Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Inbraak bij Bridget Maasland door gekke exGisteren nog ging Bridget Maasland in een podcast voor het eerst helemaal los op Andre Hazes. Bridget Maasland had nooit wat losgelaten over haar kortstondige relatie met Andre Hazes in 2019. Gisteren liet ze weten dat Andre een grote leugenaar is en erg onvolwassen. Zo loog hij in de relatie met Bridget alles bij elkaar. Tegenwoordig moet Bridget vaak lachen om het liefdesleven van Andre.

Maar Bridget liet het hier niet bij, want volgens haar zijn er veel nare dingen gebeurd toen het uit was met Andre Hazes. Zo beweerd ze zelfs dat een boze ex bij haar heeft ingebroken. Ze insinueert hiermee naar Andre die wellicht zijn peperdure verlovingsring van Bridget terug wilde hebben of haar een lesje wilde leren.

Bridget zegt er het volgende over:

“Toen het misging (…) is er zóveel gebeurd. Zoveel naars. Ik heb dreigbrieven aan mijn zoons adres gekregen, aan mijn ouders adres, aan mijn adres. Doodsbedreigingen, inbraken, vernielingen.”

Inbraken? “Ja, zelfs dat ik thuis lag ook. Er zijn heel veel nare dingen gebeurd. Ik wist natuurlijk niet of die kwamen om mijn huis leeg te roven of dat misschien een ex dacht: oh, we gaan even wat vereffenen met haar. Of dat iemand dacht: die gaan we een lesje leren.”

16 Reacties

 1. S Groenhuijzen

  Pppfff hoe oud ben je nou,…..
  Wees wijs & ga verder met je leven……
  Ben je nou nog steeds niet genezen van al je exen(dat zijn er best een hoop)

  • Mar

   Bijna bejaard. Het is gewoon lachwekkend wat die er allemaal uitkraamt. Waarom doet ze dat? Ze heeft toch een paar leuke weken gehad.

 2. Loes

  Leugenaar!!!!! Jij heb André verpest en nu hij zich niet kan verdedigen ga je liegen liegbeest ijsqueen

 3. Ria

  Andre wilde de ring terug kan hij hem aan de volgende geven……moet ook op de kleintjes letten minder werk de afgelopen corona tijd

  • Laat Andre met rust. Hij is de zanger en niet jullie.
   Jullie zijn gewoon jaloers nu hij eindelijk iemand van zijn leeftijd heeft. Toekomst is voor een eerlijke medium en niet voor een relatie, dus laat inderdaad alle exen los en neem iemand die geen bnn-er is en daar gaat het bij meesten om toch??? Jullie hebben toch nog genoten met een jongeman, de ene heeft zelfs een kind enz enz en bekendheid eraan overgehouden dus wat wil je nog meer. Het komt zo binnen, beetje instagrammen of zoiets ipv facebooken hele dagen, dus….. Sterkte of succes met het vinden van een volgende relatie met bekendheid of vul maar in

  • Els Nass

   Diep triest hoe het tegenwoordig met de bners gaat. Dan was de tv vroeger met mies bouwmans en andre van duin, wie van de drie ik kan er nog zoveel opnoemen toch veel mooier.

   • Irene

    Mies Bouwman had voordat ze trouwde met Leen Timp al een geheime affaire met hem, hij was nl getrouwd met een andere vrouw. Hoezo anders? In die tijd speelden dit soort zaken ook.

 4. Francis

  Hou toch op zielig figuur…ga verder met je leven…je zet je zelf lekker voor schut weer😂😂

 5. Petra

  Wat een gedoe om niets eigenlijk, je ex een s niet voor niets je ex hoe dan ook alleen is het soms zuur dat het met zoveel leugens (van wie dan ook) moet gaan……….en door!!

 6. Janine

  Ik wordr er zo moe van ,van dat gezeik

 7. Els Nass

  Kort samengevat Andre heeft zelf zijn leven een hel gemaakt. Vreemd gaan, nachten in het uitgaansgelegenheid en drugs met drank erbij. De fout ligt echt niet bij monique hoor.

  • Joke

   Els, je hebt oorzaak en gevolg. Vraag je dus eerst maar eens af wat de oorzaak kan zijn.

  • ikkem

   Het is irrelevant waar fout light, Monique is te oud voor hem, dat wist zij wanneer ze destijds een relatie met hem begon. Het was te verwachten dat hun relatie op een dag gaat eindigen.
   Je kan onder verschillende namen elke dag hard roepen ter verdediging van Monique maar het helpt voor geen centimeter.

 8. Kim

  Wat ben je toch zielig he..waarom nu weer les opratelen over Andre ..spijt..jalours dat die nu een prachtige mooie jonge bloem heeft…!!!!!
  Weet nig dat je zei tis achter de rug en praten niet meer over…en jahoor komt oude mevrouw
  Brigit weer om het hoekje…ga straks weer op je bankje voor aandacht🤮🤮🤮🤮
  Doe eerst maar wat aan je nek…🤣🤣🤣🤣ff rimpels wegwerke .
  En laat Andre met zijn mooie bloem met rust !!!!! Zoek een eigen leven oudje

  • Leila

   Haha mooie bloem.. 😂😂😂
   Verwelkte en verdorde brandnetel kan je haar beter noemen.
   In verrot en slecht van binnen en vol gif (drank+drug).
   Hij heeft een sterke vrouw nodig, geen labiel verslaafd meisje.

Geef een reactie