Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Isa Hoes kapot van verdrietActrice en schrijfster Isa Hoes laat op haar Instagram account weten dat ze een groot verlies moeten verwerken. Haar tante Netty is namelijk overleden.

Ze zegt er het volgende over:

“Mijn grappige, strenge, unieke en lieve tante Netty is niet meer hier”, schrijft Isa onder een paar foto’s van haar tante. Nu hopelijk weer samen met haar broer en zus, mijn moeder. De drie generaties heeft mijn moeder nauwelijks meegemaakt, ik ben blij dat Netty mijn kinderen heeft gekend…Het was altijd haar tweede vraag wanneer ze me belde: hoe gaat het nu met Merlijn, met Vlinder?”

Wij wensen Isa en haar kinderen veel sterkte toe.

  1. Heel veel sterkte met het verlies van je tante

  2. Francisca

    Heel veel sterkte met dit grote verlies🥀

Geef een reactie