Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zit Marco Borsato in zware problemen!?Volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer zit Marco Borsato in zware problemen. Wat deze problemen exact zijn wil Yvonne nog niet zeggen, omdat ze zo extreem erg zijn.

Maar niet alleen Yvonne beweerd dit. Er zijn namelijk ook een aantal andere bn’ers die beweren dat een coach van een talentenjacht op de tv in zware problemen zit.

Zo is BNNVARA presentator Tim Hofman voor zijn online programma BOOS opzoek naar mensen die iets kunnen vertellen over ”bepaalde erge ongeregeldheden” die bij een talentenjacht gebeurd zijn. Hij houdt het cryptische omdat hij eerst genoeg bewijs wil verzamelen.

Dennis Schouten en Jan Roos beweren zelfs dat er hele erge dingen zijn gebeurd waardoor deze ‘coach’ in de gevangenis kan belanden. Toen Dennis dit vertelde in hun programma Roddelpraat op Youtube grapte Jan Roos er liedjes van Marco Borsato tussendoor. Waarbij de heren dus insinueren dat het om Marco gaat.

Wat denken jullie dat Marco gedaan heeft?

Hieronder het bericht dat Yvonne plaatste over Marco en daaronder de oproep van Tim Hofman.

23 Reacties

 1. Truus

  Die Yvonne moet gewoon naar een goede GGZ instelling gaan, ff weer de schroefjes laten aandraaien. Misschien dat haar ex Ben Saunders haar misschien nog een corrigerende tik wilt geven, liefst met een knuppel? Dat mens is zoo ziek in haar kop, ik zou haar haast een ziekte willen toewensen.

  • Jaap

   Die GGZ-instelling ken jij duidelijk heel goed, met je kortzinnige domme reacties vol haat.

   • Wat ik jammer vindt moet je nu door blijven graven? Doe dan eerder je muil open over dit onderwerp. Iederen heeft onlangs de mogelijkheid gehad,had dan gelijk de lucht geklaard. Stelletje zeikers!!

  • Jettie

   Nou Truus dan kan ze met jou mee naar de GGZ aan jou zit wel een steekje of wat los.

  • Listig

   Je hebt helemaal gelijk dat mens is gek en maakt iedereen gek jammer

   • Diane

    Ik heb haar nooit op een leugen kunnen betrappen en Marco op meerdere. Het is en blijft een viespeuk. Het zal je vader zijn..ik zou mijn achternaam gelijk veranderen.

  • De mier

   En jij spoort wel met je knuppel…?
   Yvonne kondigt dit niet aan als ze niet 100% zeker is van deze zaak. Hij is ook met Maan geweest toen zij 17 en hij 47 was dus heilig is hij zeker niet. Tip; richt je woede op de mensen die écht fout zijn✌🏽

  • S Groenhuijzen

   Truus jij bent volgens mij je hele gereedschapskist kwijt,
   Ga die eens opzoeken & ga gelijk zelf een GGZ instelling zoeken,voordat je mensen iets toewenst,jou leven=volgens mij dieptriest,want uit jou bek komt geen zinnig woord…..ga je schamen.

  • M

   Wat een intelligente reactie meis 🤢🤮🙈🤘

  • Annemiek

   Uw schroeven bent u allang kwijt! Verloren in een GGZ instelling for sure 😨😨

 2. Estelle

  Heftig hè Truus de waarheid!!!😂😂😂😂 Jij verdedigt altijd alle vreemdgangers en aanhang.
  De waarheid komt wel boven zoals elke keer, dan zal jij wel een toontje lager zingen, jij scheldende tokkie.
  Marco is een viezerik

  • Truus

   Nee hoor, ik verdedig niemand. En als Marco Borsato vieze dingen heeft gedaan, dan moet die zeker voor gestraft worden. Maar die Yvonne heeft gewoon een tik in de zender. Die is zo obsessief bezig om maar bekend te worden, qua gezicht zal ze wel de zelfde botox behandeling als van Soelen hebben ondergaan. Kijk haar duckface lippen maar. En de rest van haar kop wat zo fake is. Snap niet dat jullie zo’n mafkees verdedigen.

 3. Lynda

  Die Yvonne, gaat flink over de grens heen.
  Kan wat mij betreft, naast die Rochel gaan zitten in een psychiatrische instellingen.

 4. Francis

  Wat is het toch één misselijk mens. Alles en iedereen moet kapot gemaakt worden. Heeft ze geen leven, of misschien haar zielig leventje eens overhoop halen. Hoop dat ze snel zelf eens aan de beurt komt.

 5. Kitty

  Dan moeten ze dat niet via een tv programma of YouTube kanaal regelen maar als Marco vieze dingen heeft gedaan dan hadden ze naar de politie moeten stappen of is Yvonne de aandachttrekker smerig mormel tegenwoordig ook politie agente dat is pas een smerig beest ba ba ik geef Truus 1000% gelijk die mot gewoon naar een zwakzinnigeninstelling daar ken ze wel geholpen worden

  • M

   Hup naar Nederlandse les jij.

  • Desirée

   Kan ze jou en Truus meteen meenemen, 3 gekken op een stokje!

  • Hetty

   Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.
   Mensen, ik keur totaal niet goed wat Marco heeft gedaan. Zal hem ook niet verdedigen.
   Maar laten we niet te snel oordelen en veroordelen op “eventuele” meer misstappen en het aan de professionals overlaten. Alle aannames (nog niet bewezen) misstappen schaden de familie nog meer. Marco is bekend onder ons. Zoveel “niet bekenden” die rustig door kunnen gaan ….
   Maak mensen niet verder kapot. Er is er maar één verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag en dat is de mens zelf. Hij/zij zal op de blaren moeten zitten en verantwoording af moeten leggen aan de mensen die door zijn/haar toedoen diep gekwetst zijn.
   Ik spreek nu in zijn algemeenheid.

 6. Heeft Yvonne niets anders te doen? Of wil ze dat haar leven eens door de mangel gaat! Ze verspreidt zoveel en waarom? Het beste is om haar niet meer te volgen, ze verdient er best wel veel aan, jammer . Ik heb haar 2x gevolgd, wat een agressie komt er bij haar naar voren. Mankeert niets aan haar eigen leven? Heb haar in de ban gedaan. Doeg Yvonne ga eens echt werken!!!

 7. Annie

  Maar ik ben niet zo Yvonne.
  Maar het zal zo maar waar kunnen zijn Margo is niet zo lieverdje
  Hoor Achter de schermen. ik kan hem van Alkmaar .van daar ik ook wel wat geweest
  Goed.gemaakt met Leontien dat kwam voor hem ook te goede .

 8. Annemiek

  Huh? Nu in leesbaar Nederlands!

 9. Babapapa

  Ken heel die yvonne niet, mareh wat ik er van hoor slimme meid, goed bezig wil zo me geld ook wel verdienen.
  Wat betreft Marco, tja we zijn nu eenmaal mensen en mensen maken fouten, de vraag is alleen, hoe ga je daar mee om…

 10. Truus jij bent echt niet lekker!
  Wat naïef en dom kom je over bij mij.

Geef een reactie