Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Albert Verlinde scheldt Sonja Bakker de huid volGisteren lieten wij al weten dat Sonja Bakker op de vlucht is en niks meer van haar laat horen. Haar miljoenenimperium wat ze heeft verdiend aan de verkoop van dieetboeken blijkt allemaal plagiaat te zijn. En dan durft mevrouw Bakker haar medewerkers hier ook nog de schuld van te geven.

Albert Verlinde heeft dan ook geen medelijden met de plagiaatkoningin en gaat helemaal los.

Albert zegt er het volgende over:

“Dat is weer zo’n huiliehuilieverhaal. Ik vind het zo irritant dat de kop van het artikel is: ‘Er is een klopjacht op mij.’ Dan denk ik: sodemieter op, Sonja! Er is een klopjacht?! Mensen zijn erachter gekomen dat jij recepten overgenomen hebt zonder toestemming en bronvermelding.”

“Terwijl iedereen altijd van harte welkom was als ze weer eens een boek te promoten had. Nu hield ze haar mond. Ja, het is niet zo raar dat mensen blijven vragen hoe het zit. Dat is geen klopjacht, dat heb je over jezelf afgeroepen.”

 “Als ik nou met terugwerkende kracht een tip mag geven? Daar zat ik net op het toilet aan te denken; ik had een schijt-aan-Sonja-dag. Ik dacht: als zij nou vanaf het begin af aan had gezegd: luister, ik haal mijn inspiratie natuurlijk overal vandaan, ik ontwikkel zelf recepten en sommige dingen pas ik aan. Wat is daar mis mee?”

“Juist het feit dat ze zich zo heeft ingegraven en beweerde dat het alleen op social media was en het door een medewerker kwam… Nu ook weer in het artikel: ‘Ik dacht dat ik het lek boven had.’ Je bent het lek zelf! Je bent zó’n gat in het schip waar het door naar binnen klotst. Zeg het gewoon eerlijk, ga niet om je heen wijzen en zeg: ik heb dit stom aangepakt!”

 1. Ria van der Ham

  En dan nog haar medewerkers de schuld geven. Bah wat misselijk. Ze had bij haar eierkoeken moeten blijven.

 2. Ans Schumacher

  Helemaal eens met Albert Verlinde, ik lees nergens dat ze inzit over haar medewerkers, daar houdt de huilebalk zich niet mee bezig..

 3. Coby

  Ze heeft er goed van geprofiteerd , moet ze nou niet zielig gaan doen

  • Annie

   Zij moeten haar zo aanpakken
   Da.t zij zich zelf niet meer durf te vertonen.met de barbi kopje en stemmetje.maar de denk dat zij in haar eigen zit te lachen.heb er toch aardig wat aan overgehouden het is een stieki

 4. Nelleke

  Wat een onzin weer, zo sneu voor de kinderen.
  De optocht is toch buiten.

 5. Henkkwint@hotmail.com

  Als je zoveel tijd hebt maar niet je eigen boeken leest vordat ze uitkomen zegt genoeg. Lekker op Ibiza en andere het werk laten doen. En dan andere de schuld geven. Belachelijk.

 6. Dyan

  Ze zal wel naar Ibiza emigreren naar 1 van haar villa’s met zwembad.
  Zwemmen in het geld met sneaky gedrag.
  Ze lacht zich kapot.
  Succes met je leugens & gestoorde agressieve vriend.

Geef een reactie