Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frans Bauer doet opvallende onthullingIn een interview laat Frans Bauer weten dat hij verslaafd is aan televisie kijken. Frans blijkt een enorme fan te zijn van het programma Temptation Island. In dit programma worden stelletjes getest of ze met heel veel verleidingen om kunnen gaan. Als dit programma wordt uitgezonden zit de hele familie Bauer op de bank erna te kijken. Frans weet er echt alles van.

Frans laat ook weten dat hij echt niet zonder tv kan. Het is echt een verslaving. Frans zegt hier het volgende over.

 “Ik kan niet zonder tv. We hebben meerdere schermen in huis. Ik kijk zelfs tv op mijn mobiel als ik geen tv in de buurt heb, zoals in bad. Ik ben altijd bang om iets te missen.”

Laatst werd Frans Bauer trouwens nog flink aangepakt door Gerard Joling en Lee Towers in de talkshow van Humberto Tan. Het monde na afloop van de uitzending zelfs uit in een heftige ruzie tussen Frans Bauer en Gerard Joling.

  1. Jolamda

    Nou Frans dan mag je nog blij zijn dat je televisie hebt ik heb al een jaar lang geen internet of tv dankzij de woningbouwvereniging in Limburg

Geef een reactie