Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes gedwongen opgenomen?De bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer doet een nieuwe onthulling over Andre Hazes en Sarah.

Yvonne beweert namelijk dat de opname in de kliniek dan wel vrijwillig is maar ze beiden niet geheel vrijwillig het traject ingegaan. Wat Yvonne exact met het laatste bedoeld is niet geheel duidelijk.

Maar het lijkt erop dat er een interventie heeft plaatsgevonden en dat Andre en Sarah hierna de kliniek zijn ingegaan. Het zou goed kunnen dat de familie van Sarah betrokken was bij de interventie.

Waarschijnlijk zag de familie dat het niet goed ging met Sarah en hebben ze besloten in te grijpen. Gelukkig besloten Sarah en Andre hierna te luisteren en naar de kliniek te gaan.

Hoeveel effect de periode in de kliniek op hun levens zullen hebben is natuurlijk afwachten, maar laten we hopen dat ze er helemaal clean uitkomen.

23 Reacties

 1. Chica

  Eigen schuld
  Karma is dr ook he

  • Petra

   De Appel valt niet ver van de Boom!!!!!
   Wat erg jammer is ,zijn half zus en broer en eigen zus weten hoe hun vader leefde. En hun moeder zich opdringde bij een getrouwde man.
   Andre jr doet precies hetzelfde, zonde van hem en zijn mooie muziek. Zijn vaders muziek is al een heel gemis.

   Dan nog eens zijn aanzoek op tv laten zien en de moeder van zijn kind voorschot zetten,plus dan zeggen : ja we zijn er achter dat het samen niet werkt. Ja dat kan ,je ex heeft in de korte jaren denk met jou veel mee gemaakt. Maar zij en ook haar familie was er wel voor je en je Moeder? Waar was die, oja een soort zware inzinking. Hoe ze inplaats Monique om arme weg duwde ( nog nooit zoveel omarm foto’s van de nieuwe vriendin gezien , schoonmoeder en vriendin bahhh bahhh). Dan ooit eens met haar dochter en kind/ plus man en Monique en andreetje . Maar wel met de centen van ouwe andre sr lekker in Barcelona zitten. Scheiden kon en wilde je vaak zat( maar je zag hem langzaam dood gaa) en werken heb je enkel maar ,alles vanuit zijn naam gedaan of zaken aan gevochten. GELD GELD GELD
   Wie zijn de dupe , Jou kinderen en klein kinderen de lieverd.
   Ouwe Andre jr had ondanks zijn goede en slechte kanten het beter met deze kinderen gedaan, althans geprobeerd.
   Respect voor Rox en haar gezin en Mo met haar andreetje en de honden. Ook mvr Maasland is hier door leugens de dupe van
   En andre jr ,heb een ruggengraat en leef beter dan het voorbeeld wat je ooit heb gehad.
   Sorry shownieuws enz, maar als fan van oude Andre sr en zijn talent volle Kids hou ik niet mijn mond over alles wat voorbij komt.
   Want graag luister ik naar hun muziek,of van de oude Heer Andre. Maar ik spek niet mvr weduwe hazes haar knip. Liever dan van Rox,Mo en misschien ooit een opgeknapte Andre Senior ondank ik hoop dat hij er boven op komt met hulp en eens goed na gaat denken. Ook wens ik de vriendin en haar familie veel goeds toe. Maar als kopel en verslavingen, nee nee dat komt nooit goed. Dus let op u dochter.

   Ik spreek een groot deel uit ervaring, dus klets niet uit mijn NEK

   STERKTE ALLEMAAL
   Petra

  • Vis

   HE! HE! Eindelijk wordt het nu eens rustig GEEN HAZES MEER!!!!!!! HOPELIJK blijft ie nog lang weg.

 2. Wiesje

  Ja wat wil je André heeft nu niet bepaald een goed voorbeeld gehad ,dat wil niet zeggen dat hij het zelfde moet doen als zijn Vader, vrouwen ,alcoholisme enz….jammer voor zo,n jonge man laten wij maar hopen dat alles nog goed komt met hem ,anders eindigde hij op de zelfde wijze als zijn Vader ..zet hem op André als je perse wil kan je het ..heel veel sterkte…

 3. Marcus

  Toen ik dit stukje las, schoot mij het drama te binnen dat zich enige tijd geleden op Mallorca voordeed. Een weerloze, op de grond liggend iemand, werd zonder duidelijke reden door een paar lafbekken in elkaar geschopt, waarna dezen er als een haas van door gingen om zo hun verantwoordelijkheid te ontlopen. Heel Nederland walgde van dit gebeuren. Alhoewel de vergelijking niet helemaal opgaat, is het principe hetzelfde. Een – op dit moment – weerloos iemand, die die Yvonne nog nooit iets misdaan heeft, krijgt keer op keer een trap na van vooral haar in de wetenschap dat hij zich niet kan/wil verdedigen. Ik kan niet echt zeggen hoe ik over zoiets denk, want dan komt dit stukje niet door de censuur heen, maar laten we in ieder geval met z’n allen walgen van zulk gedrag en die Yvonne volledig boycotten.

  • Ama

   Helemaal waar wat je zegt die yvonne is met een heel gevaarlijk spel bezig

   • Dicky Louwman

    Dickylouwman ja die yvonne is heel gemeen bezig om mensen kapot te maken. Hoop dat haar een keertje het zelfde wordt aangedaan het is een jreng

 4. Con

  Ik vindt het echt triest had allemaal zo mooi kunnen zijn, hij had bij Monique moeten blijven. Dat met Sarah gaat niet lukken en zo gaat zijn carrière helemaal kapot. Echt zo triest ook voor kleine dreetje, de enige die hem kan redden is Monique maar die gaat hier niet meer intrappen. Is wel zo dat ze nog steeds van hem houdt

  • Wen

   Helemaal mee eens con 👍

  • Irene

   Waarom bemoeit iedereen zich met deze 2 mensen. Kijk eerst naar jezelf!!! Of jullie allemaal heilige bonen zijn.

   • Maud

    Volgens mij zijn André en Sara twee jonge mensen die het recht hebben om elkaar te leren kennen en van elkaar te houden zonder gehakketak en jaloezie van andere mensen.
    Kom op mensen verbeter de wereld en begin bij jezelf.
    En hou op om maar iedereen aan de schandpaal te nagelen

    • Maud jaloers 🤣🤣🤣 waarop op 2 coke verslaafden volgens mij ben jij ook niet helemaal lekker in die boven kamer ,ook een paar hersen cellen minder …

    • J

     Is het misschien mogelijk dat er wat minder info over Andre in beeld komt. Ben er wel klaar mee.

   • Ria

    Leef wat je preekt Irene.

    • Harley davidson

     het valt allemaal niet mee met de JUISTE keuzes maken hoop dat André goed nadenkt waar hij meebezig is en de toekomst weer op de rails krijgt

 5. Lydia

  Ik heb erg te doen met Andre.
  Hij i het kind van de rekening.
  Je opvoeding erg belangrijk!
  Ik wens hem het beste.Het zal je kind wel wezen.Positieve energie voor Andre.
  Fijn dat hij hulp zoekt voor alle drama in zijn leven. Hij heeft echt hulp nodig die jongeman.
  Hoop niet dat hij in een zwart gat valt.
  Maar het licht gaat zien

 6. Con je heb helemaal gelijk ,die Sarah maakt hem helemaal kapot ze is in en in rot ,hoop dat die daar goed over alles na kan denken en dat die een wijs besluit neem!!(dat is weg bij dat jaloerse kind)

 7. Maria

  Die Sarah heeft een verkeerde invloed op Andre.Zo profiteerd alleen maar van Andre!!! Hij was nooit zo maar is nu ver gezonken. Monique kan dan wel ouder zijn maar wist er altijd wel raad mee!! Die Sarah is een klein zielig verwend kind die Andre helemaal kapot maakt!!!En yvonne weet echt wel wat ze zegt.Want alles komt wel aardig uit.En er komt nog veel meer bagger!!!

 8. ÍJsbrand

  Anoniem en Ria, jullie lijken mij echt een stel dat het zwarte garen zou kunnen uitvinden als het witte er al was. Hang toch niet allerlei fantasietjes en onbenulligheden op, maar beperk je tot de feiten en geef dan je commentaar

 9. Eppo

  Neem gewoon een Pilsje, wel voortaan Hertog Jan .
  En een snuifje .

 10. Boogschutter

  Ik spreek andre J niet goed
  Maar yvonne moet eerst eens naar haar eigen kijken
  Het is gewoon een look i like van Sarah met haar opgespoten lippen en wangen
  Dus yvonme is ook nep
  En alles wat ze zegt is nep

 11. Frans

  Dat gaat allemaal niet goed komen.
  Zijn vriendin krijgt vandaag of morgen ook een schop zodat ie weer met een ander kan. Waarom trappen de vrouwen erin.. Hij kan beter vrijgezel blijven. Alleen maar probleem.
  Als zijn vader nog leefde dan was het anders gegaan.

 12. Koentje

  Snap niet waarom die yvonne nu zo nodig de grond ingeboord moet worden, want uhhh komt toch allemaal aardig uit wat er door yvonne gezegd en beweerd is….

  Of leven jullie liever met een leugen !?!

  burn-out!?!

  Van hun krijg je het eerlijke verhaal niet hoor, word echt niet gezegd tegen de mensen met een kaartje van sorry mensen maar onze andere heeft een snuifprobleempje en zegt daarom alles af want hij word 3 maanden opgenomen…… nee tuurlijk niet…..het word op een burn-out gegooid pffff nou denk dat er toch best veel mensen zijn die dat niet echt kunnen waarderen, mensen wensen andre sterkte met zijn zogenaamde burn-out, sturen hem kaarten en bloemen allemaal om hem op te beuren en blabla …. Mensen begrijpen die burn out, en zeggen nog doe rustig aan en overloop je zelf niet……..

  terwijl dit alles gewoon een groot leugen is en onze andre helemaal geen burn-out heeft maar gvd zo nodig zijn neus in de poeder moet hangen en paar gram per dag opsnuift samen met zijn geweldig nieuwe liefde…..

  Burn-out, verslaafd aan drank en drug!!

  als iemand toch een voorbeeld had, over hoe het niet moet, is hij het toch wel….. had hem echt slimmer ingeschat hoor…. Wat een sulletje zeg, mijn hemel…….en dat doorgesnoven vriendinnetje van hem, die enkel blij word van een gram wit vol rotzooi en haar mobiel……..gaat hem echt niet helpen hoor….. ja helpen naar de klote te gaan….maar gaat dre echt niet bijstaan in dit echte leven……….

  Komop wil wel eens zien als saartje soeltje een weekendje stiefmama moet gaan spelen, en dat dre een concert heeft en soeltje er alleen voor staat, eens kijken hoe lang dan de liefde duurt, wedde dat het dan zo over is……dre bezopen en doorgesnoven laat thuis komt en saartje moe op bed ligt na het achter dreetje aan rennen de hele dag……..

  Hebben toch allemaal wel zijn verontschuldigingen tegenover Monique toen gehoord toch?!? Wat mo moest doorstaan als lieve dre thuis kwam na een concert??

  Denk dat saartje dat overgeslagen heeft denk ik, die denk een lot uit loterij te hebben… haha wtf saartje soeltje je bent nog nie half zo sterk als monique dus ben benieuwd dan haha

  Nu is het vakantie hier en daar, komt een tijd dat paps zijn kleine jonge gaat halen, en zijn snuifqueen dan niet meer op het punt nummer 1 staat…… wil het wel eens zien allemaal haha zie die diklip nou niet echt cakies bakke en ganze dag met dre spelen, breken der nagels straks nog joh en valt nie mee om dan de hele dag fotos en filmpjes van je eigen te maken……

  Nee het is geen monique he die een stel hersens heeft, tijd voor haar jonge maakt, zichzelf aan de kant zet voor kleine dre , enz enz

  Saartje is nog maar een kind die op haar manier verkering heeft , geen relatie met een man die een kind heeft in ieder geval……..en geniet van het kinderloze leven met een drankje en een snuifje…….en zich zelf al goed naar de klote heeft geholpen met de centjes van stiefpapie…….24 lentes jong en al moeten afkicken van drank en drug…. Nou toppie hoor meid echt iets om trots op te zijn…..

  Zich inlaat met een bezette man, ook zijn schuld natuurlijk maar saartje had moeten zeggen, flikker op joh je hebt een vrouw en kind , je hebt trouwplannne en deelt samen met mo een kleine jonge …… ..maar bende gek , die doorgesnoven afgelikte boterham boeit het allemaal niet, en duikt gewoon het nest in met dre en doet dan net als dre alsof er niks Aan de hand is, nee vinden elkaar wel leuk maar er is echt nog niks, bahbah vieze vuile leugenaars….. dat betreft passen jullie goed bij elkaar, samen zo doortrapt als wat, maar ach soeltje hoe je eraan komt zo kom je er ook van af he…… thats karma girl….. ook jij had beter moeten weten, want je hebt het nogal een paar keer zo gedaan bij getrouwde mannen, en steeds blijft soeltje alleen achter….. mmmm raar maar waar toch!?!

Geef een reactie