Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chateau Meiland kijkers gruwelen van interieurDat Martien Meiland een aparte smaak heeft wisten we al, maar veel kijkers zijn toch verbolgen om het interieur in de nieuwe villa van Martien.

Gisteren was er in de uitzending van Chateau Meiland te zien hoe er weer wat nieuwe meubelstukken werden toegevoegd aan het interieur. Veel kijkers vonden het allemaal foeilelijk en het ging dan ook flink los op Twitter. Vooral de gouden bank van Martien kon op veel commentaar rekenen.

Hieronder een aantal reactie’s van kijkers:

 1. Dinie meijer

  Dat er mensen zijn die het interieur van Maxim niet mooi vinden dat begrijp ik maar wat hij mooi vindt is toch zijn zaak en niet van ons hou eens op met dat gezeur ,anders kijk je toch niet meer

 2. Cisca

  Wat een commentaar zeg, laat ze toch. Gelukkig heeft iedereen een andere smaak. Wat zou het saai worden als we allemaal het zelfde zouden hebben. Ik zag Montana haar winkeltje en daar zat echt wel wat leuke spulletjes voor mij bij, wat aparter dan ik normaal zie. Jammer dat ik daar niet in de buurt woon en wat meer geld heb.

 3. Susan

  Vreselijke smaak die Meilandjes, alles zo donker en sfeerloos dat donkergrijze walgelijk en dan die goudkleurige banken & het ergste die grafstenen als tafel, hoe lelijk kan het zijn.
  Zo ontzettend ouderwets en 70’s die inrichting. Sfeer kennen ze duidelijk niet!
  Daarbij..waarom hebben die mensen dieren, ze hebben er nooit ook maar 1 seconde aandacht voor. Neem geen dieren als je er geen tijd, liefde en warmte in wil steken. Net als die vorige hond ‘zogenaamd gedragsgestoord’ die zo lief met zijn pootje Erica aantikte na haar wandeling om een knuffel, waarna hij keihard genegeerd werd en vervolgens afgeblaft.
  En de kat uit het raam smijten, zo liefdeloos deze mensen sowieso tegen dieren en ook naar elkaar toe als familie, altijd negatief elkaar afzeiken & afkatten.
  Cursus empathie zou ze goed doen!

  • Cisca

   Cursus empathie !!! Dat zou jij als eerste moeten doen. Iedereen leeft anders. Jij zou niet meer moeten kijken, daar krijg je nog een hartaanval van. Daar naar kijken moet je alleen als je het leuk en grappig vind en jij maakt je alleen maar boos, is dus niet goed.

  • NOU DAT IS GEWOON HUN STYLE DUS LAAT HUN LEKKER

Geef een reactie