijk een salaris van 1,2 miljoen euro en verdient het meest van de drie.

Wilfred deed normaal gesproken de salarisonderhandelingen voor het drietal als hun contract verliep. Maar toen Rene van der Gijp aan Wilfred vroeg of de aangeboden 8 ton per jaar goed was en overeenkwam met het salaris van Wilfred zei hij tegen Rene dat dit hartstikke goed is en dat hij dat moet accepteren. Totdat de mannen erachter kwamen dat Wilfred maar liefst 1,2 miljoen euro krijgt en onderhandeld voor 1,5 miljoen euro en Rene en Johan genoegen moesten nemen met 8 ton per jaar.

Dit is in het verkeerde keelgat geschoten van Johan en Rene en achter de schermen van het programma Veronica Inside is de bom dan ook ontploft tussen het drietal.

13 Reacties

 1. Inside

  Morgen geen uitzending kreeg ik net door. De shit is aan! Derksen en Gijp zijn er nu definitief klaar mee.

 2. Alfred Arends

  Tja dat lijkt mij logisch de reden dat wij kijken is niet bepaald om Wilfred Genee dus zit he dan ook nog een beetje te liegen etc over je eigen verdienste en je collegaas erin luizen voor “slechts” 8 ton en hij voor 1.2 Mil.
  De 4 ton plus van Genee verdelen aan Derksen en Vd Gijp hebben ze alle 3 evenveel wat miz gerechtigheid is……
  Maar deze stunt komt niet ten goede van het programma!!
  Genee heb rare matennaaier trekjes…jammer!

 3. J.J.Koster

  Deze mensen verdienen veel te veel ze presteren niets bijzonders,4000 euro per maand zal genoeg moeten zijn

 4. De heren geven regelmatig aan dat het programma over niets gaat, dus verdienen ze ook niets… kantinepraat met alleen een onkostenvergoeding volstaat.

  • Zo’n Van der Gijp, een goeie voetballer geweest en daarna…ouwehoeren , schateren om eigen grappen, smijten met grove opmerkingen over anderen en dat voor 8 ton p.j. Bezopen!

 5. Ton

  Voor 8 ton doe ik het ook hoor

 6. Frans Leenan

  Derksen en Van der Gijp zijn beiden ook behoorlijk behoorlijk gek op geld , dus die blijven wel. Voorlopig weer voldoende media aandacht. Bij geen enkele andere zender gaat net dit slappe trio dit bedrag betalen, dus: alle drie blijven (weer)

 7. Ron

  Overbodig programma geworden. Lekker in het vaarwater zitten van andere talkshows. Het schuift zo allemaal lekker naar elkaar op en de kijker heeft niets te kiezen. Zeer slecht idee om met een dagelijkse talkshow te komen. Hopelijk is dat nu definitief van de baan door deze nieuwe ruzie. Dit programma gaat ook veel te lang door. Ze hadden gewoon de stekker er uit moeten trekken bij hun vorige ruzie, maar ja John de Mol wil is wet. Dat moet nu maar eens afgelopen zijn.

 8. H Assen

  Het zijn alle drie geldwolven en het wordt tijd dat Derksen met pensioen gaat maar doet ook alles voor geld wel een grote Bek over anderen maar hij is geen haar beter

 9. Edwin

  De mannen doen het zeker wel voor het geld
  Wilfriet is zeker een matennaaier maar René en Johan kunnen het publiek wel kostelijk vermaken. De anekdotes zijn gewoon leuk en ze zijn ook spontaan leuk. Ik woon in Zwitserland en kijk de shows regelmatig. Als het over is ga ik het wel missen. En ik zal niet de enige zijn. Andere voetbaltalks zijn nooit zo leuk. Dat ga je pas realiseren als VI niet meer bestaat.

 10. John van Gils

  De mond vol over andere “geldwolven” en zelf maar harken, ik verdenk Derksen er zelfs van, dat als hij een aanbieding krijgt uit Qatar, dat ie zelfs daar gewoon gaat zitten!!
  Trieste mensen allemaal !!

Geef een reactie