Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek pakt Diederik Gommers aan


Gisteren was Diederik Gommers te gast in de talkshow van Eva Jinek en Eva begreep eigenlijk niet zo goed wat Diederik kwam doen. Hij had gezegd dat hij klaar was met tv-optredens en niet meer in talkshow zou aan schuiven.

Op zich best vreemd dat Eva dit zegt tegen haar gast, want het is toch echt haar eigen redactie die Diederik uitnodigt. Maar Eva voelde Diederik hier toch even over aan de tand. Het gesprek ging als volgt.

Eva:

“Diederik Gommers, welkom. Je bent net twee weken op vakantie geweest in Frankrijk. Is het jou gelukt om ergens in die twee weken te vergeten dat corona bestaat?”

Diederik:

“Ehh, niet helemaal, maar ik heb wel gemerkt dat ik toch wel een beetje afstand genomen had. De afgelopen twee dagen dat ik weer terug ben heb ik voor het eerst weer eens slecht geslapen. Dat ik dacht van: hoe gaan we nu met elkaar verder?”

Eva:

“Ik dacht dat ik jou nooit meer aan een talkshowtafel zou zien zitten. Wat is er gebeurd, Diederik? Waar is jouw vrouw die zou ingrijpen?”

Diederik:

“Nou ja, nee, absoluut. Natuurlijk hebben we al die dingen gehad, maar ik heb wel zoiets van: jongens, ik blijf doorgaan tot we klaar zijn met dat Covid. Zolang ik nog een rol kan spelen in de verduidelijking, kom ik hier.”

Eva:

“En daarna, als het echt voorbij is, dan moeten we je met iets heel anders verleiden.”

Diederik:

“Misschien is dit dan…”

Eva:

“Jouw laatste optreden.”

Overigens horen wij in de wandelgangen dat Diederik al de aandacht die hij nu krijgt, omdat hij een bn’er is geworden wel heel erg leuk vind. Hij is volgens een insider een aandachtsgek en vol van zichzelf dat hij geen enkel uitnodiging van een talkshow zou afslaan.


 1. E.J

  Wat flauw om iemand zo te vernederen. Deze man heeft veel gedaan en goede tips gegeven. En ja, daarom was hij veel op tv!
  Wat een flauwe reacties ook van Jinek!

  • Doekoe doekoe

   Inkoppertje voorzien
   Goedkoop scoren.
   Gasten moesten haar laten bedelen om te komen

  • Immy van de Bunt

   Hrlemaal mee eens !! trouwens ook bijzonder dat er in de talkshow nooit over gepraat wordt , dat RTL een samenwerkingsverband heeft met min v volksgez ondheid. worden daar waarschijnlijk voor betaald!! en daarom ook zoveel eenzijdige aandacht!!

   • Arie van klaveren

    Toen ze hem nodig had was hij goed genoeg , nu wil ze scoren op een manier die alleen zij kan bedenken. Einde tijdperk van jinek. Ze gaat steeds gekker met gasten om. Ze vind ze zelf erg goed.

  • Hallo Mensen, Deze Mevr: Jinek moet van de TV af, om iemand zo te beledigen, (waardeloos ) dit is niet de eerste blunder , dus zo snel mogelijk
   van de BUIS af, en weg wezen.

 2. Dat een vakvrouw deze vragen stelt aan Diederik Gommers. Niet te geloven om op die manier met elkaar om te gaan. Schaam je!

Plaats reactie