Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvonne neemt wraak op Andre Hazes en SarahDe afgelopen dagen hebben Andre Hazes en Sarah hun imago compleet kapot gemaakt. De leugens over waarom ze naar een afkickkliniek zijn gegaan in Spanje waren de druppel voor vele fans.

De bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer kwam als eerste met het nieuws dat Sarah onderweg was naar haar oude afkickkliniek in Spanje waar ze 2 jaar geleden ook al zat om van de drank en drugs af te kicken.

Yvonne kreeg de wind van voren toen ze dit nieuws bekend maakte. Eerst stuurde Andre Hazes haar een boos bericht en daarna beweerde de familie van Sarah ook dat er niets klopt van wat Yvonne beweerde. De familie van Sarah zei namelijk dat Sarah naar de kliniek is om met de media te leren omgaan. En volgens het management zit Andre in de kliniek wegens zijn burn-out.

Dit schoot Yvonne in het verkeerde keelgat. Yvonne werd namelijk verguist, omdat ze zou liegen maar achteraf blijkt toch dat ze de waarheid sprak. Yvonne heeft vandaag dan ook op Instagram laten weten dat ze nog meer bewijs aan het verzamelen is om te laten zien dat Sarah en Andre in de kliniek zitten voor hun drank en drugsverslaving.

Yvonne vind het namelijk niet kunnen dat ze als leugenaar werd uitgemaakt in Shownieuws en RTL Boulevard en door Andre Hazes zelf. In shownieuws werd er zelfs geopperd dat Andre maar een rechtszaak moest starten tegen Yvonne. Uiteindelijk heeft Andre dit natuurlijk niet gedaan, omdat hij weet dat Yvonne gelijk had.

En nadat het management van Andre liet weten dat Andre een burn-out heeft en ook naar de kliniek in Spanje ging namen Shownieuws en RTL Boulevard opeens een hele ander mening aan. Toen vonden ze het verhaal opeens een beetje vreemd worden en kwamen ze tot de conclusie dat Andre en Sarah daar waarschijnlijk aan het afkicken zijn van de drank en drugs.

61 Reacties

 1. Ria van der Ham

  Eenmaal verslaafd dan komt het steeds terug. Vooral als je niet sterk bent.

  • Fa58

   Als je 2 en een half jaar geleden afgekickt was, wilt niet zeggen dat je niet meer zal gebruiken. Ik heb mensen gekend die al na twee of drie jaar nog niet helemaal afgekickt zijn. Die alweer zijn gebruiken.

  • Me

   Me,
   Als je goede ouder bent, laat je dit niet gebeuren, de ouders saranhup hebben hieraan meegewerkt, vader die niet haar eigen papa is , lekker dronken , moeder doet ook mee, rachel, sorry die spoort niet nu sara beste, kan je toch raden dat dat na enkele maanden over is, dit iets van hoog van de toren en diep zakken, zelf gezocht, totaal geen medelijden de ouders hebben hier aan meegedaan

   • Deborah

    Me, Jij durft iets te zeggen over o.a. de ouders van Sarah?
    Monique dronken op een feestje en kotst de hele boel onder, schoffeert de juf van kleine Dré, zet haar buurvrouw openlijk voor schut, deelt een vieze sneer uit naar André en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Dit is de moeder die verantwoordelijk is voor de opvoeding van Kleine Dré. Het lijkt mij verstandiger in het vervolg eerst na te denken voor je iets zegt hierover en dat geldt ook voor Lydia en Jean (waarschijnlijk dezelfde persoon)

    • Deborah jij ben een zielig figuur zeg hoe kan of durf je eigenlijk Monique te vergelijken met zo’n coke snuiver!!! Zou zelf ook maar eens goed nadenken voor je er wat op zet … Of behoor je tot die asociale family’s

    • Mar

     Als ze er openlijk vooruit gekomen waren dat ze verslaafd zijn hadden ze al dat gezeik niet gehad. Maar dat liegen en bedriegen en graag in de belangstelling willen staan is gewoon funest. En zie dat maar te veranderen. Zijn liefde is er al weer mee bezig . Verslaving is een onzekerheid over jezelf, en zie, de eerste foto is alweer naar buiten gebracht. Dommer dan dom. Dat wordt helemaal niets.

    • Jettie

     Deborah is incognito Rachel da’s duidelijk. Zielig mens steek eens handen in eigen boezem, met je harteloze gedrag.

   • Maria

    Daar ben ik het niet mee eens. Het is makkelijk om de ouders de schuld te geven,maar als je kind niet wilt meewerken,en instancies bevestigen dit ook,dan fdoe je niks meer als ouder. Dus oordeel niet,als je dit zelf niet hebt meegemaakt.

  • Michael

   Rtl niet zijn stelletje schijtbakken.bak om te kotsen van die lui daar

 2. Don

  Het is een copy van zijn vader op en af.. Drank drugs enz … En nog een grote fout hij blijft maar op het succes van zijn vader doorgaan… Hier gaat hij op vastlopen hij moet zelf met nieuw materiaal komen zoals het nummer leef…

 3. Ikke

  Wat een zielig stel zeg! En dan blijkt maar weer dat Hazes jr echt maar 3 hersencellen heeft om met die junkie iets te beginnen, terwijl je een klassebak thuis had zitten! Tjonge jonge jonge die gast loopt continu zijn verkeerde kop achterna! Erg dom en verslavensgevoelig!!!

  • Kitty

   Klassebak hahahaha Monique had zich rijk gerekend als zij met Hazes getrouwd was zou ze levensverzekering kennen afsluiten voor paar miljoen dan was ze rijk geweest daarom ging ze met André als ie vuilnisman geweest was ging ze niet met hem dus wie is Golddigger parasiet kamploeder Westenberg toch wat ze is

   • Wen

    Weet het niet hoor maar dit gaat over Sarah.

   • Tjm

    Laat mensen hun eigen leven leiden.
    Die Yvonne Coldeweijer heeft niets anders te doen. Als dit werk wordt genoemd. Een bericht is genoeg, maar deze mensen lastig vallen met continue te volgen en ze kapot willen maken om haar eigen portemonee te vullen. Hoe voel je jezelf Yvonne. Dat jij s’nacht kan slapen. Jiu zouden ze moeten achtervolgen tot dat je jankt Ga over jezelf berichten schrijven hoe goed jij wel niet bent. Misselijk makend mens

    • Ien

     Zo is het , dat gebemoei , iederen weet het wel , kijk allemaal naar je zelf , en denk dan wat je zelf moet veranderen bah

   • Kitty je ben een triest figuur hè, zou eerst maar eens goed lezen over wie het gaat in ieder geval niet over de mooie Monique maar over die 2 ordinaire kleuters !!!

   • Ria

    He Kitty het gaat hier over junk sara en niet over Monique dus aso houdt je mond of blijf bij de les

   • Jean

    Wat een stom verhaal! Monique verdiend haar eigen geld!

   • Ghj

    Schande wat je er uit gooit ,kijk naar je eigen ,en bemoei je met jou eigen shit ,
    loeder

   • Jettie

    Scheldende tokkie Kitty heeft zo’n haat naar mooie vrouwen.
    En doet niks anders dan haar haat & ellende op groffe wijze te uiten.
    Duidelijk een heel laag IQ, heb gewoon medelijden met zo’n zielig iemand.

   • Ria

    Waarom laten jullie dus iedereen dit stel niet eens een tijdje met rust er zijn veel ergere dingen om over te zeuren bv het zooitje dat ons geld verbrast in deze regering of te wel de schurken in den haag . Yvonne ga daar eens een onderzoek naar doen

   • Belinda

    Kitty jij bent net zo ordinair als die vieze goedkope Sarah.

   • Anoniem

    Sara is de golddigger moet optijd haar silicone lijf laten bijspuiten ,monique heeft die verslaafde niet nodig erg voor die kleine dre dat hij dit moet mee maken en dit door miss silicone hebben hun zelf gezocht met maar in de media willen staan anders leven hun niet

  • Fatime

   Ikke ik ben helemaal eens met u. Haar ouders logen zelfs anders mag flapdrol zijn kind niet meer zien

  • henry

   Ik begrijp niet , dat meneertje zoveel aandacht krijgt , kan je nagaan half nederland smult ervan , ik denk dat zowat 80% van NL bevolking hersenloos is .

  • Dorien

   Ikke, maar niet al te snel oordelen over iemands hersencellen, want jouw reactie is zeker geen blijk van een bovenmatige intelligentie.

  • Patricia

   Ikke, slechts 3 hersencellen voor meerdere koppen is echt weinig ja! 🤣

  • Andre is met levens ervaring bezig.die zal hij nodig hebben.om te groeien in zijn geest.door een oudere vrouw of vrouwen.die trots zijn op jong.kan dat niet.Wel eng om zo door een mevr yvonne.die een hetze schrijft.zo beklad te worden.akelig figuur dat mens.om zo te willen leven.en Wie is zij nu wel.

 4. Fre

  Wel goed dat ze er aan willen werken om van de drugs en drank af te blijven. Hoewel ik het voor Andre weggegooid geld vind, die is net als zn vader dus zal echt zn biertje niet laten staan.

  • debby

   We oordelen en veroordelen maar ieder woord hieraan is voor hun media!!laat ze leven zoals hun willen trekken aan een dood paard is iets waar je nooit aan moet beginnen.

  • Geert

   Kitty volgens mij heb jij echt maar 1 hersencel

 5. Emzy

  Wat een trieste reacties toch weer. Laat iedereen toch eens met rust. Waarom maakt iedereen zich zo druk om wat zij doen. Bij de gewone Nederlander eindigen en beginnen relaties ook zoals bij Andre, maar omdat hij bekend is wordt er zo’n drama van gemaakt. Monique leek mij ook leuker, maar dat is toch niet aan ons om daar wat van te vinden. Als hij gelukkig is met deze meid is dat toch zijn keuze. Laat iedereen gewoon in zijn/haar waarde en maak je lekker druk om dingen die er echt toe doen

 6. Fre voor haar niet dan!! is niet de eerste x dat Duck face daar zit en zal ook niet de laatste x zijn…

  • Fatime

   Nou snap ik Monique volledig waarom ze haar kind niet in de buurt van dik lip junk wil hebben. Geef Monique helemaal gelijk. Ik zou mijn kind ook niet in de buurt van zo’n coke verslaafde willen hebben

 7. Klazina

  Kitty, ben jij Sarah vanuit Spanje?

  • Sandra

   Zag moeder Hazes, Andre alleen gelukkig wanneer hij weer aan de drugs was dan? Moeder Hazes kon aan zijn ogen zien dat ze haar gelukkige zoon weer terug had sinds Sarah in beeld kwam.. Een treurig gebeuren daar.

   • Monique

    Andre Hazes had gewoon bij Monique moeten blijven zij hield hem op het rechte pad ook al vond Andre van niet zij steunde hem overal in

 8. Fatime

  Ikke ik ben helemaal eens met u. Haar ouders logen zelfs anders mag flapdrol zijn kind niet meer zien

  • Kitty let een beetje op je woorden, met kamploeder. Waar slaat dat op. Nou laat Monique maar lopen, die verdient haar eigen geld. Daar heeft ze andre Hazes niet voor nodig. En laat Sara nog maar eens zien of ze ook zo mooi op die leeftijd is. En Monique is een klasse vrouw. Dus ga hier niet schelden van kamperloeder. Je bent zeker nog nooit op het kamp geweest.

 9. Jean

  Snap niet dat je als ouder trots kan zijn als je jonge dochter, die het al moeilijk heeft gehad. Met zo iemand als André om laat gaan! Zegt ook wel genoeg!! Lijken wel verwende pubers samen!

 10. Jean vlak haar niet uit he ze is net zo rot miss nog wel rotter ,om relatie’s naar de klote te helpen om er zelf wijzer van te worden…nou hoop dat ze zooooo hard op plaat ga en niks meer heb ,ja ze heb al niks profiteert op andere….ze is niks en zal nooit wat worden ook 🤮🤮

 11. Truus

  Waarom laten ze die 2 niet met rust? Het is net opgejaagd wild treurig om de mensen kapot te maken die Yvonne is een flinke roddeltante

 12. Jacqueline

  Mensen laat ieder in zijn eigen waarde. Jullie geven hen voer om te reageren, als ieder voor zijn eigen deur veegt hebben we genoeg te doen

 13. arnold

  Schandalig eigenlijk. Jarenlang plezier met elkaar gehad, goede contacten onderhouden, sommigen misschien zelfs geprofiteerd van hem en moet je nu eens zien hoe sommigen van jullie over hem praten. Blijkbaar ontbrak de chemie in hun relatie en dan krijg dingen zoals nu gebeurd zijn en daar hebben wij als buitenstaanders niet mee te maken, maar gewoon te accepteren. Niemand kent de juiste oorzaak en dan past het niet hem zo te behandelen en haar overal buiten proberen te houden.

 14. Tiny

  Ik vindt het zo zielig voor dat kleine kind,die krijgt dat ook mee ,op school.Voor de rest zoeken ze het maar uit,ze zijn volwassen.Een bezorgde Oma.

  • Sarah is jong en fris.oudere vrouwen.hebben dat niet meer.Onfris voor een jonge kerel.zijn ogen stralen van geluk bij Sarah.schijnbaar mag dat niet.zuivere straling zie je in zijn ogen.Monique was een moeder figuur.en die Bridget nog erger en ouder.geleefde figuren.

 15. Danique

  Hallo jongens en meisjes, de haat die je nu zaait, zal je zelf moeten oogsten. Dus doe je best, des te meer krijg je.

 16. Me

  Voor mij is het voornamelijk de ouders, die zijn niet goed wijs, als je dochter sober is en je ziet de vader ladderzat, is er iets los, normaal gezien moet je je dochter steunen, nee stimuleren ,foute ouders

 17. Me

  Ligt bij ouders, zij hebben dit gedrag gestimuleerd, papa sara huppelle.. zou niet willen mijn dochter, papa dronken en ze is net afgekickt, rachel heeft ook dringend hulp nodig, hoe wil je deze kinderen goed laten werken, super slecht voorbeeld

 18. Lydia

  Hoge bomen vangen veel wind.
  Met storm kunnen ze omvallen.
  Met bliksem kunnen ze geraakt worden..
  Andre is totaal de weg kwijt .
  Monique heeft hem nog willen redden..
  Helaas is dat niet gelukt.
  Sarah gaat het niet redden.
  Haar ouders moeten haar beschermen .
  Puin opruimen en weg met al die mediagek.
  Sarah afkicken en ga werken aan je toekomst.
  Andre gaat t niet worden. vrees ik.
  Ouders van Sarah grijp in.

 19. k

  Yvonne wordt zowel door RTLBoulevard als Shownieuws terecht gewezen vanwege haar leugenachtige informatie en daarom neemt zij wraak op André en Sarah. Eerlijk gezegd ontgaat mij de logica, maar is dit nu typisch Yvonne?

 20. Chris

  Wat een gejank om niks laat ze lekker hun gang gaan hebben jullie de last van waarschijnlijk heeft de helft van jullie gebruikt of nog steeds kansloos

 21. Michael

  RTL boulevard bedoel ik.bah bah bah weg ermee.

 22. Michael

  Maar goed Monique keek inderdaad waarschijnlijk alleen maar naar het geld en de roem dus misschien kunnen Kitty Monique en Sarah samen x naast elkaar gaan zitten.allemaal vieze wijven

 23. Gitty

  Kitty en Sarah zijn inderdaad vreselijke vrouwen die zullen meteen dikke vriendinnen zijn. Allebei even ordinair & respectloos.

  • Janse

   Gewoon eerlijk zijn.
   Plaats niet als je zelf verslaafd bent alle veslaafden in het verdomhoekje, door dit zo te willen verstoppen.
   Elke verslaafde heeft zijn of haar verhaal. En dat is meestal niet gebrek aan wilskracht.

   Heb lef en kom er voor voor uit, allebei! Dat maakt jullie betere mensen!

 24. Linda

  Sterkte allebei, werk aan jullie zelf.
  Er is nog zoveel anders in de wereld dan te moeten voldoen en presteren en mooi zijn,zoals je eigen lied beaamt LEEF💋

Geef een reactie