Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes en Sarah woedend op Yvonne


De bom is ontploft tussen Andre Hazes en de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer. Gisteren beweerde Yvonne namelijk dat Sarah alleen naar Alicante was gevlogen om weer af te kicken van de drugs.

Dit schoot bij Andre Hazes in het verkeerde keelgat. Hij stuurde Yvonne een prive bericht en eiste dat Yvonne deze valse beweringen verwijderd. Yvonne gaat dit niet doen en zegt dat als het niet zo was dat Sarah ging afkicken Andre dat ook kon ontkrachten en dat doet hij niet.

Verder is het vreemde hier ook nog aan dat het management heeft gezegd dat Sarah alleen naar Alicante is gegaan om tot rust te komen en om te leren omgaan met de media. Het schijnt wel dat Sarah in dezelfde kliniek zit als waar ze 1,5 jaar geleden is afgekickt, maar nu dus om te leren omgaan met de media!? Klinkt heel vreemd.

Hieronder het bericht wat Yvonne plaatste en daaronder het bericht wat Andre Hazes naar Yvonne stuurde.


59 Reacties

 1. Onbekend

  Ha ha nou ze is echt wel af aan het kicken
  Want je kan hier ook aan de media aandacht werken maar wat wil je als je vriend gebruikt en steeds ruzie hebt
  Dus karma he

 2. Karin

  Wat ben jij toch een verschrikkelijk wijf (ander woord heb ik even niet) om zonder enige aanwijzing een dergelijk bericht te plaatsen in de wetenschap dat je daarmee veel mensen op hun hart trapt. Ik heb al vaker mensen op een heel laag niveau zien zitten, maar van jou zie ik werkelijk niets, omdat jij lager zit dan wat ik ooit meegemaakt heb. Voor mij heb jij als mens geen enkel bestaansrecht.

  • Jolanda

   Wat een overdreven reactie Karin zelf ook toe aan een therapie-sessie ??

   • Karin

    Jolanda en Hilly, jullie zijn toch dezelfde: ik ben geen familie, maar lees jij haar bericht, dat van André en dan mijn bericht nog maar eens, laat de inhoud goed tot je doordringen en vertel mij dan maar eens wat het overdrevene van mijn reactie is, waarbij ik er van uit ga, dat wij als fatsoenlijke mensen onze mening geven.

   • Onbekend

    Wat een verschrikkelijke reacties kijk eerst of je eigen leven perfect is zo niet hou dan deze zinloze reacties voor je

  • Hilly

   Karin, familie van Sarah/André? Met je extreme reactie. 😂😂😂

  • Jean

   Maar ze zit er niet vaak naast!

  • P

   Ik vraag me echt af of jullie geen eigen leven hebben… De hele dag andre hazes en vriendin en moeder afzeiken. Jaloers ofzo? Pff ik moest reageren op al dit gedoe. Laat iedereen z’n eigen leven leiden. Wij weten namelijk niet hoe iets is want we zijn er niet bij

  • P

   Goed gezegd! Helemaal mee eens

 3. Fatime

  Het is hun schuld hoor. Hij ging vreemd met Sarah en nu hangt ze de slachtoffer uit. Wordt volwassen verwend nest. Hij steunt niet eens zijn ex en zoontje wel een golddigger die al zijn aandacht en geld wil

  • Julia Knol

   Heb zijn ex en zijn zoontje zo slecht? Gaan ze naar voedsel bank? Is André dé enige die fout hebben gemaakt in Nederland, laten rusten ga wat anders doen, ik ben niks van Sarah, ik heb niks tegen Monique, MO en Dré Red prima, laat die jongens met Rust A. U. B

   • Tino

    Goed voor een zoontje zoontje gaar niet om geld.
    Maar juist om liefde geven, tijd maken en
    een groot deel van de opvoeding op je nemen!!!
    Gelukkig heeft dat jochie een fantastische liefdevolle moeder.

 4. E.J

  Toch logisch dat er zo gedacht word! Afkicken van de media in een afkickkliniek. Klinkt erg ongeloofwaardig. Geef nu maar toe dat jullie allebei gebruiken. En dat Sarah weer gebruikt heeft ze te danken aan haar ‘ lieve’ vriendje!
  Wanneer houd deze soap eens op? Gewoon een stel kleuters die twee!👎👎👎👎

  • karel

   E.J., wanneer deze soap ophoudt? Zodra jij en de jouwen stoppen met reageren op alles wat o.a. die smerige Yvonne hier schrijft. Je hebt het zelf in de hand, maar dat had je noch niet door. Vandaar mijn tip.

 5. Lynda

  Gepest???
  Dan weet ze nu hoe Monique zich moet hebben gevoeld.

  • Lis

   Meisje zegt André zelf! Niks eens nog en alles delen op internet.

   • Kaat

    Hallo levenloze azijn pissers
    Ga iets nuttigs doen en laat die gelukkige mensen met rust zie niemand in armoede leven en zie een heel gelukkig kind en als jullie echt geïnteresseerd zijn in Andre en Sarah zien jullie niet meer als 2 intens gelukkige mensen en als ik naar Monique kijkt zie ik precies het zelfde dus hou op met dat misselijk makende gezeik en ga verder met waarschijnlijk je eigen verrotte leventje

  • Ric

   My deepest respect to you Monique and Yvonne. Waarheid is zwaar als je als een kleuter lieg. Geeft deze op geblazen kleuters geen aandacht meer.

   • Samira

    Hahaha KAAT, je heb 100% gelijk, mooi verwoord, leven en laten leven, snap al die jaloerse bemoeienis niet

    🐒💨💨💨💨

 6. Fatime

  Het is werkelijk haar schuld dat ze zo wordt uitgekotst hoor. Had ze niet achter iemand moeten aanrennen als een mopshondje die al een relatie heeft. Ze dook met alle plezier met André Hazes jr in bed zonder bij na te denken dat ze wordt niet gewaardeerd nadat ze zijn gezin verwoest heeft

  • Sandy

   Jaaaaa Sarah zo voelt pesten nou.. wat jij zelf al tijdenlang met Mo doet.
   En hoe voelt dat?????
   Vreselijke aandachtsjunk, ga daar maar eens van afkicken.

  • Ilse

   Fatime, als er in een relatie sprake is van wederzijdse liefde, respect en vertrouwen, houdt zo’n relatie stand. Als deze elementen er niet of onvoldoende aanwezig zijn, loop je op den duur de kans dat deze relatie ophoudt te bestaan. En van zoiets kan je een buitenstaander niet de schuld geven. Denk daar maar eens over na.

 7. Goed zo Yvonne laat je niet de les lezen door de grootste leugenaar ,tuurlijk is ze aan het afkicken ze is er nog nooit van af geweest…. Dit zeggen ze alleen maar omdat dan de kleine man helemaal niet meer mag komen!!! Want ja wie wil ze kind nou bij verslaafde achter laten niemand toch … Praatjes maker is het die Hazes snotkokers allebei 🤮🤮🤮🤮

  • Ingrid

   ONBEKEND, gut, gut er is een fout gemaakt in jullie clubje, want er zijn er nu 3 die onder dezelfde naam schrijven. 3 verhalen met zo weinig inhoud, dat het niet de moeite waard is daar iets van te zeggen. Voortaan beter afstemmen.

 8. Haha ze wilde dit toch zo graag aandacht,maar had natuurlijk nooit gedacht dat iedereen een bloedhekel aan der kreeg met dat zielige gedoe om Monique met alles na te doen!!!ze zeggen altijd je krijg wat je toekomt dus dat🤣🤣…nee met liegen en bedriegen kom je niet ver,2 druppels water Roggel daarom vind ze je zo leuk 😂😂

 9. Maria

  Die sarah weet nu ook eens hoe Monique zich voelt.En dan nu zielig gaan doen terwijl ze steeds commentaar hebben op Monique .Die sarah gaat niet voor niks naar spanje!! En profiteerd alleen maar van Andre zijn centjes.Het is een zielig hoopje mens.Zonder Andre was en is die opblaaspop sarah 3 x niks!!En yvonne is achter de waarheid gekomen.En dat kan madam sarah niet zetten!!!

  • Christina

   Oh, Maria, zou jij mij dan even kunnen vertellen wat de waarheid is? Zelf denk ik dat André beter op de hoogte is, dus vertel jij mee eens waar jij je informatie vandaan hebt waarmee jij denkt het tegendeel te kunnen bewijzen. Ben erg benieuwd

  • Jordi

   Wat is nu de waarheid en wat waarheid betreft ,waar bemoeit Yvonne zich mee.
   Heeft ze geen eigen leven,?
   Waarom iemand de grond inboren ,ben je zelf zo leuk mens?

 10. Elske

  All voordat het blauwe vinkje achter haar naam stond op Instagram, had ze zelf al eronder gezet: bekende persoon… Nu is het blauwe geverifieerde vinkje er en nu gaan huilen hoe je met alle aandacht om moet gaan… Ja dit. Had je kunnen weten….

  • Toverheks

   Jeetje wat een walgelijke reacties zeg, en nee ik ben geen familie of fan, laat iedereen lekker in zn waarde, als je ze zo irritant/dom/ verslaafd aan ik weet niet allemaal vind lees je er toch niks over, de stukjes die Yvonne plaatst zijn het lezen en je tijd zeker niet waard.

 11. arnold

  Yvonne, de overtreffende trap van laag is: laag, lager, laagst, maar het wordt hoog tijd dat er een categorie bijkomt, want daarin hoor jij thuis als het gaat om niveau. Het is toch werkelijk schokkend dat jij durft te beweren dat Sarah is opgenomen in een afkickkliniek, terwijl hiervoor geen enkel bewijs bestaat. Daarbij wijs jij haar omgeving (André, ouders van Sarah, zusje etc.) aan als de schuldigen van haar terugval omdat, volgens jouw lezing, dezen ook niet clean zijn. Als dan de direct betrokkene, André in dit geval, jou er op een fatsoenlijke manier op wijst dat er van opname in een kliniek geen sprake is en jou vriendelijk verzoekt dit bericht te verwijderen, toon jij een totale minachting voor dit gegeven en wijst zijn verzoek af. Op zijn minst had jij hierover met hem in gesprek kunnen gaan, dan had je tenminste geweten hoe het zit. Ik heb je al eerder geschreven dat jij na je lagere school tijd bent blijven hangen in je ontwikkeling omdat jij waarschijnlijk iets mist wat je nodig hebt om jezelf te ontplooien , want hoe dom kun je zijn. Verder is jouw denigrerende manier over hoe jij Sarah (sarasoel noem jij haar) aanspreekt, stuitend. Maar ja, je moet over enig fatsoen beschikken om te weten dat, als je iemand aanspreekt, dit met zijn eigen naam doet. Dus ook hier kom je nogal wat te kort. Verder hoop ik 1 ding: als het mogelijk is dat jij binnenkort juridisch aan de hoogste boom hangt.

  • Toon

   Naïeve Arnold!!!!
   Andre liegt toch telkens weer.
   Natuurlijk gelooft niemand hem meer.
   Grappige is rechtzaak verlies hij.
   Bewijs mediatraining-kliniek hebben ze niet.
   Waarheid afkickkliniek komt wel uit alsnog!
   Jij bent wel heel laag gezonken.
   Als hij vreemdgaan, pesten, liegen van a&s okay vindt.
   Blijkbaar ook geen waarden en normen.

 12. nickie

  Die yvon moet eens in een kliniek gaan. laat mensen toch eens met rust. walgelijk mens ben je. levens kapot maken bah

  • Corrie

   Nickie die mensen zijn verslaafd aan aandacht en willen niet met rust gelaten worden. Snap je dat nou echt niet?
   Zij zit in kliniek voor verslaving met als smoes voor mediatraining.
   Deze pestkoppen hebben alles aan hunzelf te danken.

 13. Ilse

  Fatime, als er in een relatie sprake is van wederzijdse liefde, respect en vertrouwen, houdt zo’n relatie stand. Als deze elementen er niet of onvoldoende aanwezig zijn, loop je op den duur de kans dat deze relatie ophoudt te bestaan. En van zoiets kan je een buitenstaander niet de schuld geven. Denk daar maar eens over na.

  • Francien

   @Ilse..Heb je nou echt onder een rots gelegen??
   Relatie ging uit al meermaals door vreemdgaan van die kwal.
   Zal ie altijd blijven doen, hoe fijn of niet fijn een relatie is.
   Hij is een smeerlap. En Sarah heeft al 2 gezinnen kapot gemaakt, zoals iedereen inmiddels bekend is.
   Geluk kan je niet op andermans ongeluk bouwen.

   • Ilse

    Zo beste Francien, jij wil dus ook even iets zeggen! Toen de relatie op een dieptepunt zat, heeft hij iets gehad met Bridget
    en gaf hij hiermee een duidelijk signaal af. Kennelijk is dat niet goed opgepakt , want begin dit jaar kwam de breuk en ontmoette hij de single Sarah. Geef jij nog maar eens aan met wie hij nog meer een affaire heeft gehad, want ik ben graag op de hoogte. En Sarah is geen vrouw die zelf initiatieven hoeft te nemen, ze is in menig opzicht een aantrekkelijke vrouw en de mannen komen wel op haar af.

 14. Fatime

  Nou spuug lelijke barbiepop nu weet je hoe echt Monique zich voelt nadat je haar zo liep te pesten en te treiteren. Eigen schuld dat je nu zelf wordt gepest. Eerst loop je de moeder van je stiefkind te pesten en nu je zelf gepest wordt is het heel erg. Wordt eens volwassen en stop eens zelf met andere pesten. Dus speel de slachtoffer niet want dat ben je niet. Je hebt het zelf nagemaakt. Had niet in bed gedoken met iemand die al een gezin heeft omdat je bekend wil worden. Je bent bekend en nu hang je de slachtoffer uit.

  • Maria

   André Hazes heeft het er zelf naar gemaakt dat ze zo doen tegen Shara.
   Hij vraag Monique ten huwelijk en vervolgens dump hij haar voor een barbiepop vind je het dan niet gek dat de mensen zo gaan doen. Monique doet het goed met haar zoontje dre.Soms word er wel raare dingen gezecht dat ze naar de voedselbank moet ik denk echt niet dat ze dat nodig heb zij red zich wel.Maar het blijf gewoon lullig hoe hij haar gedumpt heb.Ze moeten ook niet teveel op sosial media zetten dan krijg je al die verhalen dan weet je dat ze dan di gen gaan zeggen.En Sarah is daar niet tegen opgewassen en dan moet ze zo nodig naar Spanje ja André betaald toch wel terwijl je hier ook in therapie kan gaan.Van mij een tip zet niet teveel op sociale media dan heb ze dat echt niet nodig.

   • Christina

    Maria, ik had jou gevraagd naar de waarheid, maar het blijkt dat je die dus niet weet. En je hebt het er maar over dat die Monique zo’n goede moeder is en dat kan zijn, maar je moet je maar eens afvragen of ze voor André een goede vrouw was. Want daar gaat het in een relatie o.a. om. .En dat huwelijksaanzoek was misschien wel zijn laatste poging om te laten zien dat hij het in ieder geval goed bedoelde. En je weet toch: als 2 het goed willen, gaat het altijd goed, als 1 het fout wil, gaat het altijd fout. Ik ga niet zeggen waar de bal ligt, maar misschien iets om eens over na te denken.

 15. Haha ze vind de eigen echt wat!!!achter elke aantrekkelijke vrouw 🤮🤮🤮wat aantrekkelijk alles is nep

 16. Willem

  Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar je zou haast wensen dat iedereen die nu zo staat te juichen hetzelfde zou overkomen. Wedden dat het oorverdovend stil zou blijven. Zelfs zo’n Fatima en Onbekend vinden het nodig om 3 resp. 4 maal te juichen. Als jullie nog een klein beetje fatsoen in je lichaam hebben, zou ik dat maar eens gaan gebruiken en je diep schamen.

  • Otto

   Praat niet recht wat krom is Willem!
   Als jij en Andre meermaals vreemdgaan goedkeuren + Sarah’s gedrag: die heeft inmiddels al 2 gezinnen kapot gemaakt, zou jij je rot moeten schamen.

   • willem

    Otto, je wilt toch niet beweren dat Sarah de relatie tussen André en Monique kapot gemaakt heeft!!. Toen André in deze relatie aan het eind van zijn Latijn was, heeft hij deze relatie verbroken en daarna de single Sarah ontmoet.

    • Mo

     LULKOEK. Je bent al net zo’n smerige leugenaar als moeder en zoon Destructief. Vast familie van deze slangen ofniet Willempie!!!!

 17. Gino

  Toen André nog een relatie met Monique had, vonden een aantal van jullie hem gewoon een aardige knul. Behulpzaam, attent, vrolijk, altijd in voor een grap, voor sommigen misschien gul en een harde werker.
  Toen hij in een onmogelijke situatie in zijn relatie kwam, heeft hij waarschijnlijk een oplossing gezocht die voor alle drie het beste was. Luister maar naar zijn lied over kleine Dré. Ik ga hier niet zeggen wie de hoofdschuldige hierin was, want dat weten jullie waarschijnlijk beter dan ik.
  Scheiden is voor niemand leuk en zeker niet als sommigen denken een zekere status te hebben door een bekende BNer in hun midden te hebben. En dat je van het geheel iets zegt, is logisch, want je moet je teleurstelling toch even laten blijken. Maar om nou bijna dagelijks en dat weken achtereen iemand – waarmee je veel plezier beleefd hebt – een trap na te geven gaat volgens mij wel iets te ver. Als je in de voetballerij natrapt, wordt je direct het veld uitgestuurd en krijg je een schorsing van 3 wedstrijden en als je je bij de Grand Prix onsportief gedraagt, wordt je 3 plaatsen teruggezet. Dat zou op deze site ook moeten. Denk daar maar eens over na.

  • Peggy

   @Gino
   Precies André was een leuke knul, tot de sterallures met hem op de loop ging & hij vond dat hij alles kon flikken bij zijn gezin en alle ja-knikkers om hem heen.

 18. Susan

  Ja inderdaad Gino die HAZES-familie doet alles om de ex na te trappen nadat ze al als oud vuil is gedumpt omdat meneer weer eens zijn dingetje achterna moest lopen.
  André, Rachel en Sarah moeten ophouden met natrappen en pesten.

  • Gino

   Susan, vijanden willen niets begrijpen en dommen kunnen het niets begrijpen. Misschien als je mijn stukje nog eens leest, begrijp je het wel en behoor je tenminste niet tot de vijanden of de dommen.

  • Gino

   Susan, wat zal ik het leuk vinden als jij mij een paar concrete voorbeelden kunt geven op welke manier André en Sarah die Monique een trap hebben nagegeven. Wel doen hè.

 19. WT

  Waarom iedereen een mening moet hebben over iemand begrijp ik echt geen snars van…
  Die mensen zijn bekend, ok…. en dan? Zijn ze dan ineens een voorbeeld? Moeten ze dan beoordeeld of veroordeeld worden?

  Ik ken ze niet, wat meda laat zien klopt ook niet altijd. Ik ben ook niet de standaard dus vergelijk ik ook niet iedereen naar mijn normen waarden. Wat is goed en wat is fout? Hij heeft een ander, gezin uit elkaar. Erg vervelend. Volgens mij stranden veel relaties…… gaan we die allemaal veroordelen?
  Wat ik eigenlijk wil zeggen…. mensen, focus toch meer op echt belangrijke dingen in het leven.
  Fijne dag allemaal

 20. Dyan

  Gelukkig voor a&s dat hun kliekje vriendjes en familie nog achter hun asociale gedrag staan, die schamen zich nergens voor.
  Pesten, liegen, bedriegen, dat kan je toch niet goedkeuren. Tenzij je zelf ook precies zo bent, of er voordeel aan hebt.

 21. Belinda

  Dat geloof je zelf zeker….!!😂😂😂
  Wha ha ha haaaa.

  Die vieze vreemdganger heeft Mo goed belazerd. Zoals je ziet in al hun cryptische omschrijvingen op instagram tijdens relatie met Mo.

  Grapjas😂😂😂😂😂

 22. Hilly

  Yvonne je hebt weer eens gelijk zoals meestal. Sarah ligt weer in de goot die (aandachts)junkie. complete

Plaats reactie