Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Angela Schijf gewond geraakt op set Flikken MaastrichtAngela Schijf die het personage Eva van Dongen speelt in de serie Flikken Maastricht is gewond geraakt tijdens de opnames van het nieuwe seizoen.

Angela plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account van haar pijnlijke voet. Ze schijnt haar enkel flink geblesseerd te hebben tijdens een achtervolgingsscene. Als de pijn aan blijft houden zal ze naar het ziekenhuis gaan om een foto te maken voor nu neemt ze even een paar dagen rust.

Ze zegt er het volgende over:

“Week 1, mensen, week 1. Flikken laat al jaren sporen achter in mijn lijf en dat terwijl ik denk dat ik zo sportief en sterk ben.”

 1. Fre

  sterkte en beterschap!

 2. Marion

  En maar denken ik heb niks gebroken
  Als ik je enkel zie zou ik toch maar een foto laten maken

 3. Nellie

  Sterkte Angela🍀 Hopelijk valt het mee voor je. Ik kijk uit naar jullie nieuwe seizoen🌺

Geef een reactie