Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rob Kemps volledig afgekraakt door mannen VI


Presentator Rob Kemps het nieuwe pareltje van John de Mol presenteerde met veel succes het nieuwe programma The Wheel op SBS6. De kijkcijfers waren ontzettend goed en Rob Kemps ook wel bekend als Snollebolleke was heel blij met zijn presentatie debuut.

Maar de mannen van het programma Veronica Inside dachten daar gisteren anders over. Rob Kemps werd door Rene van der Gijp en Johan Derksen namelijk volledig afgekraakt. Ze vonden vooral dat hij overdreven vaak schreeuwde en de kandidaten als een stelletje debielen behandelden.

Bekijk het filmpje van Rene en Johan over Rob hieronder.


 1. E.J

  Altijd commentaar op iedereen! Deze 3 vreselijke kerels moeten eens naar zichzelf kijken! Weg met V1

 2. E.J

  Wat een speenvarken die van der Gijp. Kijk maar eens in de spiegel voordat je commentaar op anderen levert! Gewoon jaloers!

 3. Het is gewoon een enthousiaste man. Mag dat ook al niet meer? Alleen dat afzeiken van René en Johan is goed zeker. Ze hebben er in ieder geval wel hun beroep van gemaakt. Dan ga je echt tevreden slapen.

 4. Cisca

  Helemaal eens met alle hierboven gegeven commentaren. En dat meen ik dus echt !!! Ik snap niet dat er nog mensen zijn die hier naar kijken. Rare misselijk makende mannetjes.

 5. Lenny verhagen

  Rene heeft helemaal gelijk
  Je wordt moe van dat geschreeuw van rob kemps

Plaats reactie