Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah neemt afstand van Andre Hazes


Er schijnt volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer toch echt een flinke ruzie te zijn tussen Andre Hazes en Sarah. Eergisteren liet ze al weten dat ze het opvallend vond dat Sarah alleen naar Alicante was vertrokken.

Vandaag plaatse Yvonne onderstaande twee berichten op haar Instagram account. Daarin beweerd ze dat de twee elkaars foto weer een tijdlang niet geliked hadden.

Verder vind Yvonne het vreemd dat Sarah nu alleen maar oude filmpjes deelt zonder Andre op haar Instagram account. Daarnaast vind Yvonne het ook buitengewoon raar dat niemand mag weten dat Sarah helemaal alleen op dit moment in Spanje zit. Sarah deelt er namelijk niks over op haar Instagram account. Volgens Yvonne hebben de twee dan ook flinke issues met elkaar.

Hieronder de twee berichten die Yvonne deelde:


19 Reacties

 1. Truus

  Hou er toch eens mee op Smerige troela Yvonne gadverdamme. Schei er mee uit, je bent alleen maar aan het stoken. JIJ WILDE TOCH DAT HAZES EEN MEDIASTILTE GING HOUDEN!!!Vanaf dat moment ben je alleen maar aan het stoken, met je smerige handjes en je opgespoten bakkes. Zullen we het eens over je ex Ben Saunders gaan hebben? Zou je dat leuk vinden als dat iedere dag wordt gedaan? Nee toch, smerige doos wat je bent!

  • Ihm

   Zeker fan van andre hazes die monique laat zitten na haar ten huwelijk te hebben gevraagd terwijl hij al vreemd ging. Mocht hem graag maar ik ben klaar met hem.

 2. Joke

  Wat een geroddel Yvonne hoe weet je dit allemaal ?Ga eens werken en kraam niet zoveel onzin uit laat die 2 kleuters toch hun gang gaan.

 3. Heni

  Wat een onnozele kletskous, die Yvonne.

 4. E.J

  Wat een geroddel weer! Iedereen weet toch dat deze “relatie ” geen stand houd. Het zijn gewoon kleuters!
  Wanneer stopt deze soap?

 5. Anoniem

  Als die neppe Sara denkt dar Andre wel voor altijd bij haar gaat blijven is ze nog dommer dan dat ze eruit ziet….. kom op heey eens een vreemd ganger altijd een vreemd ganger hij kan niet alleen zijn maar leeft wel als een vrijgezel, als hij zo door gaat wil zn zoon straks ook niks meer met m te maken hebben als hij ouder is en ziet hoe zn vader echt is, ik vind het echt zielig voor t jochie dat Andre Hazes Junior zn vader is.
  En die Sara is gewoon een bazige Golddigger die overal van mee wil profiteren…..

 6. Yvonne 👍 waar rook is is vuur ,die Hazes moet niet lullen want zijn allemaal leugens wat hij zegt!!!

 7. Hetty

  Wist het wel
  Met zo’n man als Dre valt niet te leven
  Hij is geen ene vrouw waardig!!

 8. zuip, alsof het je laatste dag is

  Karma is bezig………………….

  Na alle ellende die het liefdeskoppeltje heeft aangericht gaan zij nu de slachtofferkaart trekken. Zwak.

 9. Jessie

  Sarah weer in verslavingskliniek (prima, als je dat nodig hebt!) en laat haar ouders zeggen dat het gewone therapie is. Komt toch wel uit, geef nu niet de media en NL-ers de schuld Sarah, jij zit 24/7 op instagram en doet er alles aan om in de aandacht te komen.
  Daarbij die walgelijke pesterijen naar Monique toe steeds. Pesten mag wel maar ‘gepest worden’ niet zoals jij de mening van velen noemt? Kick dan zelf niet zo op die aandacht. Heel hypocriet Sarah & lover!!

 10. Isabel

  Jij bent de grootste pester hier, Sarah!!!
  Stop daarmee, kijk eens kritisch naar jezelf en je gedrag.
  Gelijk heb je, therapie heb je nodig!

 11. Suus

  Die relatie is gedoemd te mislukken. André heeft geen zin in gezeik en gedoe zoals hij altijd zegt, zo happy de peppie als ze zich voordoen zijn ze dus inderdaad niet. Alles is zoooo nep aan A&S.
  Die verleiding zal hij niet kunnen weerstaan als zij een aantal weken (of maanden) weg is en niet meer vrolijk is.
  Beter ook, ze hebben allebei genoeg aan hun zelf en hun eigen problemen.
  Met feesten, vakanties, etentjes, verslaving proberen ze hun rotgevoel weg te duwen. Goeie keuze, nu eerst aan jezelf werken Sarah! (en Andre ook)

  • Dorothy

   Chapeau Yvonne..en weer heeft ze gelijk!
   Sarah is naar Spanje toe, naar ‘therapie’ ofwel afkickkliniek.
   De waarheid komt wel uit dat het niet gewoon therapie is om beter met mediaa-aandacht om te leren gaan.
   Zij heeft geen ruggengraat en zal steeds weer blijven terugvallen in verslaving.
   Zolang zij voor foute/verslaafde mannen blijft kiezen (net zoals haar zus: vriend is drugdealer).

   • Jasper de Wit

    Dorothy, als je zo’n zelfde type bent als die Yvonne, kan ik met voorstellen dat je je hoed afneemt (wist je overigens dat chapeau dit betekent?). Voor de rest wil er niks over zeggen, want tegen onverstand valt niet te praten.

 12. Jos

  Heeft die Yvonne niets anders te doen dan maar roddelen over die 2 zoek eens een echte baan dan heb je geen tijd om.met die onzin te appen

 13. Ikke

  Hallo Yvonne laat hij gewoon met rust. Boeit niemand we halen u toch ook niet naar beneden. Raar wijf

 14. Juul

  Sarah minkukel dit krijg je er nou van..je zo gedragen. Dan wordt je uitgekotst. Logisch, als ‘vriendinnetje van’ voel je je ineens heel wat..’ yesh ik ben nu eindelijk een BN-er’.
  Schandalig jouw pestgedrag en nu zielig doen. Steek eens je handen in eigen boezem en doe aan zelfreflectie.
  Goed als ze je in therapie confronteren met je provocerende gemene gedrag.
  Karma!

Plaats reactie