Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek krijgt de schrik van haar levenGisteren kon heel Nederland zien hoe Eva Jinek haar zelf bijna elektrocuteerde in het tv-programma ‘Boerderij van Dorst’ dat op NPO 3 werd uitgezonden.

In het tv-programma waren Eva Jinek en Marieke Lucas Rijneveld te gast op de boerderij. In het programma blijven de twee gasten samen met de presentatrice op de boerderij slapen. Ze doen wat klusjes en eten samen en tussendoor interviewt de presentatrice de gasten een soort Villa Felderhof maar dan veel minder luxe.

Op een gegeven moment gingen de drie een plek creëren voor twee geitjes op de boerderij. Het was flink aanpoten om de plek helemaal op te ruimen. Op het laatst werd er een hek met schrikdraad geplaatst om de geiten op hun plek te houden.

Marieke en Eva wilden even testen of het schrikdraad werkte. Marike raakte het schrikdraad aan en er gebeurde niets vervolgens wilde Eva het ook uitproberen. Ze raakte het schrikdraad aan en incasseerde een stevige shock en schreeuwde haar longen uit en maakte een flinke sprong achteruit. Ze moest even bijkomen van de schrik, want dit deed flink zeer. Gelukkig mankeerde ze niets en konden ze verder met het programma. 

  1. Paulus Pietsma

    Aanstellerij van Eva.

  2. Fina

    Heb zo’n draad ook eens aangeraakt Valt mooi tegen Dus niks aanstellerij Paulus Pietsma

  3. Anna

    Wees er voorzichtig mee mijn Vader is door schrikdraad overleden bleek dat er te veel volt opzat

Geef een reactie