Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tenenkrommend slecht interview bij Op1


Thijs Römer vindt dat Op1 presentatrice Nadia Moussaid excuses moet maken voor het interview dat ze gisteren in Op1 hield met cartoonist Ruben Oppenheimer. “Dat was een treinramp van een interview,” aldus Thijs Römer.

Gisteren was cartoonist Ruben Oppenheimer te gast bij Op1 om te vertellen over een spotprent die hij had gemaakt waarop te zien was dat Sigrid Kaag zittend op een bezem op de Twin Towers afkoerst met daarop het hoofd van Mark Rutte.

Presentatrice Nadia Moussaid probeerde de cartoonist op de pijnbank te leggen door veel kritiek te geven op de spotprent. Het bleek één van de meest pijnlijkste en slechtste interviews die ooit bij de talkshow Op1 te zien waren.

Presentatrice Nadia Moussaid liet de cartoonist amper uitpraten, stelde continue dezelfde soort vragen en was op een gegeven moment helemaal de weg kwijt tot ongenoegen van de cartoonist.

Hieronder kun je een klein stukje van het interview terugkijken.


  1. Tenenkrommend interview. Geen respect voor de gast.

Plaats reactie